17 Temmuz 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları ( 17 Temmuz 2023 - 23 Temmuz 2023)


 17 Temmuz 2023 Yeni haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 21:31 de yaşanacak Yengeç Yeni ayı olacaktır. Anın yükseleni Kova burcu olacaktır. Bu günlerde daha duygusal, hassas olabilirsiniz. Aile değerlerinizi, evinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Duygularınız hassaslaşırken Kova burcunun etkisiyle özgürleşmek isteyebilirsiniz. Yeni ayın enerjisi ile birlikte kendi iç dünyanız ve şu anki hayatınızda daha önce yüzleşmediğiniz ne varsa bunları açığa çıkartıp hayatta ilerlemek için yeni adımlar atabilirsiniz. 

18 Temmuz 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Seyahat ve trafikte dikkat edilmelidir. Duygusal takıntılar yaşanabilir. 

19 Temmuz 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Fakat olayları abartabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eğitime başlama kararı alabilir. Seyahate çıkabilirsiniz.

20 Temmuz 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli iki açıdan birincisi Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Bu açı gökyüzünde enerjisini dağıtırken gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Satürn karşıtlık açısı kesinleşecektir. Sağlık konuları ön planda olacaktır. Trafikte dikkatli olunmalıdır. 

21 Temmuz 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla ilgili konularda gerginlikler yaşanabilir. Tartışmalardan uzak durulmasında yarar var. Eğitim kurumları ve eğitim ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

22 Temmuz 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Güneş ve Plüton arasında yaşanacak karşıtlık açı ile Merkür ve Chiron arasında yaşanacak trine açı gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Maddi konular ve ödemelerle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Çocuklarınız varsa bunların eğitim hayatı ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. 

23 Temmuz 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Kemik ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. 

Koç

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınız da değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Yay

Pazartesi günü kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili hassasiyetler görülebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Oğlak 

Pazartesi günü ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü yatırım konuları ilginizi çekebilir.  Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder