8 Ekim 2022 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (10 Ekim 2022 - 16 Ekim 2022)

 


10 Ekim 2022 Yeni haftaya Ay Koç burcunda ilerlerken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Venüs'ün temsil ettiği hastalıklardan kan şekeri dengesizliği, boyun ve boğaz şikayetleri, böbrek rahatsızlıkları, rahimle ilgili şikayetler de artış yaşanabilir. Maddi kayıplar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. 

11 Ekim 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatlerinde ay boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı öğle saatlerinde Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde, ortaklıklarda, bitmiş sözleşmelerle ilgili beklenmedik ani harcamalar yaşanabilir. Dikkat edilmezse maddi kayıplar verebilir.

12 Ekim 2022 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün ilk önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecektir. İkinci önemli açı Mars ve Neptün arasında sert bir etkileşim olacaktır. Günün en önemli üçüncü açısı ise Merkür ve Jüpiter arasında yaşanacak karşıtlık olacaktır. Kısaca aile içi ikili ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sözlü tartışmalar çıkabilir. İkili ilişkilerde gizlenmiş konular açığa çıkabilir. 

13 Ekim 2022 Ay boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Ortak yapılan işler veya günü gelmiş sözleşmelerle ilgili beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. 

14 Ekim 2022 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Estetik ve güzellikle ilgili çalışmalar yapılabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Gün içerisinde yoğun iletişim içinde olabilirsiniz. 

15 Ekim 2022 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde ay yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Yakın çevrenizle ve ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Akraba ziyaretine gidebilirsiniz. Ailenizle sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. 

16 Ekim 2022 Ay yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde beklenmedik hayal kırıklıkları, tartışmalar ve küskünlükler yaşanabilir. Aile içinde sadece ben bilirim, benim dediğim olur gibi tavırlardan kaçınılmalıdır. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün olacaktır. 

Koç 

Pazartesi günü kendinizi toplum önünde kanıtlamak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerler, finansal harcamalarınız ve bütçeniz gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek ve kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben vurgusu fazlalaşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Pazar günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. 

İkizler

Pazartesi günü sosyal olabilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.  Salı ve çarşamba günleri iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sizin için gizli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni projelere atılım yapmak isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü işinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyer odaklı olacaksınız. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sivil toplum örgütlerinin faaliyetlerine katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Pazar günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Aslan

Pazartesi günü seyahatler, eğitimler önceliğiniz olacaktır. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. İş yerinizde ikili ilişkilerde yanlış anlaşılma durumları oluşabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü ödemeleriniz, krediler ve kronik rahatsızlıklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat, yurt dışı ticaret ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. İkili ilişkilerde zaman zaman sorunlar ortaya çıkabilir.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır. Yenilenmesi gereken sözleşmeleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri başkalarından gelecek gelirler, ödemeler, sigortalar, sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bunu yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Pazar günü kariyer konuları aktifleşecektir.  Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa onun sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler, biten sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir ya da ortak yaptığınız işler varsa bu konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Pazar günü inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınız olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahat planlarınız olabilir. 

Yay

Pazartesi günü çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin çalışmalarınız, sorumluluklarınız ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Pazar günü kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir.  Evinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sizin için artık değişim ve dönüşüm zamanıdır. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Oğlak 

Pazartesi günü ailenizle, yuvanızla yakından ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri çocuklarınız varsa bunlarla ilgili konular, aşk ilişkinizle ilgili konular, yatırımlarınız ve sanatsal yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir.  Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü akrabalarınızla, yakın çevrenizle iletişim içerisinde olabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir tadilat yapılacaksa bu konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir.  Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.

Balık 

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız fazlalaşabilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aracınızla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz.  Pazar günü yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni bir bebek haberi gelebilir. Henüz bir aşk ilişkisi olmayanlar için güzel bir aşk başlayabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder