3 Aralık 2023 Pazar

Haftalık Gökyüzü Analizi ve Burç Yorumları(4 Aralık 2023 - 10 Aralık 2023)

 



4 Aralık 2023 Yeni haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerinde Ay Burç değiştirip Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Gün içerisinde sosyal ortamlarda yaşanabilecek ani öfke durumlarına karşı dikkatli olunuz. Beklenmedik bir şekilde çevrenizdeki insanlar olayları büyütme eğilimi içerisine girebilir. Maddi olarak harcamalarınız artabilir. Almayacağınız bir şeyi alma eğilimine girebilirsiniz. Gelir gider dengesini düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün olacaktır. 

5 Aralık 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte, duygularınızı doğru bir şekilde yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Beklenmedik harcamalarınız oluşabilir. Hobiler için zaman ayırabileceğiniz uygun bir gün olacaktır. Ayrıca uzun zamandır ilgilenmek istediğiniz fakat zaman ayıramadığınız titizlik ve özen göstermeniz gereken bir işiniz varsa bugünü bunun için değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla görüşebilirsiniz. 

6 Aralık 2023 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Bazılarınız çalıştığı pozisyondan daha üst pozisyona geçebilir. Maddi gelirlerinizin artması için bir destek alabilirsiniz. İşinizde yapmış olduğunuz çalışmaların meyvesini toplayabilirsiniz. Seyahat planı olanlarda aksamalar yaşanabilir. 

7 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çevrenizdeki insanlara karşı adil davranmak isteyebilirsiniz. Fakat kendinizi ifade ederken yanlış anlaşılmalara neden olabilirsiniz. Aile içinde ikili ilişkilerinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal olmak isteyebileceğiniz enerjinizin dışarıya yansıdığı bir gün geçirebilirsiniz. Gün içerisinde alma verme dengesine uyarak hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Kronik tansiyon hastası olanların ani stres ve heyecandan uzak durması gereken bir gün olacaktır. 

8 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün genelinde gökyüzüne hakim olacak iki açı olacaktır. Birincisi Güneş ve Chrion arasında gerçekleşecek trine açı ile ikinci açı Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Gökyüzündeki bu enerjiler yürekten yaralandığınız konuların çözümleneceğine, hak edenin hakkını alacağı bir gün olacaktır. Beklenmedik olaylar ve hak edişler karşınıza çıkabilir. 

9 Aralık 2023 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Aileniz ve toplumsal statünüz arasındaki dengeyi korumakta zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinizde yapmanız gereken gerek fiziksel gerekse içsel değişimlerde direnmek isteyebilirsiniz. Fakat toplumsal statünüzü korumak için hayatınızda yapmanız gereken değişikliklere uyum sağlamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Gün içerisinde baş dönmeleri, tansiyon problemleri ve kemik ağrıları yaşanabilir. 

10 Aralık 2023 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Jüpiter arasında yaşanacak karşıtlık olacaktır. Özellikle aile içi harcamalarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Tasarruf yapmanız gereken konuları belirleyebilir ve ailecek bir karar alabilirsiniz. Bazılarınız yakın çevresi, kardeşleri, komşuları gibi kişilerden beklenmedik sıkıntılar yaşayabilir. Bazılarınızsa özellikle aşk ilişkisi yaşayanlar arasında pürüzler çıkabilir. 

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder