7 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (8-14 Kasım 2021)

8 Kasım 2021 Yeni bir haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde günlük rutin işlerinizde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Aile içi iletişim ve ailenizi ilgilendiren kararları rahatlıkla alabilirsiniz. İşinizde problemlerle ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

9 Kasım 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günlük rutin işlerinizle ilgilenirken sanatsal faaliyetlere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Beceri gerektirecek işler için uygun bir gün olacaktır. İşinizle alakalı olumlu gelişmeler olabilir. Kronik rahatsızlıklar gündeminize gelebilir. Yoğun stres altında kalabilirsiniz.

10 Kasım 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde yoğun sert açılar gökyüzüne hakim olacaktır. İkili ilişkilerde soğuk davranma, yıkıcı söylemler, tartışma ve kavgalardan uzak durmakta yarar var. Günün en önemli açıları Merkür ve Mars kavuşumu ile  Merkür ve Satürn karesi olacaktır. İkil ilişkilerde iletişim sorunları ve çatışmalar yaşanabilir. 

11 Kasım 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Aile içi kavgalar, ayrılıklar görülebilir. Çocukların sağlık durumları ile ilgili problemler görülebilir. Aile içi beklenmedik yaralayıcı olaylar yaşanabilir. 

12 Kasım 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. İlerleyen saatlerde Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Güneş Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Uzun zamandır beklediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün genelinde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. 

13 Kasım 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Mars ve Chiron arasındaki uranüsyen açı ile Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacaktır. Bazılarınız kariyerinde sorunlarla karşılaşabilir. İşten çıkartılma gibi durumlar yaşanabilir. 

14 Kasım 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Çocukların eğitimi ile alakalı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Günlük rutin işler de artma yaşanabilir. Hayal dünyasında yaşamak ya da hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlar alabilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve salı günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi ve salı günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. 

Kova

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder