21 Kasım 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım - 28 Kasım 2021)


 


22 Kasım 2021 yeni bir haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün genelinde ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sizden beklenmeyen tepkiler verebilirsiniz. Sosyal çevrenizin size yükleyeceği fazladan iş yükü problem yaşamanıza sebebiyet verebilir. Günlük rutin işlerde aksamalar ve gecikmeler yaşanabilir. Diş, kemik ve eklem bölgelerinde hassasiyet ve ağrı yaşanabilir.

23 Kasım 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ilişkiler ve şefkat duyguları ön planda olacaktır. Sağlık konuları ön plana çıkabilir. Aile bireyleri ile birlikte yeni kararlar alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili rutin kontrollerinizi yapabileceğiniz bir gün olacaktır. Günlük çalışma ortamında maddi ve manevi sorunlar yaşanabilir. Mide ve bağırsak hassasiyetleri yaşanabilir.

24 Kasım 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Duygusal olabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerin sağlıkla ilgili doktor kontrolleri gibi durumlar gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde olumlu haberler alabilirsiniz.

25 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Diş, kemik, eklem bölgelerinde hassasiyet yaşanabilir. Alerji, egzama gibi cilt rahatsızlıkları görülebilir. Günlük rutin işlerde gecikmeler yaşanabilir. Toplumsal statünüz, kariyeriniz, işiniz bu alanda problemler ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

26 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ve yeteneklerinizi ön plana çıkartmak için her işe atılmak isteyeceksiniz. Günlük rutin işleriniz beklenmedik şekilde artabilir. Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. Aile içi iletişimde problemler yaşanabilir. Tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. İkili görüşmelerinizde duygularınızı abartarak yansıtabilirsiniz. Bununla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

27 Kasım 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gece yarısından sonra Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi maddi problemlerden kaynaklanan tartışmalar yaşanabilir. Günlük harcamalarınızı kontrol etmekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir.

28 Kasım 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İşinizde ve günlük çalışmalarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni fiyat artışları gündeme gelebilir. Ödemelerle ilgili bütçe planlaması yapmakta zorlanabilirsiniz. Uzun zamandır zaman ayıramadığınız konulara yönelebilirsiniz.

Koç

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri duygusal olabilirsiniz. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işleriniz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Detay gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz.

 Boğa

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Pazar günü sosyal hayatınız, aşk hayatınız varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Evinizi dekore edebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. Pazar günü iletişim konuları gündeme gelebilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı daha detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Pazar günü kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç olacaktır.

Terazi

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.  Pazar günü sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmaları gündeme gelebilir.

Yay

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. Pazar günü kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir.

Oğlak

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. Pazar günü eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Pazar günü finansal konularla ilgili konular gündeme gelecektir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir.

Balık

Pazartesi, Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Pazar günü ikili ilişkilerde iletişim artar. Yenilenecek sözleşmeler gündeme gelebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder