3 Ekim 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (4- 10 Ekim 2021)

 


4 Ekim 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde zorlu enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Eğitim konuları, medya, yatırım ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler de sıkıntılar çıkabilir. Yeni fiyat artışları gündeme gelebilir. Çalışma ortamıyla alakalı sıkıntılar gündeme gelebilir. 

5 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlar karşınıza çıkabilir. Aile bireyleri ile sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işinizle alakalı problemler çıkabilir. 

6 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İlerleyen saatlerde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür Neptün arasında gerçekleşecek. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunuz. Aile içi sağlık konuları gündeme gelebilir. 

7 Ekim 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli göksel olayı saat 14:05 de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. İş ve kariyerde problemler yaşanırken ani oluşacak sosyal çevre ve sivil toplum örgütlerinin olayları gündeme gelebilir. 

8 Ekim 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. İlerleyen saatlerde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş Uranüs arasında gerçekleşecek. Aile içi sosyal ortamda yapılacak değişiklikler. Sivil toplum derneklerine üye olmak ve bunların etkinliklerine katılmak istenebilir. Özgürlük isteği ön planda olacak bir gün yaşayabilirsiniz. Toplumu ilgilendiren konularda özgürlük isteği ön plana çıkabilir. 

9 Ekim 2021 Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Mars arasında oluşacak kavuşum açısı olacaktır. Sanatsal faaliyetlere ve hobilere olan ilginiz artabilir. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili yanlış kararlar verebilirsiniz. 

10 Ekim 2021 Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Merkür arasında gerçekleşecektir. Eski aşklar geri gelebilir ya da karşılaşabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ertelenmiş konular gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Perşembe ve Cuma günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Cumartesi ve Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Perşembe ve Cuma günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba  günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder