13 Ocak 2024 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (15 Ocak 2024 - 21 Ocak 2024)


 15 Ocak 2024 Yeni haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitim konuları, ticaret, hukukla ilgili konular, yurt dışı bağlantılı konular ön planda olacaktır. İş fırsatlarının karşınıza çıkacağı bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler, ortak yapılan işlerde ufak pürüzler çıkabilir. Çocuğu olanlar çocuklarının eğitimleri ile ilgili yeni kararlar alabilir. 

16 Ocak 2024 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı ile birlikte Venüs'ün Jüpiter ve Juno ile yapacağı sert açılar gökyüzüne hakim olacaktır. Özellikle evli olanların ilişkilerine dikkat etmesi gereken önemli bir gün olacaktır. Tüm ilişkilerde yanlış anlaşılmalar, aldatılmalar, kavga ve bunların büyütülmesi gibi etkiler olabilir. Sakin olup fevri tavırlardan kaçınınız. 

17 Ocak 2024 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek zorlu ve olumsuz açı özellikle çalışma alanınızda yaşayabileceğiniz olumsuz olaylarda sakin kalmanız gerektiğine vurgu yapmaktadır. Ani çıkabilecek kavgalardan uzak durmanız gerekmektedir. İşinizle ilgili bir sözleşme veya bir anlaşma yapacağınız zaman aceleyle kararlar almamalı ve her hangi bir anlaşmaya incelemeden imza atmamalısınız. 

18 Ocak 2024 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Çalışma hayatınızda yeni projelere başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş ortağınız varsa ilişkinizde problemler ortaya çıkabilir. Kariyerinizle ilgili değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz.

19 Ocak 2024 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açılarından birincisi Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. İkinci açı akşam saatlerinde Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Gün içerisinde odak noktanız maddi ve manevi değerleriniz ve gelirleriniz yönünde olacaktır. Gün içerisinde kendinizi enerjik, sosyal ve aktif hissedebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için çalışmalar yapabilirsiniz. İşinizle alakalı konularda beklenmedik hayal kırıklıkları yaşanabilir. Akşam saatlerinde kardeşleriniz, yakınlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. 

20 Ocak 2024 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton kavuşumu olacaktır. Plüto hayatlarımıza değişim ve dönüşümü getiren bir gezegendir. Astrolojide önemli konuları hayatımıza getirmektedir. Plüto artık sisteme hizmet etmeyen ne varsa bunu karşınıza çıkartır ve hayatınızdan çıkması için sistemi hareket ettirir. Bu bazen sevdiğimiz bir insanın hayatımızdan çıkması, bir işimizin kaybı ya da şu anki var olan hayatınızın eskisi gibi olmayacağını gösterir bizlere. Güneş ve Plüto kavuşum açıları zorlayıcıdır. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta olacaktır. Yanıcı ve patlayıcı özelliği olan maddelere dikkat etmeyi unutmayınız. Plüto gezegeninin aktif olduğu bu hafta bazılarınız için sürprizler yaşanabilir. 

21 Ocak 2023 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Yakın çevreniz ve sosyal alanlarda beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Tartışma ve kavga ortamlarından uzak durmanız yararınıza olacaktır. Ailenizle yakından ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Aile içi maddi konularla alakalı konular gündeminize gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşleriniz, akrabalarınız bunlarla zaman geçirebilirsiniz. Ziyaretlerine gidebilir ya da iletişime geçebilirsiniz. Aracınız varsa onunla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğitim, seyahat veya alışveriş konularına zaman ayırabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Pazar günü işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Pazar günü seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Yay

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. İkili ilişkiler ön planda olacaktır. 

Oğlak 

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder