16 Aralık 2023 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (18 Aralık 2023 - 24 Aralık 2023)

 


18 Aralık 2023 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Retro Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. İletişim konusunda şanslı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Eski aşklar tekrar canlanabilir. Fakat Merkür'ün Retro olduğunu unutmamak gerekir. Bu süreçte hayatınıza tekrar girmek isteyen insanlar Retro bitiminde tekrar çıkacağı için boşa zaman harcamış olursunuz. Gün içinde işinizle alakalı ekstra sorumluluklar altına girmek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken kendinizi kısıtlayabilir, içinizden geçenleri net ifade edemeyebilirsiniz. 

19 Aralık 2023 Ay Balık burcunda harekete etmeye devam edecektir. Gün genelinde kariyeriniz odak noktanız olacaktır. Ortak iş yaptığınız insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Bir toplantıya katılım sağlayacaksanız, burada karşılaşacağınız insanlarla sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

20 Aralık 2023 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sosyal çevrenizde aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. İkili görüşmelere katılabilirsiniz. İkili görüşmelerde iletişim problemleri ve gecikmeler yaşanabilir. Toplantılarda problemler ve ertelenmeler yaşanabilir. 

21 Aralık 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün önemli açıları birincisi Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık açı olacaktır. İkinci açı öğleden sonra Retro Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Üçüncü açı ise akşam saatlerinde Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Gün genelinde beklenmedik fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bazılarınızın finansal konularda problemleri ortaya çıkabilir. Ortak işleriniz varsa bunlarla ilgili sorumluluklarda artış yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz yoğunlaşıp iş yükünüz artabilir. İşinizle ilgili görüşmeler ve sorumluluklar artacaktır. 

22 Aralık 2023 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Uzun zamandır görmediğiniz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Gerek sosyal çevreniz gerekse iş çevrenizden olan kişilerle olumlu görüşmelere imza atabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz fakat ertelediğiniz bir yeniliği hayatınıza katabilirsiniz. 

23 Aralık 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kişisel eğitiminiz için zaman ayırabileceğiniz güzel bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir. Sağlığınızla ilgili problemler yaşıyorsanız kendinizle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hastane kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Evcil hayvan dostu olanlar onların sağlıkları ve bakımı ile yakından ilgilenmek isteyebilirler. Meditasyon ve yoga gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır.

24 Aralık 2023 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. İkili ilişkiler, kişisel eğitiminiz, hayata bakış açınızın önemli olacağı bir gün olacaktır. Kariyerinize zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili kendinizi geliştirmek için çalışmalar yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşleriniz, akrabalarınız bunlarla zaman geçirebilirsiniz. Ziyaretlerine gidebilir ya da iletişime geçebilirsiniz. Aracınız varsa onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat veya alışveriş konularına zaman ayırabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Yay

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler ön planda olacaktır. 

Oğlak 

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder