30 Ekim 2022 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (31 Ekim 2022 - 6 Kasım 2022)

 


31 Ekim 2022 Yeni haftaya Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde ay kova burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün içinde sosyal çevrenizde toplantılara katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine iştirak edebilirsiniz. Mars ikizler burcunda retro hareketine devam ederken aile bireylerinizle sözlü tartışmalardan uzak durmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanların şifalanacağı kendileri için uygun olan tedavi süreçlerinin başlayabileceği konular ortaya çıkabilir. Ay Oğlak burcunda hareket ederken dişler ve kemiklerle ilgili hassasiyetler, ağrılar oluşabilir. 

1 Kasım 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde kronik rahatsızlıklar nüksedebilir. Banka kredisi çekmek isteyenler bazı problemlerle karşılaşabilirler. Ödemelerle ilgili aksaklıklar çıkabilir. Maddi ve manevi olarak değersizlik duygusu gelişebilir. 

2 Kasım 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde Venüs ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili problemler yaşayanlar yeni bir tedaviye başlayabilir. Tedavi görenler iyileşme yolunda ilerleyebilir. Aile içi gizlenmiş olan konular açığa çıkabilir. Yoga, meditasyon, psikoloji gibi konulara ilginiz artabilir. Dış görünüşünüz için harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı harcamalara dikkat ediniz. 

3 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Pozitif enerjilerin gökyüzüne hakim olduğu bir gün olacaktır. Kendinizi rahatlamış, güvende hissedebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde problem yaşayanlar karşılıklı konuşarak sorunlarını çözebilecekleri bir gün olacaktır. Karşınızdaki insanlara karşı sevgi, saygı ve empati duygusu içerisinde olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Meditasyon, yoga ve spiritüel konularla uğraşabilirsiniz.

4 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile içi problemlerle ilgilenmek istemeyebilirsiniz. Zamanınızı kendinize ayırmak isteyebilirsiniz. Daha sosyal ve insanlarla bir arada olacağınız ortamları tercih edebilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Gün içinde duygusal olabilirsiniz. 

5 Kasım 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar veteriner kontrollerine gidebilir. Dostunuzun sağlığı ile yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız sağlık kontrollerini yaptırmak isteyebilir. Sağlıkları ile yakından ilgilenebilirler. İş dünyasında olanlar toplantıya veya bir seminere katılabilir. 

6 Kasım 2022 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde iki önemli açı gökyüzüne hakim olacaktır. Birincisi gece saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecektir. Beklenmedik ani rahatsızlıklar oluşabilir. Zehirlenme gibi problemler oluşabilir. Günün önemli ikinci açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecektir. Akşam saatlerinde oluşacak bu açı beklenmedik ani alınacak haberlerle karşılaşılacağını göstermektedir. Gün içerisinde kendinizle ve yapacaklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ben ve biz olmak gibi ilişkilerde değer duygusu ön planda olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendi iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlarınız varsa bunlar açığa çıkabilir. Meditasyon, kişisel gelişim gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan iletişimizde artma olacaktır. İçinde olduğunuz bir sosyal grup varsa bu gruplardan haberler alabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Maddi kazançlar gündeminizde olabilir.

Aslan 

Pazartesi günü günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yurt dışı ile iletişiminiz de artma olabilir.

Başak

Pazartesi günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri krediler, ödemeler gündeminize gelebilir. Eğitim, hukuk gibi konular gündeminize gelebilir. Manevi yönden içsel huzuru artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticari bir girişime girebilirsiniz. Manevi konulara yönelebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü aile içi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler ve kredi gibi konular da haftanın ilk gününde sizi meşgul edecek konular arasında olabilir.

Akrep

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Cumartesi ve pazar günleri partnerinizle olan ilişkiniz ön plana gelebilir. Rutin işlerinizle ilgilenmek zorunda kalacağınız bir gün olacaktır. Kendinizi aşırı yormayınız.

Yay

Pazartesi günü maddi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yatırımlarınız, aşk ilişkiniz, çocuğunuz varsa çocuklarınız ile ilgili konularla haftaya başlayacaksınız. Ara ara gergin hissedebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri aile içinizi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenebilir.

Kova

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kardeşleriniz varsa onlarla ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminizde olacaktır. Gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz.  

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder