27 Ocak 2024 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (29 Ocak 2024 - 4 Şubat 2024)

 


29 Ocak 2024 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açıları Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak trine açı ile Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşecek trine açı gökyüzünde etkisini gösterecektir. Gün içerisinde iş odaklı olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri gelebilir. Kariyerinizi etkileyecek yeni projelere imza atabilirsiniz. 

30 Ocak 2024 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açılarından birincisi Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek trine açı ile ikincisi Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumsuz açı olacaktır. İşlerinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Günlük ödemelerle ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. 

31 Ocak 2024 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile ve iş hayatı arasında kalabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda güzel gelişmeler yaşanabilir. 

1 Şubat 2024 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecektir. Akşam saatlerinde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi ilişkilerde dengeyi korumakta zorlanabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde problemler çıkabilir. 

2 Şubat 2024 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Ortak yapılan işlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Aile içi ilişkilerde problemler yaşanabilir. 

3 Şubat 2024 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Gün içinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Doğum haritası uygun olanlar için kariyerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Çocuğu olanlar kariyer ve eğitim konularıyla ilgilenebilirler.

4 Şubat 2024 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçiş yapacaktır. Hobilerle ilgilenmek, çocuklarla zaman geçirmek için uygun bir gün olacaktır. Seyahate çıkacak olanlar sıkıntılarla karşılaşabilir. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçınınız. Gıda zehirlenmelerine karşı dikkatli olunmalıdır. 

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Pazar günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

Oğlak 

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok zaman ayıracaksınız. 

Balık 

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Düzenleme yapmak istediğiniz ne varsa bunlara yönelebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Pazar günü  kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder