28 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım - 5 Aralık 2021)


 

Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık 2021)

29 Kasım 2021 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlayacağız. Öğleden sonra Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün geneline iki önemli açı damgasını vuracaktır. Sabah saatlerinde ilk açı Güneş Merkür kavuşumu olacaktır. Kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz, iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş anlaşmaları karşınıza çıkabilir. Aile içi konular gündeme gelebilir. Beklenmedik kararlar alınabilir. İkinci açı akşam saatlerinde Mars Neptün arasında güzel bir trine açı meydana gelecektir. Enerjinizi kullanırken sezgileriniz ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Aile içi tartışmalardan uzak durulmalıdır.

30 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Saat 05:41 de Merkür ve Chiron arasında üçgen açı gerçekleşecektir. Yaşadığınız acılarınız, unutamadığınız sizi yaralayan içinizde sakladığınız yaralarınızı iyileştirme imkanı bulabilirsiniz. Hayata farklı bir bakış açısı getirip kalbinizde hissettiğiniz yaraları sarabilirsiniz. Akşam saatlerinde Güneş Chiron arasında gerçekleşecek üçgen açı yaralarınızı sarmanıza yardımcı olurken çevrenizdeki insanların yaralarını sarmasında ışık olabileceğinize işaret etmektedir. Günün son önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı özellikle ikili ilişkilerde ve iş anlaşmalarında olumlu sonuçlar getirebilir. Sürprizler ve jestlerle karşılaşabilirsiniz.

1 Aralık 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Rutin günlük işlerinizde rahat hareket edebileceğiniz ve üstlerinizden olumlu destekler alabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hak ettikleriniz size gelebilir. Aşk ilişkilerinde ayrılıklar yaşanabilir. Çocukların eğitimi ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

2 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Ani gelişmeler ve beklenmedik haberler gündeminize gelebilir. Ani toplantılar, iş görüşmelerine katılabilirsiniz. Çocuklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Toplum sağlığını ilgilendiren konular gündeme gelebilir.

3 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arsında gerçekleşecektir. Beklenmedik ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Duygularınızı büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz.

4 Aralık 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli göksel olayı Türkiye saati ile saat 10:43 de gerçekleşecek 12°22’ Yay burcunda Güneş Tutulması olacaktır. İkizler- Yay hattındaki tutulmaların sonu bu tutulma ile olacaktır. Merkür kavuşumlu bu Güneş tutulmasında Güney Ay Düğümü etkili olacaktır. Yani Güneş tutulması ile meydana gelecek olaylar zorlu, stresli ve kayıplara sebebiyet verebilir. İletişimde konuşmalarınıza özellikle dikkat edilmelidir. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçınınız. Her şeye “Evet” demek zorunda olmadığınızın bilincinde hareket edip gerektiğinde “Hayır” demeniz gerekebilir. Fikirlerinizi, projelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmaktan kaçınınız. Bu dönemde inanç, din ve spor ile ilgili tartışmalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gereken bir süreçtir. Ülkemizde hizmet sektörü, işçi ve çalışanlar, sağlık sektörü, askeri ve ordu ile ilgili konular bunlarla ilgili yeni kararlar ve düzenlemeler gelebilir. İsyanlar, skandallar ve grevler yaşanabilir. Güneş tutulmasının etkisi 6 ay sürecektir.

5 Aralık 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum derneklerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Koç

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, inançlar, yurtdışı ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Perşembe ve Cuma günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri finansal kaynaklarınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bazılarınızın gündemine alacaklar ve miras konuları gelirken bazılarınız ödemelerinizle ilgili konular dikkat çekecektir.

İkizler

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir. Yeni ilişkiler ve yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.

Yengeç

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 6. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Günlük rutin çalışma ortamınızda değişiklik yaşayabilirsiniz. Sağlık konuları gündeme gelebilir.

Aslan

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 5. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri partnerinizle varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni sanatsal faaliyetlere başlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 4. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 3. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 2. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yeni kazanç kaynakları oluşturabilirsiniz.

Yay

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 1. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ilişkilerde ön plana çıkartabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 12. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 11. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Sosyal sorumluk projelerinde yer alabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 10. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. Kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

 

21 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım - 28 Kasım 2021)


 


22 Kasım 2021 yeni bir haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün genelinde ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sizden beklenmeyen tepkiler verebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size yükleyeceği fazladan iş yükü problem yaşamanıza sebebiyet verebilir. Günlük rutin işlerde aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Diş, kemik ve eklem bölgelerinde hassasiyet ve ağrı yaşanabilir.

23 Kasım 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkiler ve şefkat duyguları ön planda olacaktır. Sağlık konuları ön plana çıkabilir. Aile bireyleri ile birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili rutin kontrollerinizi yapabileceğiniz bir gün olacaktır. Günlük çalışma ortamında maddi ve manevi sorunlar yaşanabilir. Mide ve bağırsak hassasiyetleri yaşanabilir.

24 Kasım 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Duygusal olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerin sağlıkla ilgili doktor kontrolleri gibi durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde olumlu haberler alabilirsiniz.

25 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Diş, kemik, eklem bölgelerinde hassasiyet yaşanabilir. Alerji, egzama gibi cilt rahatsızlıkları görülebilir. Günlük rutin işlerde gecikmeler yaşanabilir. Toplumsal statünüz, kariyeriniz, işiniz bu alanda problemler ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

26 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi ön plana çıkartmak için her işe atılmak isteyeceksiniz. Günlük rutin işleriniz beklenmedik şekilde artabilir. Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. Aile içi iletişimde problemler yaşanabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. İkili görüşmelerinizde duygularınızı abartarak yansıtabilirsiniz. Bununla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

27 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gece yarısından sonra Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi maddi problemlerden kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Günlük harcamalarınızı kontrol etmekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

28 Kasım 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İşinizde ve günlük çalışmalarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni fiyat artışları gündeme gelebilir. Ödemelerle ilgili bütçe planlaması yapmakta zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır zaman ayıramadığınız konulara yönelebilirsiniz.

Koç

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

 Boğa

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Pazar günü sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Pazar günü iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Pazar günü kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Pazar günü sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Pazar günü eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Pazar günü ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

 

14 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım - 21 Kasım 2021)

 


15 Kasım 2021 Yeni haftaya Ay Koç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün genelinde zorlu ve sert enerjiler hakim olacaktır. Finansal olarak zorlanılacak bir gün yaşayabilirsiniz. İş ve kariyer alanında, ortak yapılan işlerde, yatırımlarla ilgili konularda problemler yaşanabilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. İnandıklarınızla yaşayacaklarınız arasında ikileme düşebilirsiniz. Problemler yaşayabilirsiniz. Şansız bir gün geçirebilirsiniz. Olayları ve problemleri büyütebilirsiniz.

16 Kasım 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizden, sivil kuruluşlarından beklenmedik haberler gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Ani duygusal değişimler gözlenebilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle aranızdaki ilişkilerde bitişler yaşanabilir. Tartışma, kavga ve şiddetten uzak durmanızı tavsiye ederim.

17 Kasım 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açıları Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ve Mars Uranüs arasındaki karşıtlık açıları olacaktır. Kronik rahatsızlığı olanlar tedavilerinden olumlu sonuçlar alabilirler. Günlük rutin işlerinizde fark yaratmak isterseniz bugün değişim dönüşüm için adım atabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal gruplar ve toplumsal problemler ve sorunlar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgili sorunlar gündeme gelebilir, haberler alabilirsiniz. Ödemeler de zorlanabilirsiniz.

18 Kasım 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevreniz, kulüpler, dernekler, toplumsal örgütler bunların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Buralardan gelebilecek sıkıntılar problemler gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocukları korumayı unutmayınız.

19 Kasım 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli olayı Boğa burcunda gerçekleşecek olan Algol sabit yıldızı kavuşumlu Ay Tutulması gerçekleşecektir. Anın yükseleni Oğlak burcu olacaktır. Ay tutulması anında Ay Jüpiter arasındaki açı sert. Problemli ve sorunları büyütücü olaylar getirebilir.  Anın haritasında Mars Uranüs karşıtlığı ve Uranüs Satürn karesi gerçekleşecektir. Ani tartışmalar ve kavgalar beraberinde sıkıntılar getirecektir. Bu yüzden dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Ay tutulmaları dolunay enerjisi taşır yani bir bitiş ve sonlanma yaşatır. Sert olaylara, kazalara, doğal afetler meydana gelebilir. Doğum haritalarınızda alacağınız etkiler değişiklik gösterse de genel olarak aceleci ve yıkıcı davranışlardan kaçınılmalıdır. Kontrolsüz öfkeyle hareket edilmemelidir. Sakin, yapıcı ve sağduyulu hareket edenler şifalanabilir. Boğaz ve boyun bölgesi ile ilgili rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Ülkemiz açısından değerlendirecek olursak yeni yasal düzenlemeler, yeni vergiler, ekonomi ve bankalar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Boğa, Akrep, Kova ve Aslan burçları ve bu burçların 24 ile 29 derecelerinde gezegenleri olanlar daha çok etki alacaklardır.

20 Kasım 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. 19 Kasım da yaşanılan Ay tutulmasının enerjisi gökyüzünde hakim olacaktır. Gün genelinde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal olarak zorlanabilirsiniz. Şaşırtıcı olaylar yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde iletişim ile ilgili problemler gündeme gelebilir. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Aldanma ve aldatılma gibi konular gündeme gelebilir. Beklenmedik haberler ve tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri maddi konular gündeme gelebilir. Ay tutulması sizin 2 – 8 ev aksında gerçekleşecektir. Finansal konular ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Cumartesi ve pazar günleri yazılı, sözlü iletişim, medya, haberleşme konuları gündeme gelebilir. Seyahat etme isteği açığa çıkabilir. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendinizle ilgilenmek, fiziksel görünüşünüz de değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ay tutulması sizin 1-7 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. Finansal konularda kararlar alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kendi iç dünyanızın gelişmesi için meditasyon yapabilir, kişisel gelişim ve astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılmak isteyebilirsiniz. Ay tutulması sizin 12-6 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüz, kişisel bakımınız, sağlığınız gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Mesai arkadaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz de artma yaşamanızı sağlarken, arkadaşlıklar, yeni bir sosyal çevreye girme olasılığını hayatınıza getirebilir. Ay tutulması sizin 11- 5 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri sakin kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat etmeniz gerekebilir. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizde gelişmeler gündeme gelebilir. Kariyerinizde yaşayacağınız gelişmelerle birlikte yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Ay tutulması sizin 10 – 4 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişim daha çok artabilir. Yeni gruplar ve tabii ki eski dostlarınızla da iletişim içinde olacağınız yoğun iki gün yaşayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve cuma günleri işinizle alakalı görüşmelerinizde artma yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Ay tutulması sizin 9 – 3 ev aksında gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda çalışmalar yapabilirsiniz. Bu konularda eğitim alabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yapmanız gereken ödemeler varsa bunları ödeyebilirsiniz. Miras konusu gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgili yeni tedavi yöntemleri karşınıza çıkabilir. Ay tutulması sizin 8 – 2 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri yurt dışı tanıdıklarınızla olan iletişiminiz artabilir. Yurt dışı ticaret işleri ile uğraşanlar yeni sözleşmelere imza atabilir.

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde ben yerine biz demek en iyisi olacaktır. İkili ilişkilerde problemler ortaya çıkabilir. Ay tutulması sizin 7- 1 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri kredi, ödeme ve borçlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ayrıca miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sağlığınızla ilgili konuları gündeme getirebilir. Evcil bir hayvanınız varsa sağlık sorunu yaşayabilir.  Rutin işlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Ay tutulması sizin 6- 12 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler de iletişim artabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Avukatlık işleriniz varsa avukatınızla iletişim içerisine girebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sanatsal faaliyetlere, eğlenceye yönelebilirsiniz. Partnerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Yatırım ile ilgili konular ilginizi çekebilir. Ay tutulması sizin 5 – 11 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi rutin işlerinizin içinde bulabilirsiniz. İşlerinizi planlayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile içi iletişim konularını, ev ile ilgili dekorasyon konularını gündeme getirebilir. Taşınmak ya da evinizi satmak isteyebilirsiniz. Yaşlı aile bireylerinizle ilgilenebilirsiniz. Ay tutulması sizin 4- 10 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ve partnerleri ile eğlenceli zaman geçirebilir.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz, kardeş, akraba ile ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Eğitim konuları, seyahat etmek, ticaret konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Ay tutulması sizin 3- 9 ev aksınızda gerçekleşecektir. Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişiminiz artabilir. Eviniz ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

 


7 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (8-14 Kasım 2021)

8 Kasım 2021 Yeni bir haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde günlük rutin işlerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Aile içi iletişim ve ailenizi ilgilendiren kararları rahatlıkla alabilirsiniz. İşinizde problemlerle ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

9 Kasım 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günlük rutin işlerinizle ilgilenirken sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beceri gerektirecek işler için uygun bir gün olacaktır. İşinizle alakalı olumlu gelişmeler olabilir. Kronik rahatsızlıklar gündeminize gelebilir. Yoğun stres altında kalabilirsiniz.

10 Kasım 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde yoğun sert açılar gökyüzüne hakim olacaktır. İkili ilişkilerde soğuk davranma, yıkıcı söylemler, tartışma ve kavgalardan uzak durmakta yarar var. Günün en önemli açıları Merkür ve Mars kavuşumu ile  Merkür ve Satürn karesi olacaktır. İkil ilişkilerde iletişim sorunları ve çatışmalar yaşanabilir. 

11 Kasım 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Aile içi kavgalar, ayrılıklar görülebilir. Çocukların sağlık durumları ile ilgili problemler görülebilir. Aile içi beklenmedik yaralayıcı olaylar yaşanabilir. 

12 Kasım 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. İlerleyen saatlerde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Güneş Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün genelinde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. 

13 Kasım 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Mars ve Chiron arasındaki uranüsyen açı ile Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacaktır. Bazılarınız kariyerinde sorunlarla karşılaşabilir. İşten çıkartılma gibi durumlar yaşanabilir. 

14 Kasım 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocukların eğitimi ile alakalı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Günlük rutin işler de artma yaşanabilir. Hayal dünyasında yaşamak ya da hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlar alabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.