24 Temmuz 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (24 Temmuz 2023 - 30 Temmuz 2023)


24 Temmuz 2023 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında kare açı gerçekleşecektir. Gün içerisinde beklenmedik sert tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Daha önce duymadığınız sözlerle karşılaşabilirsiniz. Ağızdan çıkanı duymanın önemli olduğu bir gün. Adli süreçler yaşamamak için tartışmalardan uzak durunuz. 

25 Temmuz 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Sosyal olacağınız yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. İş toplantıları, davetler ve ailenize zaman ayırmak için mücadele edeceğiniz bir gün olacaktır. 

26 Temmuz 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendi içinize dönüp yaşadıklarınızı içselleştirmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir çalışma ortamında bulunabilirsiniz. 

27 Temmuz 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Merkür ve Venüs kavuşumu gökyüzünde yerini alacaktır. Ailenizle birlikte beklenmedik seyahat kararı alabilirsiniz. Yurtdışı ile ilişkileri olanlar hayatlarında hızlı gelişmeler yaşayabilir. 

28 Temmuz 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün ilk saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Maddi konularla alakalı, eğitimler, seyahat gibi konularla ilgili beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Maddi kayıplardan ve kırıcı konuşmalardan uzak durmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. 

29 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Öncelikle sağlığınıza çok dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. Aceleci tavırlarınızla sağlığınıza zarar veren sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kemik sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Cilt alerjilerine karşı dikkatli olunmalıdır. 

30 Temmuz 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik maddi kayıplara, dolandırıcılara karşı temkinli olunuz. Aile içinde yapılan harcamalarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz.  Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi ve salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder