29 Mayıs 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (30 Mayıs 2022 - 5 Haziran 2022)

 


30 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket ederken yeni haftaya başlayacağız. Haftanın ve günün en önemli açısı saat 14:30 da İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Ankara'ya göre incelediğimizde anın yükselen burcu Terazi burcu olacaktır. İkili ilişkiler de ben sen kavramları gündem de olacaktır. Aldeberan sabit yıldızı aktifleşecek. Ne kadar dürüst bir insansınız? Ahlaklı ve dürüst hayatını yaşıyor musun? Tüm bu sorular yeni ayla birlikte cevap bulacak. Ceza ve ödül zamanı. Bu süreçte kavgalardan uzak durmalısınız. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

31 Mayıs 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. İkili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. 

1 Haziran 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Aile , yakın çevre, akrabalar ile iletişim problemleri görülebilir. Eğitim konuları ön plana gelebilir. Gün içinde trafikte dikkatli araç kullanılmalıdır. 

2 Haziran 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Şefkat ve sevgi sınavları gündeme gelebilir. Sabrınız sınanabilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durunuz. İletişim problemleri yaşanabilir. 

3 Haziran 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün boyunca yengeç burcunda hareket eden ay akşam saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapmış olacaktır. Gün içinde maddi ve manevi değerlerinizle ilgili anlaşma imzalamanız gerekirse dikkatli olmanız gerekmektedir. İkili ilişkilerde tartışmalar çıkarma eğiliminde  olabilirsiniz. 

4 Haziran 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ödemeler veya varsa miras konuları gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Çiftler arasında sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

5 Haziran 2022 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Aile içi tartışmalar ve beklenmedik olaylar yaşanabilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri duygusal olabilirsiniz. İletişim odaklı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilir, aşk ilişkileriyle ilgili konular gündemde olabilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri Maddi ve manevi kaynaklarınız, paranız bütçeniz ön plana çıkabilir. Güven alanınızı korumak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve iş yerinizde kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeminizde olabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi ve Salı günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, dua gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve ticaret ile konular gündeme gelebilir. Duygusal harcamalardan kaçının. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri  sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecektir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Beklenmedik seyahatler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak gibi konular gündeminize gelebilir. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeme gelebilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Uluslararası ticaret konuları gündemde olacaktır. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeme gelecektir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konular gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili konular gündem gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri günlük işleriniz gündeme gelecektir. Günlük işlerinizde artma olabilir. İşleriniz de sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder