12 Şubat 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (13 Şubat 2023 - 19 Şubat 2023)


 

13 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Maddi ve manevi sıkıntılar yoğun olarak hissedilecektir. Kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Bulaşıcı hastalıklarda artış yaşanabilir. Ödemelerle ilgili problemler çıkabilir. Hava sıcaklıklarında düşüş yaşanabilir. Çocuklarla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

14 Şubat 2023 Aile içi maddi ve manevi duygularda artış görülebilir. Olumlu haberler alınabilir. Aile içi kurallarınız varsa bunlarla ilgili değişiklikler yaşanabilir. Saat 02:51 ile 04:31 arası ay boşlukta hareket edecektir. Bu saatler arasında yeni başlangıçlardan kaçınmalısınız. Saat 04:31 itibariyle Ay yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Aceleci tavırlardan kaçınmalısınız. 

15 Şubat 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Eğitimle ilgili yeni kararlar alınabilir. Gün içerisinde yaşanabilecek problemlere karşı temkinli olunmalıdır. İletişim problemleri yaşanabilir. Sağlık problemleri yaşanabilir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Maddi ve manevi aldatılmalar yaşanabilir. Dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. 

16 Şubat 2023 Ay yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Satürn kavuşumu yaşanacaktır. Problemli ve sıkıntılı bir gün yaşanabilir. Hava sıcaklıklarında ani düşüş, kar, fırtına ve buzlanma görülebilir. Aile büyüklerinizin sağlıklarıyla ilgili problemler çıkabilir. Saat 04:05 ile 7:59 arasında ay boşlukta hareket edecektir. Saat 07:59 itibariyle Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sorumluluklarınızın farkına varıp buna göre hareket etmeniz gerekmektedir. 

17 Şubat 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sorumluluklarınız gün içinde artabilir. İnançlarınızı sarsabilecek bir olayla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulamak durumunda kalabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katkıda bulunabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarda hassasiyet görülebilir. 

18 Şubat 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşen olumlu açı olacaktır. Sabahın ilk saatlerinde içinizden çalışma ortamınızı değiştirmek gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda düzenleme ve değişiklikler yapabilirsiniz. Saat 08:35 itibariyle Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde sosyal ve aktif olabilirsiniz. 

19 Şubat 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde İş ortamında gerginlikler yaşanabilir. Ani gelişebilecek problemlerin içinde kendinizi bulabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi ve manevi konularla ilgili güzel gelişmeler, değişimler ve dönüşümler görülebilir. 

Koç

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Salı ve çarşamba günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Perşembe ve cuma günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

İkizler

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yurtdışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

Yengeç

Pazartesi günü  ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Başak

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder