5 Kasım 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (6 Kasım 2023 - 12 Kasım 2023)

 


6 Kasım 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Özellikle maddi kaynakların artırılması için değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ortak iş yapanlar yeniliklere karar verebilir. 

7 Kasım 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Hayallerinizi gerçekleştirmek için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Fırsatları değerlendirmeyi unutmayınız. Özellikle yurtdışı konuları, eğitim ve seyahat gibi konular da fırsatlar kapınızı çalabilir. 

8 Kasım 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam ediyor. Öğle saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Ortak işlerde başarı ve fırsat karşınıza çıkabilir. İkili ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

9 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli gezegen kombinasyonlarından birincisi gecenin ilk dakikalarında Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Gecenin ilerleyen saatlerinde Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek sextile açı ikinci önemli kombinasyon olacaktır. Bu kombinasyona üçüncü olarak Güneş ve Şiron arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Beklenmedik fırsatlar kapınızı çalabilir. Gökyüzündeki açılar aşk ve para fırsatları karşınıza çıkabilir. Hak edişlerinizi alabilirsiniz. Güzel haberler alabilirsiniz. Şansınıza güvenin.

10 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İletişimde problemler, engellenmeler, soğuk ve yüzeysel iletişim şeklini beraberinde getirir. Günün genelinde ise Ay'ın almış olduğu açılar gelir ve harcamalar dengesinin korunması gerektiğini göstermektedir. 

11 Kasım 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Beklenmedik ödemeler, giderler, harcamalar çıkabilir. Ani bir seyahat gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle cilt hastalıkları, kemik ve dişlerle ilgili problem yaşayanlar sağlıklarıyla ilgili hassasiyetler yaşayabilir. 

12 Kasım 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Uranüs karşıtlığı olacaktır. Bu açı bela çıkartan, kazaya eğilimli olaylar çıkartan, sinirli, aksi ve kontrolsüz insanlarla olaylarla karşılaşabilirsiniz. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

Koç

Pazartesi günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla veya partnerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması konuları ilginizi çekebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü arkadaş gruplarıyla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular ve seyahatler ilgi odağınız olabilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasını yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Kova

Pazartesi günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder