28 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım - 5 Aralık 2021)


 

Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık 2021)

29 Kasım 2021 Yeni haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlayacağız. Öğleden sonra Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün geneline iki önemli açı damgasını vuracaktır. Sabah saatlerinde ilk açı Güneş Merkür kavuşumu olacaktır. Kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz, iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İş anlaşmaları karşınıza çıkabilir. Aile içi konular gündeme gelebilir. Beklenmedik kararlar alınabilir. İkinci açı akşam saatlerinde Mars Neptün arasında güzel bir trine açı meydana gelecektir. Enerjinizi kullanırken sezgileriniz ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Aile içi tartışmalardan uzak durulmalıdır.

30 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Saat 05:41 de Merkür ve Chiron arasında üçgen açı gerçekleşecektir. Yaşadığınız acılarınız, unutamadığınız sizi yaralayan içinizde sakladığınız yaralarınızı iyileştirme imkanı bulabilirsiniz. Hayata farklı bir bakış açısı getirip kalbinizde hissettiğiniz yaraları sarabilirsiniz. Akşam saatlerinde Güneş Chiron arasında gerçekleşecek üçgen açı yaralarınızı sarmanıza yardımcı olurken çevrenizdeki insanların yaralarını sarmasında ışık olabileceğinize işaret etmektedir. Günün son önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı özellikle ikili ilişkilerde ve iş anlaşmalarında olumlu sonuçlar getirebilir. Sürprizler ve jestlerle karşılaşabilirsiniz.

1 Aralık 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Rutin günlük işlerinizde rahat hareket edebileceğiniz ve üstlerinizden olumlu destekler alabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hak ettikleriniz size gelebilir. Aşk ilişkilerinde ayrılıklar yaşanabilir. Çocukların eğitimi ile ilgili olumlu gelişmeler olabilir.

2 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Ani gelişmeler ve beklenmedik haberler gündeminize gelebilir. Ani toplantılar, iş görüşmelerine katılabilirsiniz. Çocuklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarla ilgili haberler gündeme gelebilir. Toplum sağlığını ilgilendiren konular gündeme gelebilir.

3 Aralık 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arsında gerçekleşecektir. Beklenmedik ani olaylarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Duygularınızı büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz.

4 Aralık 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli göksel olayı Türkiye saati ile saat 10:43 de gerçekleşecek 12°22’ Yay burcunda Güneş Tutulması olacaktır. İkizler- Yay hattındaki tutulmaların sonu bu tutulma ile olacaktır. Merkür kavuşumlu bu Güneş tutulmasında Güney Ay Düğümü etkili olacaktır. Yani Güneş tutulması ile meydana gelecek olaylar zorlu, stresli ve kayıplara sebebiyet verebilir. İletişimde konuşmalarınıza özellikle dikkat edilmelidir. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçınınız. Her şeye “Evet” demek zorunda olmadığınızın bilincinde hareket edip gerektiğinde “Hayır” demeniz gerekebilir. Fikirlerinizi, projelerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmaktan kaçınınız. Bu dönemde inanç, din ve spor ile ilgili tartışmalardan uzak durmanız yararınıza olacaktır. İletişimle ilgili problemler yaşanabilir. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gereken bir süreçtir. Ülkemizde hizmet sektörü, işçi ve çalışanlar, sağlık sektörü, askeri ve ordu ile ilgili konular bunlarla ilgili yeni kararlar ve düzenlemeler gelebilir. İsyanlar, skandallar ve grevler yaşanabilir. Güneş tutulmasının etkisi 6 ay sürecektir.

5 Aralık 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum derneklerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Koç

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, inançlar, yurtdışı ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Perşembe ve Cuma günleri ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri finansal kaynaklarınızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Bazılarınızın gündemine alacaklar ve miras konuları gelirken bazılarınız ödemelerinizle ilgili konular dikkat çekecektir.

İkizler

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir. Yeni ilişkiler ve yeni anlaşmalar gündeme gelebilir.

Yengeç

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 6. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Günlük rutin çalışma ortamınızda değişiklik yaşayabilirsiniz. Sağlık konuları gündeme gelebilir.

Aslan

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 5. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri partnerinizle varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni sanatsal faaliyetlere başlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 4. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 3. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 2. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Yeni kazanç kaynakları oluşturabilirsiniz.

Yay

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 1. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ilişkilerde ön plana çıkartabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 12. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 11. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Sosyal sorumluk projelerinde yer alabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 10. Evinizde gerçekleşecektir. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. Kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder