27 Kasım 2023 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (27 Kasım 2023 - 3 Aralık 2023)


27 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabah saatlerine doğru Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı saat 12:16 da 4°51' İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Akşam saatlerinde Merkür ve Neptün arasındaki kare açı kesinleşecek. Dolunay anında yükselen burç Kova burcu olacaktır. Aile ve kariyer konuları ön plana çıkacaktır. İletişimde olmak, iletişim kaynaklarını kullanmak önemli olacaktır. Gevezelik ve dedikodudan uzak durulmalıdır. Aile ilişkileri içerisinde dedikodu artabilir. Skandallar ve rezil olunabilecek olaylar karşınıza çıkabilir. Eğitim, haberleşme, medya çalışanları, kuruluşları ile ilgili konularda olaylar ortaya çıkabilir. Yalan haberler duyulabilir. Hırsızlık, dolandırıcılık, siber saldırı gibi olaylarda artış yaşanabilir.

28 Kasım 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Dolunayın etkisi tüm hafta boyunca kendini hissettirecektir. Gün içerisinde yakın çevreniz, kardeşleriniz ve ailenizle ilgili konular daha ön planda olacaktır. 

29 Kasım 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında meydana gelecek uranüsyen açı olacaktır. Gün içerisinde karşınıza fırsatlar çıkabilir. Karşınıza çıkacak olaylara karşı dikkatli bir bakış açısı ile yaklaşmanız gerekmektedir. Fırsatları değerlendirmekten çekinmeyiniz. Abartılı davranışlardan uzak durmanız gereken bir gün olacaktır. 

30 Kasım 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik olaylar yaşanabilir. Maddi fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hayalinizi gerçekleştirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerde kalp kırılmalarına karşı dikkatli olunuz. 

1 Aralık 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi beklenmedik haberler ve sorunlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde işinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. 

2 Aralık 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Ailenize ve çocuklarınıza daha çok zaman ayırabilirsiniz. Gün içerisinde duygularınızı abartarak olaylara yaklaşabilirsiniz. 

3 Aralık 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Maddi ve manevi olarak sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Bazılarınızın işleriyle ilgili problemler görülebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. 

19 Kasım 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (20 Kasım 2023 - 26 Kasım 2023)

 


20 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde ruhsal olarak zorlanabileceğiniz açılar mevcut. Sosyal çevrenizden kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili bankacılık işlemlerinde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

21 Kasım 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sizi üzen, rahatsız eden konularda güzel haberler alabilirsiniz. Gün içerisinde pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade ederken tartışmacı bir dil kullanabilirsiniz. 

22 Kasım 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açılarından birincisi gece yarısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecek karşıt açı olacaktır. Özellikle kariyer alanında olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Sanatla uğraşan kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde problem yaşayanlar sorunlar ciddileşebilir. Duygularınızı ifade etmekte çekinmeyiniz.

23 Kasım 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Satürn karesi olacaktır. Zorlu ve tehlikeli bir açıdır. Sağlığınıza çok dikkat ediniz. Ateşli hastalıklar, ayak sağlığı, kemik sağlığı, enfeksiyonlar ve kırık çıkık gibi sağlık sorunları problem oluşturabilir. 

24 Kasım 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin son saatinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Beklenmedik fikirler aklınıza gelebilir. Gün içerisinde ben merkezci olabilirsiniz. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. 

25 Kasım 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Öfke patlamaları görülebilir. İkili ilişkilerde kavgalar ve zorbalık tarzı davranışlar görülebilir. Bencilce hareket edebileceğiniz gibi, bu hareketlere maruz da kalabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gün olacaktır. Spor yapanlar yaralanma ve kemik kırılmaları yaşayabilir dikkatli olunmalıdır.

26 Kasım 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Yeni bir aşk ilişkisi hiç beklemediğiniz bir anda başlayabilir. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. 

 Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Akrep

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.


12 Kasım 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım 2023 - 19 Kasım 2023)

 


13 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Bu haftaya Akrep burcunda meydana gelecek yeni ay ile başlıyoruz. Uranüs etkili bu yeni ayın etkisi yaklaşık bir ay sürecektir. Anın yükseleni Oğlak burcu olacaktır. Sosyal değişimler olabilir. Hayatınızda deprem etkisi yaratacak ani olaylar yaşanabilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şiddetli hava olayları, yağışlar görülebilir. Yeni ay; Yengeç burcu, Oğlak Burcu, Başak burcu ve Balık burcu için fırsatlar getirirken dikkatli olması gereken burçlar ise Akrep burcu, Boğa burcu, Aslan burcu ve Kova burcudur. 

14 Kasım 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. İletişim yoğunluğunuz olabilir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

15 Kasım 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. İkili ilişkilerinizde beklenmedik tanışmalar, fırsatlar yaşanabilir. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 

16 Kasım 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleye doğru Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açılardan birincisi Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile ikinci önemli açı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. İkili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Özellikle evli çiftler tartışmalardan ve kavgalardan uzak durmalılar. 

17 Kasım 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. İki önemli açı gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Birincisi Mars ve Neptün arasında yaşanacak trine açı ile ikinci yaşanacak açı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Sezgilerinize güvenin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve en önemlisi bunlar için bugün mutlaka harekete geçin. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirin. 

18 Kasım 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Güneş ve Mars kavuşma pozisyonu kesinleşecek. Öğle saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Hareketli bol enerjik bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde tartışma, kavga, kaza gibi şiddet içeren konulardan uzak durmanız gerekmektedir. 

19 Kasım 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Haftanın genel yorgunluğunu atmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ilginizi çekebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri imza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Başak

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla ilgili alacaklarınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

5 Kasım 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım 2023 - 12 Kasım 2023)

 


6 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Özellikle maddi kaynakların artırılması için değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ortak iş yapanlar yeniliklere karar verebilir. 

7 Kasım 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatları değerlendirmeyi unutmayınız. Özellikle yurtdışı konuları, eğitim ve seyahat gibi konular da fırsatlar kapınızı çalabilir. 

8 Kasım 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam ediyor. Öğle saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Ortak işlerde başarı ve fırsat karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

9 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli gezegen kombinasyonlarından birincisi gecenin ilk dakikalarında Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Gecenin ilerleyen saatlerinde Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek sextile açı ikinci önemli kombinasyon olacaktır. Bu kombinasyona üçüncü olarak Güneş ve Şiron arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir. Gökyüzündeki açılar aşk ve para fırsatları karşınıza çıkabilir. Hak edişlerinizi alabilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Şansınıza güvenin.

10 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İletişimde problemler, engellenmeler, soğuk ve yüzeysel iletişim şeklini beraberinde getirir. Günün genelinde ise Ay'ın almış olduğu açılar gelir ve harcamalar dengesinin korunması gerektiğini göstermektedir. 

11 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Beklenmedik ödemeler, giderler, harcamalar çıkabilir. Ani bir seyahat gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle cilt hastalıkları, kemik ve dişlerle ilgili problem yaşayanlar sağlıklarıyla ilgili hassasiyetler yaşayabilir. 

12 Kasım 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs karşıtlığı olacaktır. Bu açı bela çıkartan, kazaya eğilimli olaylar çıkartan, sinirli, aksi ve kontrolsüz insanlarla olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

Koç

Pazartesi günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü arkadaş gruplarıyla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Kova

Pazartesi günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.