24 Eylül 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 Eylül 2023 - 1 Ekim 2023)


25 Eylül 2023 Yeni haftaya Ay Oğlak burcu ile başlıyoruz. Gecenin İlerleyen saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Ani kazalara ve tehlikelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sağlık konularında problemler ortaya çıkabilir. Denge kayıpları nedeniyle ayak kırılmaları olabilir. Dikkatli ve temkinli olunmalıdır. Günün ikinci önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Akşam saatlerine doğru güzel haberler alabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. 

26 Eylül 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde beklenmedik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi güvenli ve konforlu bir alanda hissetmeyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi olarak zorlanabileceğiniz enerjiler kendini hissettirecektir. Partneriniz veya eşinizle var olan bir sorununuz var bunu çözümleyebilirsiniz. 

27 Eylül 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde kendinizi ifade etmek istemeye bilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bacak ve ayaklarınızla ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 

28 Eylül 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Kendinizi yoğun iş temposu içerisinde bulabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Meditasyon çalışmaları için uygun bir gün olacaktır. İkili ilişkilerinizde beklenmedik sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmelere imza atılabilir. 

29 Eylül 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı saat 12:57 gerçekleşecek 06°00' Koç burcunda dolunay olacaktır. Anın yükselen burcu Yay burcu olacaktır. Taşınma, seyahat, ilişkilerde ani bitişler, aldatılmalar, evliliklerde sorunlar ortaya çıkabilir. Yangınlar gündeme gelebilir. Doğa olayları, kazalar yaşanabilir. 

30 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs olumlu açısı olacaktır. Gergin enerjilerin hissedildiği bir gün yaşanırken akşam saatlerinde yaşanacak olan bu açı; önceden aldığınız fakat Merkür retrosu ile birlikte ilgilenemediğiniz sorumluluklarınızın tamamlanması için fırsat sağlayacaktır. 

1 Ekim 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabaha doğru Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün önemli açıları Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Ay ve Güneş arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Duygularınızın sesini dinleyip ani kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlarla ilgili hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız yoğun iş temposu sebebiyle sağlığında problemler yaşayabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri  hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.


17 Eylül 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (18 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023)

 


18 Eylül 2023 Yeni bir haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Haftanın ilk günü iş yoğunluğunuz fazlalaşabilir. Finansal kaynaklarınızı artıra bileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

19 Eylül 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Hisleriniz yoğunlaşabilir. İç sesinize kulak vermeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacaktır. Eğitim, seyahat gibi konular gündeminizde ise bunlarla ilgili bir karar aşamasında iseniz net bir karar vermekte zorlanabilirsiniz. Net kararlar vermeden önce iyi analiz edilmesi gerekmektedir. 

20 Eylül 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerine doğru Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ani girişimler içine girebilirsiniz. Gün içerisinde sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Toplantı ve eğitimlere katılabilirsiniz. 

21 Eylül 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecektir. Kişisel eğitiminizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Gün içerisinde konuşmalarınızda fevri ve tartışmacı bir tavır sergileyebilirsiniz. İçinizden geçen her şeyi söylemeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz. 

22 Eylül 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde güne pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Öğleden sonra gündeminiz de seyahat, toplantı veya eğitim gibi konular varsa bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

23 Eylül 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine doğru Venüs ve Chiron arasında olumlu açı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde ve finansal konularda yaşanılan sıkıntılar çözümlenebilir. Gökyüzü sorunların çözümlenmesi için fırsatları karşınıza çıkartacaktır.

24 Eylül 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Karar verdiğiniz konularda harekete geçmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili takıntılarınız oluşabilir. Yeni hobiler edinmek isteyenler için gökyüzü destek veriyor. Bir kursa kayıt olabilirsiniz. Maddi konularda kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aile içi maddi konular yüzünden yaşanabilecek tartışmalar gündeme gelebilir. Denge de kalıp tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

13 Eylül 2023 Çarşamba

Haftalık Burç Yorumları (11 Eylül 2023 - 17 Eylül 2023)




11 Eylül 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitim, iletişim veya iletişim araçları ile ilgili ödemeler gündeminize gelebilir. Gün içinde maddi ve manevi değerleri ön planda tutabilirsiniz. Sevdikleriniz karşısında sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. 

12 Eylül 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Güneş ve Chiron gün içerisinde etkileşim sağlayacaktır. Kariyeriniz de ya da toplum önünde beklenmedik konular gündeminize gelebilir. Çalışma ortamında beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. 

13 Eylül 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Yurt dışı ile bağlantı konularınız varsa bunlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak planlamalarınızı çok iyi yapmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Hukuksal konularınız varsa bunlarla ilgili ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

14 Eylül 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün geçmişte yaşadığınız olayları tekrar gündeminize getirebilirsiniz. İçselleştirmeniz gereken konular üzerinde çalışmalar yapabilirsiniz. Aile içi eğitim konuları ön planda olacaktır. Gün içinde Merkür ileri harekete geçmek için iki gün durağan pozisyonda olacaktır. Merkür retrosu bitti diyebiliriz. Fakat Merkür tam enerjisini bizlere göstermeden önce 10 gün gölge etkisi olacaktır. Merkür retrosu sonunda yapılacak işlerinizi 10 gün daha ertelemenizi öneririm. 

15 Eylül 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 04:39 günün  en önemli açısı olan Başak burcunda yeni ay meydana gelecektir. Anın haritasında Merkür durağan pozisyonda olacaktır. Venüs ise Retro sonrası gölge etkileri devam etmektedir. Eleştiriyi abartma eğilimine girebilirsiniz. Takıntılara dikkat edilmelidir. Sevgi, aşk yani manevi değerlere ve parasal kaynaklara, maddi değer içeren ne varsa dikkat edilmelidir. Kandırılma ve dolandırıcılara karşı dikkatli olunmalıdır. Karmik konularla yüzleşebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. 

16 Eylül 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Gün içerisinde kariyer odaklı olabilirsiniz. Çalışma ortamınızda beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş görüşmeleri veya toplantılarınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Teknolojik aletlerde problemler çıkabilir. 

17 Eylül 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Retro Jüpiter arasındaki kare açıdır. Çalışmalarınızla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi kayıpların yaşanabileceği bir gün dikkat edilmelidir. İkili ilişkilerde geçmiş konular tekrar gündeme getirilebilir. Sıkıntılara sebebiyet verebilir. 

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri arkadaş gruplarıyla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Balık 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

3 Eylül 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (4 Eylül 2023 - 10 Eylül 2023)


4 Eylül 2023 Yeni haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlayacağız. Aslan burcundaki Venüs Retrosu sona eriyor. Venüs Aslan burcunda ileri hareketine başlayacak. Venüs Aslan burcunda ileri harekete başladıktan sonra (yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte) özellikle Altın gibi değerli metallerin değerlerinde yükselişler gözlemlenir. Jüpiter Boğa burcunda Retro hareketine başlayacak. 1 Ocak 2024 tarihine kadar retroda kalacaktır. Boğa maddi kaynaklar, manevi kaynaklar, güvenlik gibi konuları ön plana çıkartmaktadır. Jüpiterin bu burçta geri hareket yapması Boğa burcunun temsil ettiği konularda sıkıntılar yaşanmasına sebebiyet verecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

5 Eylül 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde beklenmedik işler ve sorumluluklar almanız gerekebilir. Günlük işlerinizde verimli olabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni düzenlemeler yapılabilir. Gece Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. 

6 Eylül 2023 Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. İletişim odaklı olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Bazılarınız aile büyüklerinizin sağlığı ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ayak ve kemik sağlığına dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacaktır. Özellikle Merkür’ün sembolize ettiği fikirler, yaratıcı düşünceler, ticari girişimler, eğitimler ve yayınlar, yolculuklarla ilgili istekler daha güçlü bir biçimde açığa çıkar. 

7 Eylül 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde Ay'ın almış olduğu açılar nedeniyle gergin anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızı hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Yapmak istemediğiniz işleri yapmak zorunda kalabilirsiniz. Gün içerisinde yaşadığınız olumsuzlukları ailenizle paylaşım yaparak atlatabilirsiniz. 

8 Eylül 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Saat 06:12 de Ay ve Betelgeuse kavuşumu yaşanacaktır. Bereket ve bolluk için saat 05:12 ile 07:12 arasında inançlarınız doğrultusunda dua, ritüel yapabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. İkili ilişkilerin ön planda olacağı bir gün yaşanabilir. Ortak gelirlerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş görüşmeleri ve anlaşmalarda sorunlarla karşılaşılabilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Çocukların eğitimi, yurtdışı ticaret veya seyahat konuları, devam eden adli süreçlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. 

9 Eylül 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 12:22 de Ay ve Sirius kavuşum yapacaktır. Saat 11:22 ile 13:22 arası yeni başlangıçlar yapmak için uygun zamanlardır. Gün genelinde aile içi ilişkiler, varsa miras konuları, çocukların eğitimi ile ilgili gider planlamaları yapılabilir. 

10 Eylül 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde alışveriş yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma alanınızı düzenleyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili gündemleriniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.