17 Ekim 2022 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (17 Ekim 2022 - 23 Ekim 2022)

 


17 Ekim 2022 Haftaya Ay Yengeç burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün teması gelir gider dengesi üzerine olacaktır. Alacaklı olduğunuz paralar elinize geçebilir. Borçlarınız varsa ödeme yapabilirsiniz. Banka kredisi ile ilgili gündemleriniz olabilir. Gün içerisinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Keyfi harcamalardan kaçınınız. 

18 Ekim 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ay aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek uranüsyen açı ile Güneş ve mars arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. İşinizle alakalı seyahate çıkabilirsiniz. Beklenmedik eğitimler, toplantılar karşınıza çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde, iş anlaşmalarında fırsatlar karşınıza çıkabilir. 

19 Ekim 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli iki açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. İş ve kariyerinizle ilgili fırsatlar çıkabilir. Yeni anlaşmalar ve sözleşmeler gündeminize gelebilir. Maddi kayıplar yaşamamak için dikkatli olmanız gereken bir süreç. Dolandırıcılık, hırsızlık gibi olaylar da artış yaşanabilir. Kazalar ve patlamalar yaşanabilir. Denge ile ilgili sorunlar nedeniyle kazalar yaşanabilir. Kemik kırılmaları ile ilgili vakalarda artış olabilir. 

20 Ekim 2022 Ay aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde ay başak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açıları Merkür ve chiron arasında gerçekleşecek açı ile Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek açı olacaktır. Aile içi tartışmalar, sözlü imalar yaralayıcı ve kırıcı olabilir. Aile içi ilişkilerde kalp kırıcı davranışlardan uzak durunuz. İş hayatında maddi kayıplar yaşanabilir. İthalat ve ihracat işleri ile uğraşanlar dikkatli olmalıdır. 

21 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi eğitim ve seyahat konularında problemlerle karşılaşabilirsiniz. Boşanma davası olanlar varsa bunlarla ilgili maddi konular ve sıkıntılarla karşılaşabilirler. 

22 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Harcamalar artabilir. Kaza haberleri artabilir. Yakın çevrenizden beklenmedik haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerde bencil tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Sevgilisi olanlar bugün özellikle tartışmalardan kaçınması gerekir. 

23 Ekim 2022 Ay başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün önemli açıları gecenin ilk dakikaları ile birlikte Güneş ve Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Maddi kaynaklarınız, finansal borçlarınız bunların yönetimi ile ilgili kararlar verebilirsiniz. Sabah saatlerine varmadan Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı ödemeleriniz ve yapılacak işlerinizle ilgili sizi motive edecektir. Akşam saatlerinde Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek uranüsyen  açı ile akşamın ilerleyen saatlerinde meydana gelecek Güneş ve jüpiter arasındaki uranüsyen açı maddi konularda beklenmedik konuları karşımıza çıkartacaktır. Güvenli dediğiniz bir yer bir konu ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. 

Koç

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Partnerinizle veya çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmeyiniz. Pazar günü ikili görüşmelere, davetlere gidebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aileyi ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü finansal konular ilgi odağınız olabilir. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar ön plana çıkabilir. Aldığınız veya alacağınız bir eğitimle ilgili konuyla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal olabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç 

Pazartesi günü duygusal olabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsin. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ön plana çıkabilir. İhtiyaç olmayan sırf beğendiğiniz için harcama yapmayınız. Cuma ve  cumartesi günleri iletişim odaklı olabilirsiniz. Medyada zaman geçirme süreniz artabilir. Karar almak ve bunu hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde artma yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi planlar yapabilirsiniz.

Aslan 

Pazartesi günü biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide ile ilgili şikayetlerinizde artma yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular ve bunların planlanması gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle iletişimin artacağı bir gün olacaktır. Eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz.  

Başak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. Sosyal çevrenizde değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz.  Salı, çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza dönebilir içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü finansal planlamalar yapabilirsiniz. Gelir gider dengesi planı yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Aile büyüklerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişimde artma olacaktır. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir. 

Akrep

Pazartesi günü alışveriş, eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Araştırma yapmak, eğitim almak, gizlide kalmış konularla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun iş temposuna gireceğiniz bu günler yeni projelerle uğraşmak bunlarla ilgili planlar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Mide ve bağırsak sistemi ile ilgili rahatsızlıklarınız varsa nüksedebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri eğitim konuları gündeminizi meşgul edecektir.  İnançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni görüşlere merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz, işinizle ilgili konularda yoğunluk olabilir. Çalışmalarınız artabilir. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler görüşmeler artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrollerinize gidebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular ilgi odağınız olabilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projeler gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi günü rutin günlük işleriniz gündeme gelecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Mide hassasiyetiniz oluşabilir. Evcil hayvanınız varsa bunların sağlıkları ve bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacaktır. Cuma ve cumartesi günleri finansal konularla ilgili gelişmeler olabilir. Ödemeler ve kredilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenmek ve eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü aşk ilişkileri, çocuklarla ilişkiler gündeme gelebilir. Partnerinizle olan ilişkinizde sıkıntılar oluşabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili problemler oluşabilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde iletişim artabilir. Yenilenecek sözleşmelerin takibini yapabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularla ilgili planlamalar yapabilirsiniz.


1 yorum:

  1. Yazılarınızı titizlikle takip ediyorum çok güzel çok etkileyici açıklamalar yapıyorsunuz bizlerin geleceğine ışık tutuyorsunuz âdeta. Devamını bekliyoruz yazılarınızın devam böyle.

    YanıtlaSil