4 Aralık 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (5 Aralık 2022 - 11 Aralık 2022)


 

5 Aralık 2022 Yeni haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün ilk günü ödemeler, harcamalar ve kazançlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik para girişleri yaşanabilir. Beklenmedik ani kararlar alınabilir. Neptün Balık burcunda ileri hareketine başlıyor.

6 Aralık 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında kesinleşecek sert açı olacaktır. İletişimde yanlış anlaşılmalar ve söylenenleri büyütme eğilimi görülebilir. Özellikle çalışanlar ve patronlar arasında gerginlikler yaşanabilir. Gün içinde duygusal dalgalanmalar ve gerginlikler görülebilir. 

7 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Hareketli, ani karar alan bir tavır sergileyebilirsiniz. Eşler arasında gerginlikler ve tartışmalar yanabilir. İletişim problemleri akşam saatlerinde daha pozitif ve anlaşılır bir düzeyde olacaktır. Merkür Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

8 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli anı saat 07:18 de ikizler burcunda dolunay gerçekleşecektir. Anın yükseleni yay burcu olacaktır. Dolunay sert etkilere sahip olacaktır. Neptün ve retro durumundaki Mars'tan almış olduğu açıların etkisiyle özellikle ikili ilişkilerde zorluklar ve problemler çıkartabilir. Yanlış bilgilendirmeler, yanlış dedikodular ve duyumlar yüzünden kavgalar yaşanabilir. Ortak yapılan ticari işlerinizde problemler yaşanabilir. Ortaklar arasında anlaşmazlıklar görülebilir. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili iptal kararları ortaya çıkabilir. Dolandırıcılıklara karşı dikkat edilmelidir. 

9 Aralık 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ay Saat 09:13 ile 10:49 kadar boşlukta olacaktır. Saat 10:49 da yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Gerek kariyerinizle ilgili gerekse finansal konularda aşırı harcamalar yaşanabilir. Aile içi iletişim problemleri görülebilir. 

10 Aralık 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi tartışmalardan uzak durulmalıdır. Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Ay saat 12:51 - 18:32 arasında Sirius ile kavuşum açısında olacaktır. Bu saatte yeni bir işe başlayabilirsiniz. Dua ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. 

11 Aralık 2022 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocuğunuz varsa sağlık sorunları ile ilgilenebilirsiniz. Doktor kontrolüne gidebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerden uzak durabilirsiniz. Ay saat 21:49 ile 23:09 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler arasında yeni bir işe başlamanızı önermem. Saat 23:09 itibariyle Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunları ödeyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi ve miras konuları ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Maddi ve manevi değerleriniz, ödemeleriniz, alacaklarınızla ilgili konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Borçlarınız veya yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri toplum önündeki statünüzü yükseltmek için çalışmalar yapabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konulara eğilebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler ile ilgili planlar yapabilirsiniz. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesini ziyaret edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patronunuzla problemler yaşayabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle etkinlikler, toplantılar yapabilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konularda bütçe hesaplaması yapabilirsiniz. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konularınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve eğitiminizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı sorunlar ortaya çıkabilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, sigortalar, krediler gibi ödeme yükümlülüğünüz olan borçlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz para varsa bunu alabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeleri gözden geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Evinizle ilgili bir problem varsa bunu çözümleyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Aracınızın bakımını yaptırabilirsiniz. Çocuğunuz varsa okula ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailenizi ilgilendiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder