24 Eylül 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 Eylül 2023 - 1 Ekim 2023)


25 Eylül 2023 Yeni haftaya Ay Oğlak burcu ile başlıyoruz. Gecenin İlerleyen saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Ani kazalara ve tehlikelere karşı dikkatli olunmalıdır. Sağlık konularında problemler ortaya çıkabilir. Denge kayıpları nedeniyle ayak kırılmaları olabilir. Dikkatli ve temkinli olunmalıdır. Günün ikinci önemli açısı Merkür ve Jüpiter arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Akşam saatlerine doğru güzel haberler alabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkabilir. 

26 Eylül 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde beklenmedik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi güvenli ve konforlu bir alanda hissetmeyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemler ortaya çıkabilir. Maddi ve manevi olarak zorlanabileceğiniz enerjiler kendini hissettirecektir. Partneriniz veya eşinizle var olan bir sorununuz var bunu çözümleyebilirsiniz. 

27 Eylül 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde kendinizi ifade etmek istemeye bilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Bacak ve ayaklarınızla ilgili sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. 

28 Eylül 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Kendinizi yoğun iş temposu içerisinde bulabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Meditasyon çalışmaları için uygun bir gün olacaktır. İkili ilişkilerinizde beklenmedik sorumluluklar alabilirsiniz. Yeni anlaşmalar ve sözleşmelere imza atılabilir. 

29 Eylül 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı saat 12:57 gerçekleşecek 06°00' Koç burcunda dolunay olacaktır. Anın yükselen burcu Yay burcu olacaktır. Taşınma, seyahat, ilişkilerde ani bitişler, aldatılmalar, evliliklerde sorunlar ortaya çıkabilir. Yangınlar gündeme gelebilir. Doğa olayları, kazalar yaşanabilir. 

30 Eylül 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs olumlu açısı olacaktır. Gergin enerjilerin hissedildiği bir gün yaşanırken akşam saatlerinde yaşanacak olan bu açı; önceden aldığınız fakat Merkür retrosu ile birlikte ilgilenemediğiniz sorumluluklarınızın tamamlanması için fırsat sağlayacaktır. 

1 Ekim 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabaha doğru Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün önemli açıları Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Ay ve Güneş arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Duygularınızın sesini dinleyip ani kararlar alabilirsiniz. Aldığınız kararlarla ilgili hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız yoğun iş temposu sebebiyle sağlığında problemler yaşayabilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri  hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder