30 Ekim 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim 2022 - 6 Kasım 2022)

 


31 Ekim 2022 Yeni haftaya Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde ay kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde sosyal çevrenizde toplantılara katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine iştirak edebilirsiniz. Mars ikizler burcunda retro hareketine devam ederken aile bireylerinizle sözlü tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanların şifalanacağı kendileri için uygun olan tedavi süreçlerinin başlayabileceği konular ortaya çıkabilir. Ay Oğlak burcunda hareket ederken dişler ve kemiklerle ilgili hassasiyetler, ağrılar oluşabilir. 

1 Kasım 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Banka kredisi çekmek isteyenler bazı problemlerle karşılaşabilirler. Ödemelerle ilgili aksaklıklar çıkabilir. Maddi ve manevi olarak değersizlik duygusu gelişebilir. 

2 Kasım 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili problemler yaşayanlar yeni bir tedaviye başlayabilir. Tedavi görenler iyileşme yolunda ilerleyebilir. Aile içi gizlenmiş olan konular açığa çıkabilir. Yoga, meditasyon, psikoloji gibi konulara ilginiz artabilir. Dış görünüşünüz için harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı harcamalara dikkat ediniz. 

3 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Pozitif enerjilerin gökyüzüne hakim olduğu bir gün olacaktır. Kendinizi rahatlamış, güvende hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde problem yaşayanlar karşılıklı konuşarak sorunlarını çözebilecekleri bir gün olacaktır. Karşınızdaki insanlara karşı sevgi, saygı ve empati duygusu içerisinde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve spiritüel konularla uğraşabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi problemlerle ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Zamanınızı kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Daha sosyal ve insanlarla bir arada olacağınız ortamları tercih edebilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Gün içinde duygusal olabilirsiniz. 

5 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar veteriner kontrollerine gidebilir. Dostunuzun sağlığı ile yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız sağlık kontrollerini yaptırmak isteyebilir. Sağlıkları ile yakından ilgilenebilirler. İş dünyasında olanlar toplantıya veya bir seminere katılabilir. 

6 Kasım 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde iki önemli açı gökyüzüne hakim olacaktır. Birincisi gece saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Beklenmedik ani rahatsızlıklar oluşabilir. Zehirlenme gibi problemler oluşabilir. Günün önemli ikinci açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Akşam saatlerinde oluşacak bu açı beklenmedik ani alınacak haberlerle karşılaşılacağını göstermektedir. Gün içerisinde kendinizle ve yapacaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir.

Aslan 

Pazartesi günü günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir.

Başak

Pazartesi günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü aile içi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir.

Akrep

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız.

Yay

Pazartesi günü maddi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir.

Kova

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz.  

 

24 Ekim 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (24 Ekim 2022 - 30 Ekim 2022)

 


24 Ekim 2022 Yeni haftaya Ay Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle denge ile ilgili problemler yaşayanların tedavileriyle ilgili konular gündeme gelebilir. Ailenizde ve ikili ilişkilerinizde aranan kişi konumunda olacaksınız. İş hayatında olanların gündemin de toplantılar olabilir. Birden fazla toplantıya katılmak durumunda kalabilirler. Aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

25 Ekim 2022 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün 2022 yılının son Güneş Tutulması yaşanacaktır. Parçalı Güneş Tutulması şeklinde olacaktır. Afrika, Asya, Avrupa ve Birleşik Krallık'ta Guernsey'de Kuzey yarımkürede görülebilecek ve en uç noktasında Kuzey Kutbu ve Rusya olacaktır. Dolayısıyla Türkiye'den de görülebilecek. Saat 13:48 de gerçekleşecek tutulma 124 saros döngüsündedir. 2°00' Akrep burcunda gerçekleşecek olan tutulma anında Oğlak burcu yükselecektir. Bu tutulmadan en sert etki alan burçlar Aslan ve Kova burçları olacaktır. Öfke patlamaları ve çatışmalara karşı dikkatli olmalıyız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Mars tutulma anında ghost pozisyonda olacaktır. Bazılarımız hayatlarında kayıplar yaşarken, bazılarınızın da hayatına yenilikler gelecektir. Dünya genelinde kazalar, patlamalar görülebilir. Gizli de kalmış konular ortaya çıkabilir. 

26 Ekim 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde ben haklıyım sen haksızsın gibi tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün. Takıntılar yaşanabilir. Stresten uzak durunuz. Papatya gibi sinirleri sakinleştirici çaylardan içebilirsiniz. 

27 Ekim 2022 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli birinci açısı Merkür ile Mars arasında gerçekleşirken ikinci açı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecektir. Alışveriş yapmak, seyahat etmek isteyebilirsiniz. Kontrolsüzce yapılacak harcamalara dikkat edilmelidir. İş toplantılarında istenmeyen kararlar çıkabilir. İş ilişkilerinde, ortaklıklar da problemler görülebilir. 

28 Ekim 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Karaciğer de hassasiyet, eklem ve romatizma ağrıları yaşanabilir. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Ya da bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz. Aile içi tartışmalara girmekten kaçınınız. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla seyahate çıkabilirsiniz. İşinizle ilgili eğitim veya bir seminere katılabilirsiniz. 

29 Ekim 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür Jüpiter arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Yakın arkadaşınız, ortağınız ya da partnerinizin beklenmedik ani bir sağlık problemi ortaya çıkabilir. Duygusal olarak dengesizlikler yaşanabilir. İletişim problemlerine karşı daha dikkatli olunuz.

30 Ekim 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Toplumdaki statünüzle ilgili kararlar alabilirsiniz. Eklem ve kemik ağrılarınız varsa bunlar artabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklar için girişimde bulunabilirsiniz. Yeni anlaşmalara ve sözleşmelere imza atabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, vergi ve kredi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa rahatsızlık hissedebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri almanız gereken veya aldığınız bir eğitim varsa bununla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgili kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz artabilir yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen çatışmaları yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat konularıyla ilgili plan yapabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşk ilişkinizde partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunlar gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işleriniz artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konular karşılarına çıkabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular daha çok karşınıza çıkabilir. Pazar günleri ödemelerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konularla ilgili haberler alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aşk ilişkiniz varsa partnerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyifli zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konularla zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz.  

Başak

Pazartesi günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız, ödemeleriniz gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve  Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü fiziksel dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konularda planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu, temizliği ile ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyebilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü eğitim, ticaret ve yurtdışı seyahati gibi konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Pazar günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalar, krediler, vergi gibi finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, ticaret ve yurtdışı seyahati gibi konularla ilgilenebilir, araştıra yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz.  Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Pazar günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz.

22 Ekim 2022 Cumartesi

GÜNEŞ TUTULMASI

 


25 Ekim 2022 Bugün 2022 yılının son Güneş Tutulması yaşanacaktır. Parçalı Güneş Tutulması şeklinde olacaktır. Afrika, Asya, Avrupa ve Birleşik Krallık'ta Guernsey'de Kuzey yarımkürede görülebilecek ve en uç noktasında Kuzey Kutbu ve Rusya olacaktır. Dolayısıyla Türkiye'den de görülebilecek. Saat 13:48 de gerçekleşecek tutulma 124 saros döngüsündedir. 2°00' Akrep burcunda gerçekleşecek olan tutulma anında Oğlak burcu yükselecektir. Bu tutulmadan en sert etki alan burçlar Aslan ve Kova burçları olacaktır. Öfke patlamaları ve çatışmalara karşı dikkatli olmalıyız. Zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Mars tutulma anında ghost pozisyonda olacaktır. Bazılarımız hayatlarında kayıplar yaşarken, bazılarınızın da hayatına yenilikler gelecektir. Dünya genelinde kazalar, patlamalar görülebilir. Gizli de kalmış konular ortaya çıkabilir. Yer altı kaynakları petrol, doğalgaz gibi enerji kaynakları ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cinsel suçlarda artış olabilir. Sağlık konularıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Miras konuları tetiklenebilir. Suç oranlarında artış gözlenebilir. 


17 Ekim 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim 2022 - 23 Ekim 2022)

 


17 Ekim 2022 Haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün teması gelir gider dengesi üzerine olacaktır. Alacaklı olduğunuz paralar elinize geçebilir. Borçlarınız varsa ödeme yapabilirsiniz. Banka kredisi ile ilgili gündemleriniz olabilir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Keyfi harcamalardan kaçınınız. 

18 Ekim 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ay aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Güneş ve mars arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İşinizle alakalı seyahate çıkabilirsiniz. Beklenmedik eğitimler, toplantılar karşınıza çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde, iş anlaşmalarında fırsatlar karşınıza çıkabilir. 

19 Ekim 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli iki açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İş ve kariyerinizle ilgili fırsatlar çıkabilir. Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Maddi kayıplar yaşamamak için dikkatli olmanız gereken bir süreç. Dolandırıcılık, hırsızlık gibi olaylar da artış yaşanabilir. Kazalar ve patlamalar yaşanabilir. Denge ile ilgili sorunlar nedeniyle kazalar yaşanabilir. Kemik kırılmaları ile ilgili vakalarda artış olabilir. 

20 Ekim 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde ay başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açıları Merkür ve chiron arasında gerçekleşecek açı ile Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Aile içi tartışmalar, sözlü imalar yaralayıcı ve kırıcı olabilir. Aile içi ilişkilerde kalp kırıcı davranışlardan uzak durunuz. İş hayatında maddi kayıplar yaşanabilir. İthalat ve ihracat işleri ile uğraşanlar dikkatli olmalıdır. 

21 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi eğitim ve seyahat konularında problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boşanma davası olanlar varsa bunlarla ilgili maddi konular ve sıkıntılarla karşılaşabilirler. 

22 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Harcamalar artabilir. Kaza haberleri artabilir. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerde bencil tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Sevgilisi olanlar bugün özellikle tartışmalardan kaçınması gerekir. 

23 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün önemli açıları gecenin ilk dakikaları ile birlikte Güneş ve Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Maddi kaynaklarınız, finansal borçlarınız bunların yönetimi ile ilgili kararlar verebilirsiniz. Sabah saatlerine varmadan Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı ödemeleriniz ve yapılacak işlerinizle ilgili sizi motive edecektir. Akşam saatlerinde Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen  açı ile akşamın ilerleyen saatlerinde meydana gelecek Güneş ve jüpiter arasındaki uranüsyen açı maddi konularda beklenmedik konuları karşımıza çıkartacaktır. Güvenli dediğiniz bir yer bir konu ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Partnerinizle veya çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili görüşmelere, davetlere gidebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aileyi ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular ilgi odağınız olabilir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar ön plana çıkabilir. Aldığınız veya alacağınız bir eğitimle ilgili konuyla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ön plana çıkabilir. İhtiyaç olmayan sırf beğendiğiniz için harcama yapmayınız. Cuma ve  cumartesi günleri iletişim odaklı olabilirsiniz. Medyada zaman geçirme süreniz artabilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan 

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide ile ilgili şikayetlerinizde artma yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz.  

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Sosyal çevrenizde değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Aile büyüklerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Araştırma yapmak, eğitim almak, gizlide kalmış konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak bunlarla ilgili planlar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Mide ve bağırsak sistemi ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa nüksedebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitim konuları gündeminizi meşgul edecektir.  İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni görüşlere merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler görüşmeler artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinize gidebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular ilgi odağınız olabilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide hassasiyetiniz oluşabilir. Evcil hayvanınız varsa bunların sağlıkları ve bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularla ilgili gelişmeler olabilir. Ödemeler ve kredilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Partnerinizle olan ilişkinizde sıkıntılar oluşabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili problemler oluşabilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Yenilenecek sözleşmelerin takibini yapabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularla ilgili planlamalar yapabilirsiniz.


8 Ekim 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022)

 


10 Ekim 2022 Yeni haftaya Ay Koç burcunda ilerlerken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Venüs'ün temsil ettiği hastalıklardan kan şekeri dengesizliği, boyun ve boğaz şikayetleri, böbrek rahatsızlıkları, rahimle ilgili şikayetler de artış yaşanabilir. Maddi kayıplar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. 

11 Ekim 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde ay boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı öğle saatlerinde Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, bitmiş sözleşmelerle ilgili beklenmedik ani harcamalar yaşanabilir. Dikkat edilmezse maddi kayıplar verebilir.

12 Ekim 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecektir. İkinci önemli açı Mars ve Neptün arasında sert bir etkileşim olacaktır. Günün en önemli üçüncü açısı ise Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak karşıtlık olacaktır. Kısaca aile içi ikili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sözlü tartışmalar çıkabilir. İkili ilişkilerde gizlenmiş konular açığa çıkabilir. 

13 Ekim 2022 Ay boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Ortak yapılan işler veya günü gelmiş sözleşmelerle ilgili beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. 

14 Ekim 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Estetik ve güzellikle ilgili çalışmalar yapılabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Gün içerisinde yoğun iletişim içinde olabilirsiniz. 

15 Ekim 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Yakın çevrenizle ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Akraba ziyaretine gidebilirsiniz. Ailenizle sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. 

16 Ekim 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik hayal kırıklıkları, tartışmalar ve küskünlükler yaşanabilir. Aile içinde sadece ben bilirim, benim dediğim olur gibi tavırlardan kaçınılmalıdır. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. 

Koç 

Pazartesi günü kendinizi toplum önünde kanıtlamak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerler, finansal harcamalarınız ve bütçeniz gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek ve kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben vurgusu fazlalaşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. 

İkizler

Pazartesi günü sosyal olabilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.  Salı ve çarşamba günleri iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sizin için gizli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni projelere atılım yapmak isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü işinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyer odaklı olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Pazar günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Aslan

Pazartesi günü seyahatler, eğitimler önceliğiniz olacaktır. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. İş yerinizde ikili ilişkilerde yanlış anlaşılma durumları oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü ödemeleriniz, krediler ve kronik rahatsızlıklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat, yurt dışı ticaret ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. İkili ilişkilerde zaman zaman sorunlar ortaya çıkabilir.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Yenilenmesi gereken sözleşmeleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri başkalarından gelecek gelirler, ödemeler, sigortalar, sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Pazar günü kariyer konuları aktifleşecektir.  Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler, biten sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir ya da ortak yaptığınız işler varsa bu konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Pazar günü inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınız olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahat planlarınız olabilir. 

Yay

Pazartesi günü çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin çalışmalarınız, sorumluluklarınız ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Pazar günü kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir.  Evinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sizin için artık değişim ve dönüşüm zamanıdır. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Oğlak 

Pazartesi günü ailenizle, yuvanızla yakından ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri çocuklarınız varsa bunlarla ilgili konular, aşk ilişkinizle ilgili konular, yatırımlarınız ve sanatsal yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir.  Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü akrabalarınızla, yakın çevrenizle iletişim içerisinde olabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir tadilat yapılacaksa bu konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.  Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız fazlalaşabilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aracınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz.  Pazar günü yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni bir bebek haberi gelebilir. Henüz bir aşk ilişkisi olmayanlar için güzel bir aşk başlayabilir.