17 Eylül 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (18 Eylül 2023 - 24 Eylül 2023)

 


18 Eylül 2023 Yeni bir haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Haftanın ilk günü iş yoğunluğunuz fazlalaşabilir. Finansal kaynaklarınızı artıra bileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz.

19 Eylül 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Hisleriniz yoğunlaşabilir. İç sesinize kulak vermeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacaktır. Eğitim, seyahat gibi konular gündeminizde ise bunlarla ilgili bir karar aşamasında iseniz net bir karar vermekte zorlanabilirsiniz. Net kararlar vermeden önce iyi analiz edilmesi gerekmektedir. 

20 Eylül 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerine doğru Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Ani girişimler içine girebilirsiniz. Gün içerisinde sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Toplantı ve eğitimlere katılabilirsiniz. 

21 Eylül 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecektir. Kişisel eğitiminizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Gün içerisinde konuşmalarınızda fevri ve tartışmacı bir tavır sergileyebilirsiniz. İçinizden geçen her şeyi söylemeyin. Yanlış anlaşılabilirsiniz. 

22 Eylül 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde güne pozitif bir başlangıç yapabilirsiniz. Öğleden sonra gündeminiz de seyahat, toplantı veya eğitim gibi konular varsa bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

23 Eylül 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerine doğru Venüs ve Chiron arasında olumlu açı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde ve finansal konularda yaşanılan sıkıntılar çözümlenebilir. Gökyüzü sorunların çözümlenmesi için fırsatları karşınıza çıkartacaktır.

24 Eylül 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Karar verdiğiniz konularda harekete geçmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle ilgili takıntılarınız oluşabilir. Yeni hobiler edinmek isteyenler için gökyüzü destek veriyor. Bir kursa kayıt olabilirsiniz. Maddi konularda kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Aile içi maddi konular yüzünden yaşanabilecek tartışmalar gündeme gelebilir. Denge de kalıp tartışmalardan uzak durmakta fayda var.

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder