18 Şubat 2023 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (20 Şubat 2023 - 26 Şubat 2023)

 


20 Şubat 2023 Yeni haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Saat 07:56 itibariyle Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı saat 10:05 itibariyle gerçekleşecek Yeni ay olacaktır. Balık burcunda meydana gelecek olan Yeniay anında yükselen burç Boğa burcu olacaktır. Sosyal çevre, arkadaşlık, sivil toplu kuruluşlarının faaliyetlerine katılmak gibi konuları ortaya çıkartacaktır. Güven duyulan alanlar önemli olacaktır. Maddi konularla ilgili harcamalara karşı dikkatli davranılmalıdır. Dürtüsel para harcamalarından kaçınılmalıdır. Ülkemiz genelinde yeni kararlar alınabilir. Hukuksal konular ön plana çıkabilir. İletişim, internet sorunları ve siber saldırılar olabilir. Venüs Koç burcuna geçiş yapacaktır. 

21 Şubat 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz. Katılmanız gereken bir toplantı veya eğitim varsa bu iptal edilebilir. Hukuksal konularda artış yaşanabilir. Sivil toplum örgütlerini ilgilendiren hukuksal kararlar alınabilir. Eğitim kurumlarını ilgilendiren kararlar çıkabilir. 

22 Şubat 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Merkür ve Uranüs arasında kare açı gerçekleşecektir. Beklenmedik şok haberler alınabilir. Toplumu ilgilendiren konularda sıkıntılar yaşanabilir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili konularda uzlaşmalar görülebilir. Saat 23:13 itibariyle Merkür ve Mars arasında olumlu açı yaşanacaktır. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda olumlu haberler alınabilir. 

23 Şubat 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde iş ve kariyer odaklı olunacaktır. İş yerinde yaşanacak ya da yaşanmış sorunlarla alakalı gündemler oluşabilir. İş toplantıları yapılabilir. Ödemeler ve kredilerle ilgili başvurular olumlu sonuçlanabilir. 

24 Şubat 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda problemlerle karşılaşılabilir. Bankacılık işleri ve alacaklı olduğunuz maddi konularla alakalı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 10:21 ile 11:29 arasında Ay boşlukta hareket edecektir. Ardından Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Güven duyduğumuz alanlarda kalmak, rahatlık ve konfor alanında olmak ön plana çıkacaktır. 

25 Şubat 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Karasızlıklar görülebilir. Hassas bir ruh haline bürünebilirsiniz. Maddi konular ve manevi duygular ilgili konular üst düzeye çıkabilir. 

26 Şubat 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Duygularınızı yansıtmakta çekinebilirsiniz. Saat 18:47 itibariyle Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacaktır. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlıkla ilgili konularda ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa hassasiyet oluşturabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız rahatsız edebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kronik sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmeyiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.  Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili çalışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder