14 Mayıs 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (16 Mayıs 2022 - 22 Mayıs 2022)


 

16 Mayıs 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli olayı 25°17’ Akrep burcunda meydana Ay tutulması meydana gelecektir. Anın yükselen burcu ikizler burcu olacaktır. Ay tutulması anında Satürn kare açı yaparak sert enerjilere neden olacaktır. Ay tutulmasının ana teması sorumluluklarının farkına varıp sorumlulukları almaktır. Etkisi 8 Kasım 2022 kadar devam edecektir. Etkilerine baktığımızda Hava şartlarında değişiklikler görülebilir. Sağlık sorunları, ekonomik sorunlar ve değişim dönüşümler gündeme gelecektir.

17 Mayıs 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Beklenmedik ruhsal ve duygusal değişimler görülebilir.

18 Mayıs 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Mars ve Neptün kavuşumu kesinleşecektir. Aile içi ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir.  Ani duygusal dalgalanmalar yaşanabilir.

19 Mayıs 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş Plüton trine açısı olacaktır. Çocukların eğitimleri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bugünden değişime başlayabilirsiniz. Harcamalara ve ödemelere dikkat ediniz. Sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

20 Mayıs 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Retro Merkür ile Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacaktır. Gün genelinde gökyüzüne pozitif enerjiler hakim olacaktır. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili girişimler yapabilirsiniz. Onlarla keyifli, hoş vakitler geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacaktır.  Duygusal gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Uzun zamandır aksattığınız konular gündeminize gelebilir.

22 Mayıs 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Duygularınızı ifade etmekten çekinebilirsiniz. Gün genelinde kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olunması gereken bir gün olacaktır.

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahat konuları gündeme gelebilir.  Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar gündeminize gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili gelişmeler olacaktır. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder