25 Şubat 2023 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (27 Şubat 2023 - 5 Mart 2023)

 


27 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. Ticaret ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. İletişimde artış görülebilir. Ortak yapılan işlerde ve iş anlaşmalarında sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

28 Şubat 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Ödemelerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Beklediğiniz maddi bir alacağınız varsa bununla ilgili sorunlar çıkabilir. Gün içerisinde gergin ve sinirli anlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Önemli iş anlaşmaları yapılabilir. 

1 Mart 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 04:39 ile 05:41 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Saat 05:41 de Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. İş ortamında çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İletişime dikkat edilmesi gereken bir gün yaşanacak. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. 

2 Mart 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde gerçekleşecek iki önemli gökyüzü pozisyonu olacaktır. Sabahın ilk saatlerinde Venüs ve Jüpiter kavuşumu gerçekleşecektir. Jüpiter iyicil bir gezegen olmasına rağmen aynı zamanda büyütme etkisi de vardır. Gökyüzü kombinasyonu içerisinde maddi ve manevi olarak var olan sıkıntıların artabileceğinin sinyallerini veriyor. İkinci önemli gökyüzü kombinasyonu Merkür ve Satürn kavuşumu olacaktır. Akşam saatlerinde kesinleşecek olan bu açı özellikle ikili ilişkilerde yazılı ve sözel iletişimde bir takım sıkıntılar yaşanmasına sebebiyet verebilir. 

3 Mart 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik problemler olabilir. Evcil hayvanları olanlar onların sağlığı ile ilgili sıkıntılar yaşayabilir. Saat 17:22 ile 18:16 arası Ay boşlukta hareket edecektir. Bu zaman dilimi içerisinde yeni bir başlangıç yapılmaması gerekir. Saat 18:16 itibariyle Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Akşam saatlerinde Venüs ve Chiron arasında kavuşum açısı gerçekleşecektir. Gerek maddi ve gerekse manevi olarak problemlerin yaşanacağı bir gösterge olarak gökyüzünde yerini alacaktır. Banka ve sigorta işlemleri, faturalar, alacaklı olduğunuz para varsa bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda artma olabilir. 

4 Mart 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sağlık problemleri yaşayanlar kendini daha iyi hissedebileceği bir gün geçirebilirler. Yeni kararlar alabilirsiniz. Hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Kişisel gelişim, yoga, felsefe ve psikoloji, spiritüel konulara ilginiz artabilir. 

5 Mart 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde kariyerinize odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Alkole bağlı zehirlenmeler yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerde iletişim odaklı olabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Cumartesi ve pazar günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular ilgi alanınıza girebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular odak noktanız olabilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler ön plana çıkabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz.

Balık 

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yatırım konuları ilginizi çekebilir.  Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.  

18 Şubat 2023 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat 2023 - 26 Şubat 2023)

 


20 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Saat 07:56 itibariyle Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı saat 10:05 itibariyle gerçekleşecek Yeni ay olacaktır. Balık burcunda meydana gelecek olan Yeniay anında yükselen burç Boğa burcu olacaktır. Sosyal çevre, arkadaşlık, sivil toplu kuruluşlarının faaliyetlerine katılmak gibi konuları ortaya çıkartacaktır. Güven duyulan alanlar önemli olacaktır. Maddi konularla ilgili harcamalara karşı dikkatli davranılmalıdır. Dürtüsel para harcamalarından kaçınılmalıdır. Ülkemiz genelinde yeni kararlar alınabilir. Hukuksal konular ön plana çıkabilir. İletişim, internet sorunları ve siber saldırılar olabilir. Venüs Koç burcuna geçiş yapacaktır. 

21 Şubat 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz. Katılmanız gereken bir toplantı veya eğitim varsa bu iptal edilebilir. Hukuksal konularda artış yaşanabilir. Sivil toplum örgütlerini ilgilendiren hukuksal kararlar alınabilir. Eğitim kurumlarını ilgilendiren kararlar çıkabilir. 

22 Şubat 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Merkür ve Uranüs arasında kare açı gerçekleşecektir. Beklenmedik şok haberler alınabilir. Toplumu ilgilendiren konularda sıkıntılar yaşanabilir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili konularda uzlaşmalar görülebilir. Saat 23:13 itibariyle Merkür ve Mars arasında olumlu açı yaşanacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda olumlu haberler alınabilir. 

23 Şubat 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde iş ve kariyer odaklı olunacaktır. İş yerinde yaşanacak ya da yaşanmış sorunlarla alakalı gündemler oluşabilir. İş toplantıları yapılabilir. Ödemeler ve kredilerle ilgili başvurular olumlu sonuçlanabilir. 

24 Şubat 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda problemlerle karşılaşılabilir. Bankacılık işleri ve alacaklı olduğunuz maddi konularla alakalı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 10:21 ile 11:29 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Ardından Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Güven duyduğumuz alanlarda kalmak, rahatlık ve konfor alanında olmak ön plana çıkacaktır. 

25 Şubat 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Karasızlıklar görülebilir. Hassas bir ruh haline bürünebilirsiniz. Maddi konular ve manevi duygular ilgili konular üst düzeye çıkabilir. 

26 Şubat 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Duygularınızı yansıtmakta çekinebilirsiniz. Saat 18:47 itibariyle Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.

12 Şubat 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat 2023 - 19 Şubat 2023)


 

13 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Maddi ve manevi sıkıntılar yoğun olarak hissedilecektir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Bulaşıcı hastalıklarda artış yaşanabilir. Ödemelerle ilgili problemler çıkabilir. Hava sıcaklıklarında düşüş yaşanabilir. Çocuklarla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

14 Şubat 2023 Aile içi maddi ve manevi duygularda artış görülebilir. Olumlu haberler alınabilir. Aile içi kurallarınız varsa bunlarla ilgili değişiklikler yaşanabilir. Saat 02:51 ile 04:31 arası ay boşlukta hareket edecektir. Bu saatler arasında yeni başlangıçlardan kaçınmalısınız. Saat 04:31 itibariyle Ay yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Aceleci tavırlardan kaçınmalısınız. 

15 Şubat 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Eğitimle ilgili yeni kararlar alınabilir. Gün içerisinde yaşanabilecek problemlere karşı temkinli olunmalıdır. İletişim problemleri yaşanabilir. Sağlık problemleri yaşanabilir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Maddi ve manevi aldatılmalar yaşanabilir. Dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. 

16 Şubat 2023 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Satürn kavuşumu yaşanacaktır. Problemli ve sıkıntılı bir gün yaşanabilir. Hava sıcaklıklarında ani düşüş, kar, fırtına ve buzlanma görülebilir. Aile büyüklerinizin sağlıklarıyla ilgili problemler çıkabilir. Saat 04:05 ile 7:59 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Saat 07:59 itibariyle Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sorumluluklarınızın farkına varıp buna göre hareket etmeniz gerekmektedir. 

17 Şubat 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sorumluluklarınız gün içinde artabilir. İnançlarınızı sarsabilecek bir olayla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarda hassasiyet görülebilir. 

18 Şubat 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşen olumlu açı olacaktır. Sabahın ilk saatlerinde içinizden çalışma ortamınızı değiştirmek gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda düzenleme ve değişiklikler yapabilirsiniz. Saat 08:35 itibariyle Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde sosyal ve aktif olabilirsiniz. 

19 Şubat 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde İş ortamında gerginlikler yaşanabilir. Ani gelişebilecek problemlerin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi ve manevi konularla ilgili güzel gelişmeler, değişimler ve dönüşümler görülebilir. 

Koç

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Salı ve çarşamba günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

İkizler

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

Yengeç

Pazartesi günü  ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Başak

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. 

6 Şubat 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (6 Şubat 2023 - 12 Şubat 2023)


 

6 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sürpriz haberler ve gelişmeler yaşanabilir. İş ortamında beklenemedik gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler, bankacılık konuları ile ilgili problemler yaşanabilir. Tansiyon rahatsızlıkları, diş ve kemik sağlığında hassasiyetler görülebilir. 

7 Şubat 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk dakikaları ile birlikte saat 00:14 de Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Ay'ın Başak enerjisi ile birlikte ince ayrıntı gerektiren işlerinizi bugün yapabilirsiniz. Temizlik ve düzenleme ile ilgili işlerinizin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili bir eğitime katılma isteğiniz varsa bugün bunun için bir adım atabilirsiniz.

8 Şubat 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Zamanında yapılması gereken ödemelerinizle ilgili maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Nafaka ve tazminat ödemesi yapması gerekenler yasal sorunlarla karşılaşabilir. Günün en önemli açıları Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Chiron ve Juno kavuşumunun enerjileri gökyüzüne hakim olacaktır. Oluşabilecek maddi ve manevi sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz. Partneri olanlar ilişkilerinde problemler yaşayabilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durunuz.

9 Şubat 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 11:47 itibariyle Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İletişim ve seyahat konularında yoğunluk yaşanabilir. Aile büyüklerinizin kronik rahatsızlıkları ile ilgilenebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlığı ile ilgilenebilirsiniz. 

10 Şubat 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde iletişim problemleri yaşanabilir. Seyahat planınız varsa erteleyebilirsiniz. Bugün hukuksal davaları olanlar kendilerini ifade etmekte zorlanabilir. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Gün içinde özellikle iletişimde yıkıcı ve problem yaratacak konulardan uzak durmakta yarar var. 

11 Şubat 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle seyahat planlayabilirsiniz. Aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı ile yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ay Saat 21:34 itibariyle Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır.

12 Şubat 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi beklenmedik bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurtdışında tanıdıklarınız varsa bu kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü sosyal olabilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar yaşayabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımıyla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçının. Salı ve çarşamba günleri yoğun haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Pazar günü ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir.

Yay

Pazartesi günü yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Salı ve çarşamba günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.