22 Ocak 2024 Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları (22 Ocak 2024 - 28 Ocak 2024)

 


Plüto Kova burcuna geçiş yaptı. Plüto 2 Mayıs 2024 tarihinde Retro pozisyona geçecek ve tekrar Oğlak burcuna geri dönecektir. 11 Ekim 2024 tarihinde Retrodan çıkıp ileri hareketine başlayacak. 20 Kasım 2024 tarihi itibariyle Kova burcuna tamamen giriş yapacaktır. An itibariyle Plüto ve Jüpiter arasında kare açı mevcut. Bu süreçte çok zorlu olaylar, zorlu hava koşulları, devrim niteliğinde olaylar, kitlesel olabilecek ekonomik zorluklar yaşanabilir. Plüto Kova burcunda 20 Ocak 2044 yılına kadar kalacaktır.

22 Ocak 2024 Yeni haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sosyal olacağınız güzel bir gün sizleri bekliyor olacaktır. Gün içerisinde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirmek için ani kararlar verebilirsiniz. Fakat buna dikkat etmeniz gerekmektedir. Sonrasında verdiğiniz karardan pişman olabilirsiniz. İletişim odaklı olacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Saat 18:10 ile 23:30 arası bolluk ve bereketi temsil eden Betelgeuse sabit yıldızının etkisi altında olacağız. Bu saatler arasında bolluk ve bereketinizi artırmak için küçükte olsa bir birikim veya yatırım yapabilirsiniz. Borçlarınızı kolaylıkla ödemeye niyet edip küçükte olsa borcunuz varsa bunlara ödeme yapabilirsiniz. Bolluk ve bereketinizin artmasına niyet edip sokaktaki canlara yem verebilirsiniz. 

23 Ocak 2024 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gecenin ilk saatinde Ay Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Beklenmedik ani taşınmalar, seyahatler yaşayabilirsiniz. Ya da kişisel eğitiminizle alakalı yeni kararlar alabilirsiniz. Kendinizle ilgili alacağınız karar ne olursa olsun zorlayıcı olduğu kadar bir o kadar da dönüştürücü etkisi olacaktır. Öğleden sonra odak noktanız harcamalarınız, gelir ve giderleriniz üzerine olacaktır. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. Ya da ödemelerinizle ilgili aksilikler yaşayabilirsiniz. 

24 Ocak 2024 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Saat 02:27 ile 06:16 arasında Ay ile Sirius (Şira) Sabit yıldızı kavuşum halinde olacaktır. Kadim çağlardan günümüze kadar Ay ve Güneş Sirius sabit yıldızı ile kavuşum halinde yani gökyüzünde aynı hizada olduğu anlarda dualar edilmiş ve dilekler dilenmiştir. Sizler de her ay farklı zamanlarda gerçekleşen bu gökyüzü olayında dua edebilir, dileklerinizi dileyebilirsiniz. Gün içerisinde odak noktanız maddi ve manevi değerlerle alakalı konular gündeminizde olacaktır. Doğum haritanıza göre etki alıyorsanız sosyal çevrenizdeki insanlara dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. dikkatli olacağınız konuların başında maddi kayıplar ve kalp kırılmaları gelebilir. Bazılarınız sosyal çevrenizdeki insanlarla yollarını ayırabilir. 

25 Ocak 2024 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli gökyüzü olayı Aslan Dolunayı olacaktır. Saat 20:53 de gerçekleşecek dolunay Aslan burcunda olacaktır. Anın yükselen burcu Başak burcu olacaktır. Aşk, çocuklar, sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileri dolunayın konuları arasında yer almaktadır. Bu dolunayın etkisi ile alacağınız kararlar, söyleyeceğiniz sözler, yapacağınız anlaşmalar çok önemli olacaktır. Egodan ve gösterişten uzak durulması gereken bir süreç olacaktır. Dolunayın etkisi ile kalp rahatsızlıkların da artış gözlemlenebilir. Dünya genelinde ülke yöneticilerinin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili olaylar ve hastalıklar artabilir. Kedi ve köpeklerle ilgili olaylar yaşanabilir. Hukuksal ve ekonomik konularla ilgili haberler duyabiliriz. Yer sarsıntıları yaşanabilir. 

26 Ocak 2024 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Chiron arasında gerçekleşecek kare açı ile Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek 135°lik açı olacaktır. Özellikle ikili ilişkiler, evlilikler ve aşk ilişkisi yaşadığınız partnerlerinizle tartışma ve kavgalardan uzak durmanızda fayda var. Güneş ve Juno 135° açısı gökyüzünde yerini alırken özellikle evli çiftler dikkat etmelidir. Hukuksal olaylar yaşanabilir. 

27 Ocak 2024 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek kare açı ile Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. Günün en önemli konusu ailemiz ve yuvamız olacaktır. Ödemeler, krediler, aile içi gelirler ve ödemelerle ilgili konuların konuşulması ve kararlar verilmesi, miras konularının açılması ve çözümlenmesi gibi olaylar yaşanabilir. Ayrıca bugün özellikle diş ve kemik sağlığı gibi konulara dikkat edilmelidir. Aile içi ilişkiler ve eğitim konuları gündeme gelebilir. 

28 Ocak 2024 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek sextile açı olacaktır. Sabah saatlerinde gerçekleşecek olan bu açının etkisiyle işinizde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunları yapacak bütçe oluşturabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla ilgilenebilir. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Pazar günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Pazar günü sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Pazar günü yurt dışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Pazar günü başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder