23 Ocak 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (23 Ocak 2023 - 29 Ocak 2023)

 



23 Ocak 2023 Yeni haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk ve önemli açısı Venüs ve Satürn kavuşumu olacaktır. Maddi ve manevi konular da sorumluluklarımızı hatırlatırken diğer taraftan maddi konularda sıkıntılar ve ilişkilerde problemler yaşanabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bu hafta estetik ve güzellikle ilgili yapılacak her şey hüsranla sonuçlanabilir. Saat 13:19 ile 20:36 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Bu saatler arasında yeni bir başlangıç yapılması için uygun değildir. Ay saat 20:36 itibariyle Balık burcuna geçiş yapacaktır. 

24 Ocak 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Alacaklı olduğunuz konular da problemler yaşayabilirsiniz. Kronik olarak ayaklarında ve sinirlerinde problemler olanlar hassasiyet yaşayabilir. İş ve kariyer alanında sürprizler yaşanabilir. Bitki bakımı ve sulama işlerinizi gün içinde yapabilirsiniz. 

25 Ocak 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Gün içinde fırsatlar ve sürprizler karşınıza çıkabilir. Ani bir seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Rüyalarınızı not etmeyi unutmayınız. Saat 19:11 ile 21:48 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Bu saatler arasında yeni başlangıçlar yapılmamalıdır. Ay saat 21:48 itibariyle Koç burcuna geçiş yapacaktır. 

26 Ocak 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. işinizle ilgili seyahat etmeniz gerekebilir. Eğitimlere katılabilirsiniz. Hukuksal davalarla ilgili konularda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemleri yaşanabilir. 

27 Ocak 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Özellikle işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularda problemler yaşanabilir. İş seyahatine çıkacaklar veya bir eğitime katılacaklar problemlerle karşılaşabilir. İletişim problemleri, ertelenme ve iptaller olabilir. 

28 Ocak 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 00:01 ile 02:43 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Saat 02:43 itibariyle ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde duygularınızı ifade etmekte çekinebilirsiniz. Düşüncelerinizi saklayabilirsiniz. İşinizle ilgili karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir. Aile büyüklerinizle güzel zamanlar geçirebilirsiniz. 

29 Ocak 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile büyüklerinizle ve sevdiklerinizle kaliteli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yeni bir adım atabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular zamanınızı alabilir. Bunlarla ilgili sıkıntılar üzerine uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Cumartesi ve pazar günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Perşembe ve cuma  günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder