24 Aralık 2023 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 Aralık 2023 - 31 Aralık 2023)


 25 Aralık 2023 Yılın son haftasında haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde kesinleşecek Venüs ve Neptün trine açsı olacaktır. Maddi ve manevi olarak gökyüzü destek vererek karşınıza fırsatlar çıkabilir. Hayallerinizi süsleyecek fırsatları yakalayabilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu, alma ve verme dengesini hayatınızda hissedeceğiniz güzel bir haftanın ilk gününü yaşarken sürprizlerle karşılaşabileceğinizi unutmayınız. 

26 Aralık 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşama doğru Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa bunlarla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Saat 12:40 - 17:48 arasında Ay Betelgeuse ile kavuşum halinde olacaktır. Bereket artırmak isteyenler bu zaman diliminde bir borcuna ufakta olsa bir ödeme yapabilir. Ya da bir yatırım yapmaya başlayabilirsiniz. 

27 Aralık 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ankara'ya göre saat 00:48 de Yengeç burcunda dolunay olacaktır. Anın yükselen burcu Terazi burcu olacaktır. Güneş Jüpiter trine açısı gökyüzüne hakim olacaktır. Retro Merkür ve Neptün karesi kesinleşecek açılar arasında olacaktır. Merkür Retro pozisyonuna dolunay anında da devam etmektedir. İletişim konusunda problemler ortaya çıkabilir. Jüpiter'in etkisi ile şans özellikle Boğa burcu, Yengeç burcu, Başak burcu, Akrep burcu, Oğlak burcu ve Balık burçlarının yanında olacaktır. Zehirlenme vakalarında artış yaşanabilir. Maddi ve manevi destekler, ödemeler ve harcamalar gündeme gelebilir. 

28 Aralık 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Retro Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. İkili ilişkilerde olabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli ve temkinli olunmalıdır. 

29 Aralık 2023 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli birinci açısı Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İşlerinizle ilgili problemler ortaya çıkabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda dikkatli olmalısınız. Çalışma ortamınızda olabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durmanız gerekmektedir. İkinci önemli açı ise Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Seyahat, eğitim gibi konular aktifleşebilir. İş yükünüz artabilir. İş değişikliği isteyenler için güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. 

30 Aralık 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkilerin yoğunlaştığı bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz tarafından sevildiğinizi hissetmek ve ön planda olmak istediğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Boğaz enfeksiyonlarına karşı dikkatli olunmalıdır. 

31 Aralık 2023 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerin yoğun olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde ufak aksaklıklar yaşayabilirsiniz. 

Yeni bir yıla başlangıç yapacağımız bu gece tüm olumsuzluklar ve şansızlıkların geride kalmasını dilerken, 2024 yılının hayallerimizin ötesinde bizlere güzellikler ve şans getirsin...

Koç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. 


21 Aralık 2023 Perşembe

21-22 Aralık Nardugan Bayramı

Eski Türkler her sene 21 Aralık’ta güneşin yeniden doğma zamanı olan Nardugan bayramı yaklaştığında yaşadıkları çevreyi ve evlerini temizlemişler kutlama günü geldiğinde en güzel ve en temiz kıyafetlerini giymişlerdir. Tanrı Ülgen’e sunacakları hediyeleri yanlarına alarak gruplar hâlinde şarkılar söyleyip yaşadıkları bölgede bulunan yüksek görünüşüyle en ulu akçam ağacını süslemişler, ağacın altına da Tanrı Ülgen’e ulaşması için çeşitli hediyeler bırakarak ona dualar etmişlerdir.

Kutlamalarda genç kızlar ve kadınlar bant hazırlamış ve bu bantları ağacın ulaşabildikleri dallarına bağlamaları için herkese dağıtmışlardır. Hayvanların kıllarını birleştirerek oluşturdukları keçe benzeri bu bantlara, kutsal saydıkları hayat ağacı motiflerini işlemişler, dilek ve istekte bulunarak akçam ağacının dallarını süslemişlerdir. Geçmiş dönemlerden bu zamana kadar yapılan bu dilek ve istek geleneği günümüzde de ermiş, evliya, yatır mezarlarına veya oradaki mezarların yakınlarında bulunan herhangi bir ağacın dallarına bağlanarak devam etmiştir. Bu gün, bolluk, bereket, huzur, mutluluk gibi güzel dileklerin dilendiği çok kültürde de yer almaktadır. Bu gece nar yerseniz, yıl boyu hiçbir hastalık size yanaşamaz. Bu gece nar kırarsanız, yıl boyunca nar gibi bereketiniz olur. Bu gece konuklarınıza nar sunarsanız, gönül kırgınlıklarınız geçer, küslükleriniz diner, yürek yaralarınız azalır. 

Bir poşetin içine nar koyup dileğinizi diledikten sonra narı yere atıp patlatın. Sonra bu narı afiyetle yiyin. 

 

16 Aralık 2023 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık 2023 - 24 Aralık 2023)

 


18 Aralık 2023 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Retro Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. İletişim konusunda şanslı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Eski aşklar tekrar canlanabilir. Fakat Merkür'ün Retro olduğunu unutmamak gerekir. Bu süreçte hayatınıza tekrar girmek isteyen insanlar Retro bitiminde tekrar çıkacağı için boşa zaman harcamış olursunuz. Gün içinde işinizle alakalı ekstra sorumluluklar altına girmek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken kendinizi kısıtlayabilir, içinizden geçenleri net ifade edemeyebilirsiniz. 

19 Aralık 2023 Ay Balık burcunda harekete etmeye devam edecektir. Gün genelinde kariyeriniz odak noktanız olacaktır. Ortak iş yaptığınız insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Bir toplantıya katılım sağlayacaksanız, burada karşılaşacağınız insanlarla sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

20 Aralık 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevrenizde aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İkili görüşmelere katılabilirsiniz. İkili görüşmelerde iletişim problemleri ve gecikmeler yaşanabilir. Toplantılarda problemler ve ertelenmeler yaşanabilir. 

21 Aralık 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün önemli açıları birincisi Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık açı olacaktır. İkinci açı öğleden sonra Retro Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Üçüncü açı ise akşam saatlerinde Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Gün genelinde beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bazılarınızın finansal konularda problemleri ortaya çıkabilir. Ortak işleriniz varsa bunlarla ilgili sorumluluklarda artış yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz yoğunlaşıp iş yükünüz artabilir. İşinizle ilgili görüşmeler ve sorumluluklar artacaktır. 

22 Aralık 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Gerek sosyal çevreniz gerekse iş çevrenizden olan kişilerle olumlu görüşmelere imza atabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz fakat ertelediğiniz bir yeniliği hayatınıza katabilirsiniz. 

23 Aralık 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kişisel eğitiminiz için zaman ayırabileceğiniz güzel bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Sağlığınızla ilgili problemler yaşıyorsanız kendinizle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hastane kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Evcil hayvan dostu olanlar onların sağlıkları ve bakımı ile yakından ilgilenmek isteyebilirler. Meditasyon ve yoga gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır.

24 Aralık 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. İkili ilişkiler, kişisel eğitiminiz, hayata bakış açınızın önemli olacağı bir gün olacaktır. Kariyerinize zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili kendinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşleriniz, akrabalarınız bunlarla zaman geçirebilirsiniz. Ziyaretlerine gidebilir ya da iletişime geçebilirsiniz. Aracınız varsa onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat veya alışveriş konularına zaman ayırabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Yay

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler ön planda olacaktır. 

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.


3 Aralık 2023 Pazar

Haftalık Gökyüzü Analizi ve Burç Yorumları(4 Aralık 2023 - 10 Aralık 2023)

 



4 Aralık 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerinde Ay Burç değiştirip Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Gün içerisinde sosyal ortamlarda yaşanabilecek ani öfke durumlarına karşı dikkatli olunuz. Beklenmedik bir şekilde çevrenizdeki insanlar olayları büyütme eğilimi içerisine girebilir. Maddi olarak harcamalarınız artabilir. Almayacağınız bir şeyi alma eğilimine girebilirsiniz. Gelir gider dengesini düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün olacaktır. 

5 Aralık 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte, duygularınızı doğru bir şekilde yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik harcamalarınız oluşabilir. Hobiler için zaman ayırabileceğiniz uygun bir gün olacaktır. Ayrıca uzun zamandır ilgilenmek istediğiniz fakat zaman ayıramadığınız titizlik ve özen göstermeniz gereken bir işiniz varsa bugünü bunun için değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. 

6 Aralık 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Bazılarınız çalıştığı pozisyondan daha üst pozisyona geçebilir. Maddi gelirlerinizin artması için bir destek alabilirsiniz. İşinizde yapmış olduğunuz çalışmaların meyvesini toplayabilirsiniz. Seyahat planı olanlarda aksamalar yaşanabilir. 

7 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çevrenizdeki insanlara karşı adil davranmak isteyebilirsiniz. Fakat kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Aile içinde ikili ilişkilerinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal olmak isteyebileceğiniz enerjinizin dışarıya yansıdığı bir gün geçirebilirsiniz. Gün içerisinde alma verme dengesine uyarak hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Kronik tansiyon hastası olanların ani stres ve heyecandan uzak durması gereken bir gün olacaktır. 

8 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde gökyüzüne hakim olacak iki açı olacaktır. Birincisi Güneş ve Chrion arasında gerçekleşecek trine açı ile ikinci açı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Gökyüzündeki bu enerjiler yürekten yaralandığınız konuların çözümleneceğine, hak edenin hakkını alacağı bir gün olacaktır. Beklenmedik olaylar ve hak edişler karşınıza çıkabilir. 

9 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Aileniz ve toplumsal statünüz arasındaki dengeyi korumakta zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizde yapmanız gereken gerek fiziksel gerekse içsel değişimlerde direnmek isteyebilirsiniz. Fakat toplumsal statünüzü korumak için hayatınızda yapmanız gereken değişikliklere uyum sağlamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Gün içerisinde baş dönmeleri, tansiyon problemleri ve kemik ağrıları yaşanabilir. 

10 Aralık 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında yaşanacak karşıtlık olacaktır. Özellikle aile içi harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Tasarruf yapmanız gereken konuları belirleyebilir ve ailecek bir karar alabilirsiniz. Bazılarınız yakın çevresi, kardeşleri, komşuları gibi kişilerden beklenmedik sıkıntılar yaşayabilir. Bazılarınızsa özellikle aşk ilişkisi yaşayanlar arasında pürüzler çıkabilir. 

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.