16 Ocak 2023 Pazartesi

Haftalık burç yorumları (16 Ocak 2023 – 22 Ocak 2023)


16 Ocak 2023 Yeni haftaya ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Yoğun iş temposuyla haftaya başlangıç yapacağız. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanları olanalar onların sağlıklarıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. İkili ilişkilerde ön plana çıkabilirsiniz.

17 Ocak 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkileriniz de yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalanabilir. Ortak işlere başlanabilir. İşinizle ve kariyerinizle ilgili toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif olabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Saat 17:26 ile 20:32 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Ay boşlukta olduğu zaman diliminde teni bir başlangıç yapmaktan kaçınınız. Rutin işlerinize devam edebilirsiniz. Saat 20:32 de Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Merkür durağan pozisyonda hareket etmeye başlayacaktır.

18 Ocak 2023 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki veya iş çevrenizdeki kişilerle toplantılara katılabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Hayatlarınızda değişim ve dönüşümü getirecektir. Bazılarınız için zorlu olabilir. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Patlama, kaza gibi olaylara karşı dikkatli olunmalıdır. Merkür ileri harekete geçiyor. Merkür retrosu bitiyor.

19 Ocak 2023 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerin ön planda olduğu bir gün olacaktır. Yeni sözleşmeler imzalanabilir. Ödemeler, krediler veya başkasından alacağınız varsa bununla ilgili problemler çıkabilir. Aldanma ve aldatılmalara açık olunabilecek bir gün yaşayabilirsiniz. Saat 13:08 ile 22:11 arasında ay boşlukta olacaktır. Bu saatler arasında yeni bir girişimde bulunmamak gerekir.  Saat 22:11 itibariyle ay oğlak burcuna geçiş yapacaktır.

20 Ocak 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili gecikmeler yaşanabilir. Kredi başvurusu olanlar problemlerle karşılaşabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle kemik, kas ağrıları veya dişlerle ilgili hassasiyet yaşayabilir. Doktor kontrollerinizi unutmayınız.

21 Ocak 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir.  Günün açısı Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik ve ani çıkacak kavga, tartışma veya sözlü saldırılara karşı dikkatli olunmalıdır. Partneriniz veya çocuğunuzla çıkacak sözlü çatışmalarda sakin olmanızda yarar var. Ay saat 18:52 ile 21:29 arasında boşlukta hareket edecektir. Saat 21:29 itibariyle ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli olayı saat 23:53 itibariyle 01°32’ Kova burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Anın yükseleni 13°41’ ile Terazi burcu olacaktır. Aile ve yuva temalarının ön plana çıkartacak bir yeni ay enerjisi gökyüzüne hakim olacaktır. Ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konularda radikal kararlar alabilirsiniz. İşinizle alakalı konularda rekabetin ön plana çıktığı bir süreç yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamında problemler yaşanabilir. Bazılarınız sağlığınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle baş ağrısı, kulak ve boğaz ağrıları yaşanabilir. Borsa da manipülasyonlar yaşanabilir.

22 Ocak 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkilerde sürprizler olabilir. Gün içinde aile içinde mutluluk ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Evinizi ilgilendiren bir fatura ya da herhangi bir ödeme de gecikme olabilir.

Koç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder