16 Mayıs 2022 Pazartesi

16 Mayıs 2022 Kanlı Ay Tutulması

 


16 Mayıs 2022 de Türkiye saati ile sabah 07:14 de 25 derece Akrep burcunda yılın ilk tam Ay tutulmasını yaşayacağız. Ay tutulması dünya da Amerika, Kuzeybatı Avrupa, Afrika, Asya da gözlemlenebilecek. Tam Ay tutulması gerçekleşecektir. Tam Ay tutulmasında Ayın etrafında kızıl bir ışık belirir bu yüzden Kanlı Ay Tutulması olarak da isimlendirilir.

Astrolojik olarak sabit burçlar daha çok etkilenecektir. Akrep, Boğa, Kova ve Aslan burçlarının 20° - 30° arasında Güneşiniz, yükselen burcu veya kişisel gezegen yerleşimi olanlar bunların sembolize ettiği konular Ay tutulması ile birlikte aktifleşecektir.

19 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşen Ay tutulmasının devamı niteliğinde olan bu tutulma Algol sabit yıldızı üzerinde olacaktır. Ay tutulması anında Satürn sert açı yapmaktadır.  Hayatınızda bitmesi gereken, çıkması gereken konular gündeme gelecektir.

Dünya üzerinde Finansal konular, para piyasaları, bankalar, büyük şirketler ve devletleri etkileyecek bir tutulma döngüsü içerisine girmiş bulunmaktayız. Hava olaylarında değişimler meydana gelebilir. Depremler, yıldırım, hortum, yağmur, fırtına gibi doğa olayları görülebilir. Dünyanın çeşitli bölgelerinde kargaşa, katliam ve terör olaylarında artış yaşanabilir. Kriminal olaylar da artış yaşanabilir.

Tutulmanın ülkemiz üzerindeki etkisine bakacak olursak; Meclis, belediyeler, yöneticiler ve spor kulüpleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Gençleri ilgilendiren olaylar ve konular ön plana çıkabilir. Ekonomi ile ilgili tartışmalar, sınırlarımız, kanunlar, yasalar gündeme gelebilir. Medya, gazeteciler, eğitim alanında alınacak kararlar dikkat çekebilir. Cinsel suçlarda artış yaşanabilir. Tarım ve hayvancılıkla ilgili problemler yaşanabilir. Kriminal olaylar yaşanabilir.

Ay Tutulmasının Burçlar üzerine Etkisi

Koç

Ay tutulması 8. Evinizde olacaktır. Başkaları ile paylaştığınız paralar, borçlar, miras, krediler, sigorta, vergi, nafaka konularında krizler yaşanabilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. İlişkilerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

Boğa

Ay tutulması 7. Evinizde olacaktır. Evlilik kararı alınabilir ya da boşanmalar olabilir. Ortak yapılan işlerde bitişler olabilir. Eşinizin hayatı ile ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Evle ilgili sorunlar gündeme gelebilir.

İkizler

Ay tutulması 6. Evinizde olacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili kararlar ve problemler gündeme gelebilir. Çalışma ortamınızda değişiklikler olabilir. Mesleki tanımınızla ilgili değişimler olabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yengeç

Ay tutulması 5. Evinizde olacaktır. Duygu yoğunluğu yaşayabilir, aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çocuklarınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Tutulmanın etkisiyle gizli olan konular açığa çıkabilir. Sosyal ilişkilerinizle ilgili kararlar gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgili konular gündem gelebilir.

Aslan

Ay tutulması 4. Evinizde olacaktır. Eviniz, yuvanız ile ilgili değişimler olabilir. Taşınma ve yer değişimleri gündeme gelebilir. Ebeveynlerinize karşı sorumluluklarınızda artma yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz gündeme gelebilir.

Başak

Ay tutulması 3. Evinizde gerçekleşecektir. Hayata bakış açınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular aktifleşebilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitimler gündeminize gelebilir.

Terazi

Ay tutulması 2. Evinizde olacaktır. Maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Finansal konularla ilgili gelişmeler gündeminize gelecektir. İş imkanları gündeminize gelebilir. Ekonomik olarak krizler yaşayabileceğiniz gibi fırsatlar da karşınıza çıkabilir.

Akrep

Ay tutulması 1. Evinizde olacaktır. Duygusal ve fiziksel olarak değişim ve dönüşüm yaşayabilirsiniz. Daha çok fark edileceğiniz dönüşümler gündeminize gelecektir. Ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınızda bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz.

Yay

Ay tutulması 12. Evinizde olacaktır. Bilinç altınız aktifleşebilir, uyku problemleri gündeme gelebilir. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir. Hırsızlık ve düşmanlıklara dikkat etmelisiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç.

Oğlak

Ay tutulması 11. Evinizde olacaktır. Sosyal çevrenizde değişiklikler gündeme gelebilir. Maddi konularda problemler yaşayabilirsiniz. Hayallerinizle ilgili bir projede tamamlanma yaşayabilirsiniz.

Kova

Ay tutulması 10. Evinizde olacaktır. Kariyerinizde bir proje tamamlanabilir. İşinizle ilgili değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gelecekle ilgili yeni kararlar ve dönüşümler gündeme gelebilir.

Balık

Ay tutulması 9. Evinizde olacaktır. Hayata bakış açınızda değişiklikler gündeminize gelebilir. Uzak yolculuklar aktifleşebilir. Eğitim konuları, hukuksal konular ön plana çıkabilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder