12 Kasım 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (13 Kasım 2023 - 19 Kasım 2023)

 


13 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Bu haftaya Akrep burcunda meydana gelecek yeni ay ile başlıyoruz. Uranüs etkili bu yeni ayın etkisi yaklaşık bir ay sürecektir. Anın yükseleni Oğlak burcu olacaktır. Sosyal değişimler olabilir. Hayatınızda deprem etkisi yaratacak ani olaylar yaşanabilir. Beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Şiddetli hava olayları, yağışlar görülebilir. Yeni ay; Yengeç burcu, Oğlak Burcu, Başak burcu ve Balık burcu için fırsatlar getirirken dikkatli olması gereken burçlar ise Akrep burcu, Boğa burcu, Aslan burcu ve Kova burcudur. 

14 Kasım 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. İletişim yoğunluğunuz olabilir. İkili ilişkilerinizde beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsiniz. 

15 Kasım 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. İkili ilişkilerinizde beklenmedik tanışmalar, fırsatlar yaşanabilir. Sürpriz gelişmeler yaşanabilir. 

16 Kasım 2023 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleye doğru Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açılardan birincisi Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile ikinci önemli açı Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. İkili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Özellikle evli çiftler tartışmalardan ve kavgalardan uzak durmalılar. 

17 Kasım 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. İki önemli açı gökyüzünde enerjisini hissettirecektir. Birincisi Mars ve Neptün arasında yaşanacak trine açı ile ikinci yaşanacak açı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Sezgilerinize güvenin, hayal kurmaktan vazgeçmeyin ve en önemlisi bunlar için bugün mutlaka harekete geçin. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirin. 

18 Kasım 2023 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Güneş ve Mars kavuşma pozisyonu kesinleşecek. Öğle saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Hareketli bol enerjik bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde tartışma, kavga, kaza gibi şiddet içeren konulardan uzak durmanız gerekmektedir. 

19 Kasım 2023 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Haftanın genel yorgunluğunu atmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Yalnız kalmak ve dinlenmek isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ilginizi çekebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Salı ve çarşamba günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yeni projeler başlatabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ile ilgili planlarınız olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri imza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Başak

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla ilgili alacaklarınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınız da değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder