29 Mayıs 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs 2022 - 5 Haziran 2022)

 


30 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket ederken yeni haftaya başlayacağız. Haftanın ve günün en önemli açısı saat 14:30 da İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Ankara'ya göre incelediğimizde anın yükselen burcu Terazi burcu olacaktır. İkili ilişkiler de ben sen kavramları gündem de olacaktır. Aldeberan sabit yıldızı aktifleşecek. Ne kadar dürüst bir insansınız? Ahlaklı ve dürüst hayatını yaşıyor musun? Tüm bu sorular yeni ayla birlikte cevap bulacak. Ceza ve ödül zamanı. Bu süreçte kavgalardan uzak durmalısınız. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

31 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 

1 Haziran 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Aile , yakın çevre, akrabalar ile iletişim problemleri görülebilir. Eğitim konuları ön plana gelebilir. Gün içinde trafikte dikkatli araç kullanılmalıdır. 

2 Haziran 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Şefkat ve sevgi sınavları gündeme gelebilir. Sabrınız sınanabilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durunuz. İletişim problemleri yaşanabilir. 

3 Haziran 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün boyunca yengeç burcunda hareket eden ay akşam saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapmış olacaktır. Gün içinde maddi ve manevi değerlerinizle ilgili anlaşma imzalamanız gerekirse dikkatli olmanız gerekmektedir. İkili ilişkilerde tartışmalar çıkarma eğiliminde  olabilirsiniz. 

4 Haziran 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ödemeler veya varsa miras konuları gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Çiftler arasında sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

5 Haziran 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Aile içi tartışmalar ve beklenmedik olaylar yaşanabilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri duygusal olabilirsiniz. İletişim odaklı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri Maddi ve manevi kaynaklarınız, paranız bütçeniz ön plana çıkabilir. Güven alanınızı korumak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve iş yerinizde kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, dua gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri  sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. 

21 Mayıs 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (23 Mayıs 2022 - 29 Mayıs 2022)

 


23 Mayıs 2022 Haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün boyu ikili ilişkiler, kariyer, eğitim alanında pozitif enerjiler hakim olacaktır. Günün en önemli iki açısından birincisi Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. İkinci önemli açı ise Güneş Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil acı gökyüzüne hakim olacaktır. Ödemeler, krediler, sigortalar ve başkalarından alacağınız maddi destekler gündemde olacaktır. 

24 Mayıs 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Retro Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Venüs ve Satürn arasındaki iyicil açı gökyüzünde pozitif enerjileri hissettirecektir. Kariyer ve eğitim alanlarında değişim rüzgarları esebilir. Yarım kalmış veya uzun zamandır bitirmek istediğiniz bir işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

25 Mayıs 2022 Ay Balık burcunda hareket ederken güne başlıyoruz. Gecenin ilerleyen dakikalarında Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde duygularınızı aşırı büyütebilir gereksiz tartışmalara girebilirsiniz.

26 Mayıs 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Retro Merkür ve Plüton arasındaki iyicil açı olacaktır. Kariyer alanınızda hizmet ettiğiniz konularla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. 

27 Mayıs 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Gerek maddi ve gerekse manevi olarak ciddi sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır.

28 Mayıs 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde itiraflar yaşanabilir. 

29 Mayıs 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Mars Jüpiter arasındaki kavuşum açısı olacaktır. Gün içinde tartışmalara düşünmeden girebilirsiniz. Unutmamak gerekir ki en küçük tartışma büyük kavgalara dönebilir. Gün içinde yangınlara karşı dikkatli olunmalıdır. 

Koç
Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Boğa
Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma  günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz.

İkizler
Pazartesi ve salı günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmelerine katılabilir. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Yengeç
Pazartesi ve salı günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmeleri ile ilgili konular gündeminize gelebilir.  Sözleşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Aslan
Pazartesi ve salı günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz.

Başak
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir.

Terazi
Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep
Pazartesi ve salı günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay
Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova
Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık
Pazartesi ve salı günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

16 Mayıs 2022 Pazartesi

16 Mayıs 2022 Kanlı Ay Tutulması

 


16 Mayıs 2022 de Türkiye saati ile sabah 07:14 de 25 derece Akrep burcunda yılın ilk tam Ay tutulmasını yaşayacağız. Ay tutulması dünya da Amerika, Kuzeybatı Avrupa, Afrika, Asya da gözlemlenebilecek. Tam Ay tutulması gerçekleşecektir. Tam Ay tutulmasında Ayın etrafında kızıl bir ışık belirir bu yüzden Kanlı Ay Tutulması olarak da isimlendirilir.

Astrolojik olarak sabit burçlar daha çok etkilenecektir. Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçlarının 20° - 30° arasında Güneşiniz, yükselen burcu veya kişisel gezegen yerleşimi olanlar bunların sembolize ettiği konular Ay tutulması ile birlikte aktifleşecektir.

19 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen Ay tutulmasının devamı niteliğinde olan bu tutulma Algol sabit yıldızı üzerinde olacaktır. Ay tutulması anında Satürn sert açı yapmaktadır.  Hayatınızda bitmesi gereken, çıkması gereken konular gündeme gelecektir.

Dünya üzerinde Finansal konular, para piyasaları, bankalar, büyük şirketler ve devletleri etkileyecek bir tutulma döngüsü içerisine girmiş bulunmaktayız. Hava olaylarında değişimler meydana gelebilir. Depremler, yıldırım, hortum, yağmur, fırtına gibi doğa olayları görülebilir. Dünyanın çeşitli bölgelerinde kargaşa, katliam ve terör olaylarında artış yaşanabilir. Kriminal olaylar da artış yaşanabilir.

Tutulmanın ülkemiz üzerindeki etkisine bakacak olursak; Meclis, belediyeler, yöneticiler ve spor kulüpleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Gençleri ilgilendiren olaylar ve konular ön plana çıkabilir. Ekonomi ile ilgili tartışmalar, sınırlarımız, kanunlar, yasalar gündeme gelebilir. Medya, gazeteciler, eğitim alanında alınacak kararlar dikkat çekebilir. Cinsel suçlarda artış yaşanabilir. Tarım ve hayvancılıkla ilgili problemler yaşanabilir. Kriminal olaylar yaşanabilir.

Ay Tutulmasının Burçlar üzerine Etkisi

Koç

Ay tutulması 8. Evinizde olacaktır. Başkaları ile paylaştığınız paralar, borçlar, miras, krediler, sigorta, vergi, nafaka konularında krizler yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Ay tutulması 7. Evinizde olacaktır. Evlilik kararı alınabilir ya da boşanmalar olabilir. Ortak yapılan işlerde bitişler olabilir. Eşinizin hayatı ile ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Evle ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

İkizler

Ay tutulması 6. Evinizde olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili kararlar ve problemler gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda değişiklikler olabilir. Mesleki tanımınızla ilgili değişimler olabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç

Ay tutulması 5. Evinizde olacaktır. Duygu yoğunluğu yaşayabilir, aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çocuklarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Tutulmanın etkisiyle gizli olan konular açığa çıkabilir. Sosyal ilişkilerinizle ilgili kararlar gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgili konular gündem gelebilir.

Aslan

Ay tutulması 4. Evinizde olacaktır. Eviniz, yuvanız ile ilgili değişimler olabilir. Taşınma ve yer değişimleri gündeme gelebilir. Ebeveynlerinize karşı sorumluluklarınızda artma yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir.

Başak

Ay tutulması 3. Evinizde gerçekleşecektir. Hayata bakış açınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular aktifleşebilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimler gündeminize gelebilir.

Terazi

Ay tutulması 2. Evinizde olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgili gelişmeler gündeminize gelecektir. İş imkanları gündeminize gelebilir. Ekonomik olarak krizler yaşayabileceğiniz gibi fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

Akrep

Ay tutulması 1. Evinizde olacaktır. Duygusal ve fiziksel olarak değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Daha çok fark edileceğiniz dönüşümler gündeminize gelecektir. Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınızda bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz.

Yay

Ay tutulması 12. Evinizde olacaktır. Bilinç altınız aktifleşebilir, uyku problemleri gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir. Hırsızlık ve düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç.

Oğlak

Ay tutulması 11. Evinizde olacaktır. Sosyal çevrenizde değişiklikler gündeme gelebilir. Maddi konularda problemler yaşayabilirsiniz. Hayallerinizle ilgili bir projede tamamlanma yaşayabilirsiniz.

Kova

Ay tutulması 10. Evinizde olacaktır. Kariyerinizde bir proje tamamlanabilir. İşinizle ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili yeni kararlar ve dönüşümler gündeme gelebilir.

Balık

Ay tutulması 9. Evinizde olacaktır. Hayata bakış açınızda değişiklikler gündeminize gelebilir. Uzak yolculuklar aktifleşebilir. Eğitim konuları, hukuksal konular ön plana çıkabilir. 


14 Mayıs 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs 2022 - 22 Mayıs 2022)


 

16 Mayıs 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli olayı 25°17’ Akrep burcunda meydana Ay tutulması meydana gelecektir. Anın yükselen burcu ikizler burcu olacaktır. Ay tutulması anında Satürn kare açı yaparak sert enerjilere neden olacaktır. Ay tutulmasının ana teması sorumluluklarının farkına varıp sorumlulukları almaktır. Etkisi 8 Kasım 2022 kadar devam edecektir. Etkilerine baktığımızda Hava şartlarında değişiklikler görülebilir. Sağlık sorunları, ekonomik sorunlar ve değişim dönüşümler gündeme gelecektir.

17 Mayıs 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Beklenmedik ruhsal ve duygusal değişimler görülebilir.

18 Mayıs 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Neptün kavuşumu kesinleşecektir. Aile içi ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir.  Ani duygusal dalgalanmalar yaşanabilir.

19 Mayıs 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Plüton trine açısı olacaktır. Çocukların eğitimleri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bugünden değişime başlayabilirsiniz. Harcamalara ve ödemelere dikkat ediniz. Sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Retro Merkür ile Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Gün genelinde gökyüzüne pozitif enerjiler hakim olacaktır. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili girişimler yapabilirsiniz. Onlarla keyifli, hoş vakitler geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacaktır.  Duygusal gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Uzun zamandır aksattığınız konular gündeminize gelebilir.

22 Mayıs 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Duygularınızı ifade etmekten çekinebilirsiniz. Gün genelinde kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olunması gereken bir gün olacaktır.

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahat konuları gündeme gelebilir.  Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar gündeminize gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili gelişmeler olacaktır. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.  

7 Mayıs 2022 Cumartesi

Haftalık burç yorumları ( 9 Mayıs 2022 - 15 Mayıs 2022)

 


9 Mayıs 2022 haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Gün genelinde maddi ve manevi konular gündeme gelecektir. İkili ilişkilerde problemler yaşanabilir, hukuksal davalar açılabilir. Ödemeler, sigorta ve kredi gibi konular da ödeme sıkıntıları ortaya çıkabilir.

10 Mayıs 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İşinizle ilgili ani beklenmedik maddi konular gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle tartışma ve problemler yaşayabilirsiniz. Maddi konular ve kariyerinizle alakalı konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz. Ani iş toplantılarına katılabilirsiniz. Merkür yöneticisi olduğu ikizler burcunda Retro hareketine bugün itibariyle başlayacak ve 4 Haziran 2022 tarihine kadar Retro da kalacaktır. Merkür’ün Retro olduğu dönemlerde iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Teknolojik araç ve gereçlerde problemler yaşanabilir. Geçmiş konular gündeme gelebilir. Nostaljik takılmak isteyebilirsiniz. Eski arkadaşlarla tekrar karşılaşabilirsiniz. Önemli verilerinizi yedeklemenizi öneririm. Merkür Retrosunun olduğu zamanlarda yeni bir teknolojik alet almanızı tavsiye etmem. Bu süreçte yarım kalmış işlerinizi halledebilirsiniz.

11 Mayıs 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle sosyal olmak isteyebilirsiniz. Güzel zamanlar geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konuları ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bugün itibariyle Jüpiter Koç burcuna geçiş yapacaktır. Jüpiter Koç burcunda hareket ederken 29 Temmuz 2022 de Retro hareketini yapacak. 28 Ekim 2022 tarihinde tekrar Balık burcuna geri dönecek. 21 Aralık 2022 tarihinde ise Koç burcuna tekrar geçiş yapacaktır. Jüpiter Koç burcundayken keşfedilmesi gereken ve geliştirilmesi gereken kendimizdir. Hoşgörü ve sevgiden uzaklaşmadan hayattaki amacınızı ve yaşam felsefenizi geliştirebileceğiniz zaman dilimidir.

12 Mayıs 2022 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içerisinde ödemelerle ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Kardeş ve akrabalarınızla ilgili miras konuları varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ortamında problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ve ikili ilişkilerinizle iletişiminiz artabilir. Sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsiniz.

13 Mayıs 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. İşinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde duygu ve düşüncelerinizi ortaya koyarken dikkatli olmanızda fayda var. Söyleyeceğiniz bir söz, yapacağınız bir davranış sonucunda hukuksal sıkıntılar oluşabilir. Meditasyon ve yoga gibi çalışmalara katılabilirsiniz. İkili ilişkilerde beklenmedik tartışmalar ve olaylar çıkabilir.

14 Mayıs 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacaktır. İkili ilişkilerde beklenmedik gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Çocuklarla ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Akraba, kardeş ve yakın çevre ile ilgili kavgalar, yıkıcı davranışlar ve iletişim problemleri yaşanabilir. Kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Geçmiş konular gündeme gelebilir. Tartışmalar ve kavgalar çıkabilir.

15 Mayıs 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içerisinde günlük rutin işlerinizde beklenmedik sıkıntılar çıkabilir. Beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar çıkabilir. İkili ilişkilerde beklenmedik ifşalar gündeme gelebilir. Öğleden sonra Venüs ve Chiron kavuşumu kesinleşecek. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda sorunlar yaşanabilir. Akşam saatlerinde Güneş ve Satürn karesi kesinleşecek. Bu açıyı Güneş ve Neptün arasında olumlu açı oluşacak. Aile içi ikili ilişkilerde sıkıntılar ve problemler yaşanabilir. Kemik kırılmalarına karşı dikkatli olunmalıdır. Cilt ve alerji problemleri yaşanabilir.  

Koç

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. İkili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni işler başlatabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Hizmet ettiğiniz kişilerle olan ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. Çok çalışmanız gereken bir dönem yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.