25 Haziran 2021 Cuma

Haftalık Burç Yorumu ( 28 Haziran - 4 Temmuz 2021)

 


28 Haziran 2021 Ay Kova burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Özgürlük isteği ve bilgi arayışı içinde olabilirsiniz. Kurallara uymakta zorlanabilirsiniz. Marjinal düşünceler ve duygular içine girebilirsiniz. Ay gün içerisinde sadece sabah saatlerinde fazla etkisini hissetmeyeceğimiz etkileşim içerisinde olacaktır. Bunun dışında gezegenlerle etkileşim içerisinde olmayacaktır. 

29 Haziran 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün ilk açısı Venüs ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. Ay ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek kavuşum uzun zamandır çıkmak istediğiniz bir seyahat veya almak istediğiniz bir şey varsa bunu yapmak için yoğun istek duyabilirsiniz. Fakat bu istek doğrultusunda hareket ettiğiniz zaman Ay ve Venüs arasındaki 150 ° açı ile beklenmedik yerlere harcama yapılacağını ve bütçelerin zorlanacağını işaret etmektedir. Öğle saatlerine doğru Ay ve Güneş arasında yaşanacak trine açı İkili ilişkiler ve sözleşmeler ile ticaret ve seyahat konularında olumlu bir açı olacaktır. Yakın çevrenizle güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Ay ve Mars arasında yaşanacak 150° açı beklenmedik ödemeleri karşınıza çıkarabilir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı partnerinizle ve varsa çocuklarınızla seyahat edebilirsiniz. Yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz.

30 Haziran 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek kare açı ile yakın çevrenizdeki kişilerle ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar sonucu tartışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısı gerçekleşecektir. Duygularınızla harekete ederken yanlış kararlar verebilirsiniz. Hayallerinizin peşine koşmak isterken aldatılabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aile içi maddi koşullar ve bütçe ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Harcamalar ve gelirlerle ilgili düzenlemeler yapılabilir. 

1 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Öğleden sonra Ay ve Venüs arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aile içi ikili ilişkilerde sevgi ve saygı ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde Mars ve Satürn arasında karşıtlık açısı gerçekleşecektir. Finansal olarak gelirleriniz ödemelerinize yetmeyebilir. Maddi sıkıntı içinde olabilirsiniz.

2 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk dakikalarında Ay ve Güneş karesi gerçekleşecektir. Aile içi maddi sebeplerden dolayı çıkacak tartışmalar yaşanabilir. Sakin olmakta yarar var. Sabah saatlerine doğru yaşanacak Ay ve Satürn olumlu açısı ile Ay ve Mars arasında yaşanacak olumlu açı maddi sıkıntılara bir çözüm bulunabileceğini işaret etmektedir. Aile içi yaşanacak maddi ve manevi tüm sıkıntılar Mars Chiron arasındaki olumlu açısı ile çözüme ulaşabilir. Günün son açısı Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ikili ilişkilerde iletişimi ön plana çıkartabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz.

3 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareketine devam edecek. Sabahın ilk saatlerinde Ay ve Plüton arasında kare açı gerçekleşecektir. Yatırımlarla ilgili sıkıntılar ve kayıplar yaşanabilir. Maddi konular yüzünden aşk ve çocuk ilişkilerinde problemler çıkabilir. Öğleden sonra Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Akşam saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında yaşanacak olumlu açı yakın çevrenizle eğlenceli zamanlar geçirmenize vesile olabilir. 

4 Temmuz 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı gece saatlerinde Ay ve Retro Satürn arasında 150° açı gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızla ilgili yapmanız gereken bir ödeme varsa bunu hatırlayabilirsiniz. Bütçenizde bu ödeme için plan yapmaya çalışabilirsiniz. Sabah saatlerinde Mars ve Uranüs arasında sert açı olacak. Başkalarından alacağınız varsa bunların gelmemesi ya da yapmış olduğunuz yatırım varsa bununla ilgili sıkıntılar meydana gelebilir. Ani tepkiler ve kararlar verebilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Bu açıyı takip eden açı ise Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yine finansal konular gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı yanlış yönlendirebilirsiniz. Bazılarının aşk ilişkileri ile ilgili problemler çıkabilir. Ay ve Retro Satürn arasındaki sert açı zamanında yapmış olduğunuz yanlışları özellikle maddi olarak gereksiz harcama yapanların zorlanacağı bir gün olabilir. Öğleden sonra Ay ve Güneş arasında meydana gelecek olumlu açı kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinde Güneş ve Chiron arasında kare açı meydana gelecektir. Aile içi maddi ve manevi sıkıntılar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde Ay ve Uranüs arasında kavuşum açısı keskinleşecek. Bu açıyı takip eden açı ise Ay ve Mars arasında meydana gelecek olan kare açı olacaktır. Gün boyunca sizi zorlayan konularda değişim yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle finansal konularda yapacağınız yatırım veya bütçe planlaması sizi zorlayabilir. Yanlış kararlar alabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız 3 gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı v Çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Aile içi iletişim atabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

19 Haziran 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (21 - 27 Haziran 2021)


 21 Haziran 2021 Ay Akrep burcunda hareket halindeyken yeni bir haftaya merhaba diyeceğiz. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasındaki kare açı olacaktır. Kızgın ve öfkeli olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri kırabilirsiniz. Günün ikinci açısı Ay ve Satürn arasındaki sert açı inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir. Öğle saatlerinde Ay ve Uranüs arasında karşıt açı yaşanacak. İnandıklarınızın doğruluğunu kendi kendinize sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir. Öğleden sonra Venüs ve Neptün arasında trine açısı meydana gelecektir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi değerinizi çok rahat fark ettirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Jüpiter Retrosu başlayacak. Jüpiter Balık burcundan Kova burcuna doğru hareket etmeye başlayacak. Jüpiter şans ve ilahi yardım gezegeni enerjisini yeterli miktarda yansıtamayacak. Günün son açısı Ay ve Retro Merkür arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Aile içi ani gelişecek olaylar ve haberler gündeminize gelebilir. 

22 Haziran 2021 Ay Akrep burcunda hareket ederken güne başlıyoruz.  Gecenin ilk saatlerinde Merkür Retrosunu bitirmek üzere durağan hareketine başlayacak. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Hayalini kurduğunuz bir seyahat varsa buna çıkabilirsiniz. Kişisel eğitim konuları ile ilgili bir eğitime katılmak istiyorsanız bunun için uygun olabilir. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde ve aşk ilişkilerinde duygularınızı ifade etmek için fırsat sunabilir. Öğle saatlerine doğru Ay Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile kendinizi geliştirebilmeniz için eğitim alabilir, kültürel turlara katılabilirsiniz.  Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerinde meydana gelecek Ay ve Güneş arasında gerçekleşecek 150° açı işinizle ve yatırımlarınızla ilgili ani kararlar verebileceğinizi işaret etmektedir. Günün son açısı Ay ve Retro Jüpiter arasında sert açı olacaktır. Duygularınız ve inançlarınızla ilgili hassas olabilirsiniz.

23 Haziran 2021 Ay yay burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Öğle saatinde Ay ve Retro Satürn arasında olumlu açı meydana gelecek. İşinizde ertelediğiniz sorumluluklarınızı alabilirsiniz. Öğle saatlerinde Güneş ve Retro Jüpiter arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aşk ilişkilerinde ve çocuklarla olan ilişkilerde duygusal hassaslık gösterebilirsiniz. Ay ve Uranüs arasında meydana gelecek 150° açı oluşacaktır. İşiniz ve yatırımlarınız ile alakalı ani duygu değişimleri ile ani alabileceğiniz kararlar olabileceğini işaret etmektedir. Akşam saatlerinde Ay ve durağan pozisyondaki Merkür'ün arasında karşıt açı yaşanacaktır. Duygularınızı ifade etmek yerine susmayı tercih edebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2021 Ay yay burcundaki hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Oğlak burcundaki hareketine başlayacaktır. Gecenin ilk saatlerinde Merkür ileri hareketine başlayacaktır. Günün ilk açısı ise Venüs ve Plüton arasında yaşanacak karşıtlık açı olacaktır. Kin ve intikam almak isteyen insanlar ortaya çıkabilir. Maddi problemler yaşanabilir. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Sabahın ilk saatlerinde Ay ve Neptün arasında yaşanacak kare açı meydana gelecektir. Aşırı hassas duygular ön plana çıkabilir. Ay ve Venüs 150° açısı gerçekleşecektir. Aşk ilişkilerinde ani yaşanacak problemler olabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında yaşanacak olumlu açı alacaklarınız ve yatırımlarınızla ilgili olumlu sonuçlar getirebilir. Günün son açısı ise Ay ve Güneş arasında yaşanacak karşıtlık açısı olacaktır. Yani saat 21:39 da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay meydana gelecektir. Tamamlanma ve bitiş enerjisi taşıyan dolunaylar çocuklarla ilgili bir konunun bitişini, yatırımlarla ilgili bir konunun tamamlanması, aşk ilişkilerinin bazılarının ayrılıkla biterken bazılarının evlilik yoluna girmesi gibi konuları kapsamaktadır. Sosyal çevrenizdeki insanlarla ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Haziran 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay ve Mars arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Yapmanız gereken işleri bir plan dahilinde yapabilir ve kendinizi hep ön planda tutabilirsiniz. Yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa işinizle ilgili beklenmedik problemler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı kalbinizin sesini dinlemeniz gerektiğine işaret etmektedir. Özellikle kariyer alanında alacağınız kararlar da sağduyunuza kulak vermeyi unutmayınız. Akşam saatlerinde Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek uranüsyen açı gerçekleşecektir. İşinizle alakalı beklenmedik bir toplantı yapılabilir. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. 

26 Haziran 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Akşam saatlerinde Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün ilk açısı sabahın ilk ışıkları ile birlikte gerçekleşecek Ay ve Neptün arasında oluşacak olumlu açı olacaktır. Duygularınızla hareket edebilirsiniz. Duygularınız hassaslaşabilir. Kişisel eğitiminize katkı sağlayacak bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Öğle saatlerine doğru Ay ve Plüton arasında kavuşum açısı yaşanacaktır. Duygusal yoğunluklar içerisine girebilirsiniz. Takıntılı ve kıskançlık duyguları yaşanabilir. Derinliklerde kalmış gizli duygular açığa çıkabilir. Öğleden sonra Ay ve Venüs arasında yaşanacak karşıtlık gizli düşmanlıkların ortaya çıkmasına neden olabilir. İkili ilişkilerde problemler oluşabilir. 

27 Haziran 2021 Ay Kova burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Güneş arasında yaşanacak 150° açı olacaktır. İkili ilişkilerde yaşanacak ani tartışmalar görülebilir. Sabah saatlerinde Ay ve Mars arasında yaşanacak karşıt açı ikili ilişkilerde ben sen tartışmalarının yaşanmasına sebebiyet verebilir. Öğleden sonra yaşanacak Ay ve Satürn arasında yanacak kavuşum açısı duyguların kısıtlayabileceğini ikili ilişkilerde gerçek duyguların dile getirilmemesine işaret etmektedir. Akşam saatlerinde Ay ve Uranüs karesi yaşanacaktır. İş ortamında ve sözleşmelerle ilgili problemler çıkabilir. Haftanın ve günün son açısı Ay ve Merkür arasında yaşanacak trine açı olacaktır. Sosyal çevrenizle iletişim kurmak ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve Salı günü alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 10. evinizde olacaktır. Kariyerinizde bir tamamlanmayı işaret ediyor. Süren bir iş projesi varsa bunun artık tamamlanacağını göstermektedir. İşinizde bir görev aldıysanız bununla ilgili sonuçları alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü işinizle ilgili yoğun çalışmalar yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, sözleşmeler, ortak yapılan işler gündeminize gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitimler, seyahatler, hukuksal konular, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir bu konularla ilgili devam eden konular varsa bunlarla ilgili tamamlanma olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın işaret ettiği konulara eğilebilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 8. evinizde olacaktır.  Alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günü dolunayın da işaret ettiği konular üzerinde durabilirsiniz. Bir değişim içine girdiyseniz bu tamamlanacaktır. Pazar günü eğitimler, seyahat, yurtdışı ticaret ve akraba ilişkileri planınızda varsa yurtdışı seyahatleri gündeminize gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin aile ise ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, hobileriniz, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konulara gündeme getirebilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konularda bir tamamlanma yaşanabilir. Ortak yapılan bir işi bitirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişki farklı bir boyuta dönüşebilir. Pazar günü alacaklar ve ödemeler planlanabilir. Kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 6. evinizde olacaktır. Günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Tedavi olduğunuz bir sağlıksal sorununuz varsa bununla ilgili tedavi tamamlanabilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunay konuları gündeminizde olabilir. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Yeni sözleşmelere imza atmak gibi konular karşınıza çıkabilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar, sosyal medya ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eviniz ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 5. evinizde olacaktır. Çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın etki ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Evinizle ilgili ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir ev alma yolundaysanız ya da aile kurmak gibi konular gündeminizde ise bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Ya da evinizi tadilat ettiriyorsanız artık bunun bitmesi gibi konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi dolunayın dikkat çektiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 3. evinizde olacaktır. İletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yuvanız ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günü dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal olarak bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili konular netleşebilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kurs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane ile ilgili konularınız varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bir düşmanınız varsa bunun farkına varabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır diyete başlamak istiyorsunuz fakat karar alamıyorsanız dolunaydan bir gün sonra başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi dolunayın temsil ettiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun çalışma ortamına girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal veya iş çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal olacağınız yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 12. evinizde olacaktır. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, astroloji ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu dolunay ile birlikte arkanızdan iş çeviren insanları tespit edip onlardan uzaklaşabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunay ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri  seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş yerinde çalıştığınız kişiler ve iş verenlerinizle iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projesinde görev alıyorsanız bununla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları varsa bununla ilgili hastane konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

13 Haziran 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (14 - 20 Haziran 2021)

 


14 Haziran 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket halinde başlıyoruz. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasındaki kavuşum açısı olacaktır. Duygusal patlamalar ve çatışmalar getirebilir. Günün ikinci açısı Ay Jüpiter arasında meydana gelecek 150° açı olacaktır. Duygusal yoğunluk ve hassasiyet verebilir. Güneş ve Neptün karesi günün en önemli açısı olacaktır. Aldanma ve aldatılma ve bunların ortaya çıkması gibi konulara sebebiyet verebilir. Ayrıca zehirlenmeler yaşanabilir. Gün içerisinde ikili ilişkilerinizde maddi paylaşımlar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde gökyüzünde gerçekleşecek Ay Uranüs karesi ve Ay Retro Satürn arasında karşıtlık açı gerçekleşecektir. Maddi yatırım ve ödemeler ile ilgili gerginlikler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili harcamalar gündeme gelebilir. 

15 Haziran 2021 Ay Aslan burucunda hareket etmeye  devam edecek. Gece saat 01:01'de gerçekleşecek Retro Satürn ve Uranüs arasındaki kare açı gökyüzünde yerini alacaktır. Maddi tıkanıklıklar getirebilir. Yanlış yatırımlardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Geçmişte yapılan hatalardan dolayı olaylar karşısında sıkışmış hissedebilirsiniz. Sert bir açıdır. Beklenmedik sert olaylar getirebilir. Ani kemik kırılmaları yaşanabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek açı ani öfke patlamalarına sebebiyet verebilir. Olayları olduğundan daha çok büyütebilirsiniz. Ani sağlık sorunları yaşanabilir. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Retro Merkür arasında olumlu açılar meydana gelecektir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler, hukuksal konular ve avukatlarla görüşmeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde meydana gelecek 150° açı aile içi konuları gündeminize getirebilir. Aile içindeki bireylerle ilgili ortaya çıkabilecek konular kafanızı karıştırabilir. İnandıklarınızı tekrar sorgulamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı ile kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Günün son açısı Ay Plüton arasında gerçekleşecek açı ani duygusal patlamalara ve yıkımlara sebebiyet verebilir. 

16 Haziran 2021 Ay Aslan burcunda hareket ederken sabah saatlerinde Başak burcundaki transitine başlayacak. Sabah saatlerinde Ay Jüpiter karşıtlığı yaşanacak. Hassas, kırılgan ve olayları büyütebilirsiniz. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde gündeminizde seyahatler, eğitimler ve yurtdışı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır düzeltmek istediğiniz konuları ele alabilirsiniz. 

17 Haziran 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam edecek. Ay Başak burcunda iken titizlik gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay ve Retro Satürn arasındaki açı ani duygusal bunalımlara sebebiyet verebilir. Ani alınacak kararlarla maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile  özellikle çocukların eğitim konuları ile ilgili güzel haberler gelebilir. Kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Plüton arasında meydana gelecek uranüsyen açı ikili ilişkilerde ani para kayıpları, ayrılıklar, çatışmalar ve beklenmedik olaylar yaşatabilir. Öğle saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Retro Merkür karesi ikili ilişkilerde problemler, kavgalar, yanlış anlaşılmalar yaratabilir. Öğle saatlerinde Ay Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı kendinizi duygusal olarak daha iyi hissetmenize sebebiyet verecektir. Ay Neptün arasındaki karşıtlık açısı günün son açısı olacaktır. Duygularınız ve kafanız karışık olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. 

18 Haziran 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam edecek. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Plüton arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Manevi olarak değişime açık olacağınız bir zaman dilimi olabilir. Günün ikinci açısı Ay ve Güneş arasında meydana gelecek sert açı olacaktır. Kadın ve erkek ikili ilişkilerinde tartışmalar yaşanabilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay Terazi burcundaki hareketine başlayacak. Öğleden sonra Ay Jüpiter arasında meydana gelecek 150° açı ani duygusal dalgalanmalar yaşayabileceğinizi göstermektedir. Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Günün son açısı Ay ve Mars arasında yaşanacak olumlu açı olacaktır. Akşam saatlerinden sonra meditasyon ve kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilirsiniz. 

19 Haziran 2021 Ay Terazi burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi sıkıntılarınız varsa işinizde yeni bir girişime başlamak isteyebilirsiniz. Günün ikinci açısı Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızın kariyerleri ile ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Borsa ve yatırım gibi konularda ani beklenmedik kararlar vermekten kaçınınız. Günün son açısı Ay ve Retro Merkür arasında yaşanacak olumlu açı olacaktır. İşinizle alakalı uzun zamandır ötelediğiniz konuları ele alabileceğiniz güzel bir zaman dilimi olacaktır. 

20 Haziran 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarında Ay ve Venüs arasında kare açı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde duygularınızı anlatmakta problem yaşayabilirsiniz. Duygusuzlukla suçlanabilirsiniz. Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek 150° açı aşırı duygusal olmanıza sebebiyet verebilir. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Plüton arasında sert bir açı oluşacaktır. Duygusal gerginlikler, patlamalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra Ay ve Güneş arasında güzel bir açı meydana gelecektir. Kendinizi mutlu hissettiğiniz, duygularınızı ve kendinizi rahat ifade edebileceğiniz, çevrenizdeki insanlarla rahat ilişkiler kurabileceğiniz bir süreç olacaktır. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında trine açı gerçekleşecek. Olaylara pozitif bakabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler, hobileriniz ve yatırım konuları gündeminizde olabilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi sosyal çevrenizden gelecek maddi sıkıntılar gündeme getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günü günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz olabilir. Evcil bir hayvanınız varsa bununla ilgilenmeniz gerekebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ikili ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni sözleşmeler gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır.  Salı günü Satürn ve Uranüs karesi kariyerinizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissettirebilir. Ani duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yatırım konusu gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri günlük tamamlamanız gereken rutin işlerinizle daha çok uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır.  Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ani kazalara karşı dikkatli olunması gereken bir güne işaret etmektedir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü partnerinizle ve çocuklarla olan ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızla ve ödemelerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi sosyal çevrenizden gelen maddi konular sıkıntı yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizden kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri aile ve yuvanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi yapılması gereken işleri yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön planda göstermek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların takdirini almak isteyebilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler çıkartabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal alacak ve ödemeler gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda artma olabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizden akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Sosyal medya kullanımınız artabilir. Seyahat edebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri sağlıkla ilgili kontrolleriniz gündeminize gelebilir. İçsel dünyanıza çekilebilirsiniz. Arkanızdan iş çevirenler varsa bunları fark edebilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi günlük rutin işlerde aksamalar ve sıkıntılar yaşatabilir. Eğitim, toplantı ve çalışmalar da aksamalar yaşanabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Finansal kaynaklarınızı planlayabilir ve ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz de artma yaşayabilirsiniz. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi yatırımlarınız ve ödemeleriniz ile ilgili konularda sıkıntılar yaşatabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmelidirler. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane kontrolleriniz gündeme gelebilir. İç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun iş temposu ve kariyerinizi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi aile içi ikili ilişkilerde problemler yaşatabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetler yaşanabilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışı ilişkiler gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi eğitim ve seyahatlerle ilgili konularda sağlık sorunları ve rutin işler nedeniyle problemler yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda artma olabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde aktif olabilirsiniz. Grup toplantılarına ve çalışmalarına katılabilirsiniz. Nişan, düğün gibi organizasyonlara katılabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigortalar ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi maddi konularınız ve yatırımlarınızla ilgili problemler yaşatabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ilişkileri, eğitim ve seyahat ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile büyüklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ailenizle ilişkilerinizde sorunlar yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, sigortalar ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı ilişkiler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler olabilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Trafikte dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi ve alacaklarınızla ilgili hesaplamalar yapabilirsiniz. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

6 Haziran 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (7 - 13 Haziran 2021)


   
7 Haziran 2021 haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlayacağız. Sahip olduğunuz değerleri koruma ihtiyacı ön plana çıkabilir. Maddi kaynaklara daha fazla önem verebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel zevkleriniz ön plana çıkabilir. Günün ilk açısı Ay Uranüs arasında gerçekleşecek. İnançlarınızla ilgili konularda ani değişimler ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İnandığınız konuların aslında gözüktüğü gibi olmadığını görebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için kişisel gelişim kursları, felsefe, psikoloji, astroloji gibi konular da eğitim alma kararı alabilirsiniz. Günün ikinci ve son önemli açısı öğle saatlerine doğru kesinleşecek olan Ay Satürn Retro karesi olacaktır. Duygularınızı baskı altına alabilirsiniz. Kendi duygularınızı ifade etmek yerine gizleyebilirsiniz. Çalışma alanınız da uzun zamandır beklettiğiniz işlere başlayabilirsiniz.

8 Haziran 2021 Ay Boğa burcundaki hareketine devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Neptün arasında olumlu açı oluşacak. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ve hayallerinizi karşı tarafa rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Öğleden sonra Ay ve Plüton arasında trine açı gerçekleşecektir. Aşk ilişkinize yenilik katmak isteyebilir. Duygularınızı bir sürprizle ifade edebilirsiniz. Finansal yatırımlarınızla ilgili bir yapılanma yapmak isteyebilirsiniz. Destekleyen olumlu açılar güne hakim olurken günün son açısı Ay Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sosyal çevrenizle güzel anılarınızın olabileceği anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızla hareket edebileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Saat 21:48 itibariyle Ay ikizler burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. İletişim konuları, sosyal medya konularında daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

9 Haziran 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. İletişim, medya, yazılı ve sözel iletişim araçları ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Günün ilk açısı Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı olacaktır. İkili ilişkilerle ilgili konularda duygusal hassaslık yaşayabilirsiniz. Ani yatırımlardan kaçınmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili gelecekte yapacağınız projeleri gözden geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde Ay Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı finansal konularda alacaklarınız varsa bunları olumlu yönde etkileyebilir. 

10 Haziran 2021 Ay  İkizler burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Retro konumunda olan Satürn arasında yaşanacak trine açı olacaktır. Duygusal olarak kendinizi kısıtladığınız ne varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Günün en önemli açısı Ay Güneş kavuşumu olacaktır. Yani İkizler burcunda saat 13:52 de bir Güneş tutulması gerçekleşecektir. Yeni başlangıçları temsil eden bir enerjiyi içeren gökyüzü eğitim, yurt dışı ile ilgili seyahat, iletişim ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Kariyer girişimleri ve inançlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Tutulma sonrasında Ay ve Retro Merkür arasında kavuşum açısı gerçekleşecek. Duygularınızı ifade etmek, hissettiklerinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Fakat Merkür Retro olduğu için kendinizi net anlatamaya bilirsiniz ya da karşınızdaki kişi sizi anlayamaya bilir. Akşam saatlerinde Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı duygusal aldanmalara ve aldatılmalara sebebiyet verebilir. İkili ilişkilerde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı Ay Plüton arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Ani oluşabilecek sağlık sorunlarına dikkat edilmesi gerekebilir. Gece saatlerinde Güneş ve Retro Merkür kavuşum halinde olacak. Sağlık ve iletişimle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Ay Yengeç burcundaki hareketine başlayacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter trine açısı duygularınızı ifade edebileceğiniz güzel bir zaman dilim olacaktır. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni kararlar alabilirsiniz.

12 Haziran 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. İkili ilişkilerde duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. İkinci açı Ay Chiron arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yatırımlarınızla ilgili maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay Uranüs arasında olumlu açı meydana gelecektir. Eğlenceli hoş vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Ay ve Retro Satürn arasında 150° acı gerçekleşecektir. Aşk ilişkinizde veya çocuğunuzla olan ilişkinizde duygusal problemler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Venüs Chiron karesi aktif olacaktır. Finansal kaynaklarınızda, yatırımlarınız da maddi kayıplar yaşanabilir. 

13 Haziran 2021 Ay yengeç burcunda hareketine devam edecek. Şefkat ve merhamet duyguları ön planda olacaktır. Bitkilerinizin bakımını yapabileceğiniz bir gün olacaktır. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı aşk ve flört ilişkilerinde iletişimi artıracaktır. Beklenmedik bir anda evlilik teklifi alınabilir. Öğle saatlerinde Venüs ile Retro Satürn arasında gerçekleşecek açı ani sorumluluklar almanıza sebebiyet verebilir. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Plüton arasındaki karşıtlık açısı duygular da dönüşüme sebebiyet verebilir. Psikolojik olarak nefret ve kin gibi duygular ortaya çıkabilir. Mide hassasiyetleri görülebilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızı ve bütçenizi ilgilendiren konular gündeminize gelecektir. Alışveriş, harcama, ödemeler ve kazançlar arasında bütçe hesaplamaları yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri bir seyahat gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişimle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. İletişim, sosyal medya, yakın çevreniz, eğitim, seyahat gibi konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yeni bir araba alabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi sevgi, iletişim ve merhamet konuları gündeme gelebilir. Aile ile birlikte güzel bir ziyafet sofrasında hoş zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana atmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için girişimler hayatınıza girebilir. Maddi ve manevi değer duygularınız artabilir. Bazılarınız yeni yatırımlar yapabilir, bazınız miras alabilir, bazılarınız ise yeni bir iş ortamına girebilir işinden kazanç sağlayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim ile ilgili konularda zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri içinize kapanabilirsiniz. Bazılarınızın sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günün gerçekleşecek Güneş tutulması sizin burcunuzda yani 1. evinizde olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Yeni bir imaj yapabilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Dış görünüşünüzü daha sağlıklı bir forma getirmek için spora başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve kariyerinizde kendinizi ön plana çıkartmak ve sahnede olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal kaynaklarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Ödemeleriniz ve gelirlerinizle ilgili bütçe hesaplamaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kişisel gelişiminizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 12. evinizde olacaktır. Kendinizi geliştirebileceğiniz, ruhsal olarak güçlenebileceğiniz, hayatınızda yenilikler getirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri Fiziksel sağlığınızla ve görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Mide şikayetleriniz artabilir. 

Aslan 

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle alakalı projelerle uğraşabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevreniz ve iş arkadaşlarınızla görüşmeleriniz artabilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz ve sivil toplum örgütleri gibi topluluklarla olan iletişiminiz artabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilirsiniz. 

Başak 

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahat ve inançlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı iletişim ve ticaret konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 10. evinizde olacaktır. Yeni bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. İşiniz de terfi alabilirsiniz. Yeni bir iş sözleşmesi yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigorta ve kredi gibi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinden finansal destek alıyorsanız bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı kaynaklı konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Eğitmen olanlar yeni bir eğitime başlayabilir. Mahkeme ile ilgili konularınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri işinizle ilgili yapmanız gerekenleri planlayabilirsiniz. Bazılarınız çalışmak zorunda kalabilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, görüşmeler ve sözleşme konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, sigortalar ve kredilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü meydana gelecek Güneş tutulması sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili yeni bir tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri manevi duygularınız da artma yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız da hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Evcil dostlarınızın sağlık sorunları oluşabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olacaktır. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 7. evinizde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir sözleşmeye imza atabilir. Bazılarınız yaşadığı ilişkiyi resmiyete dökmek isteyebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler, krediler ve sigorta gibi konular gündeminize gelebilir. Çözümlenmemiş bir miras varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri yatırım konuları gündeme gelebilir. Borsa ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız partneri ve ilişkisi ile ilgilenmek isteyebilir. Bazılarınız hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalışma ortamı ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminizde olabilir. Yeni bir sözleşme gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri aileyi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Aile içi iletişim artabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 5. evinizde olacaktır. Yeni bir kursa başlayabilirsiniz. Yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Aşk ilişkisi başlayabilir. Bebek haberi gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri çalışma ortamınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çalışma planı oluşturabilirsiniz. Çalışma ortamınızı dizayn edebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Mide ve bağırsak sisteminiz hassaslaşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevreniz ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 4. evinizde olacaktır. Aile içinde yeni bir karar alabilirsiniz. Bir kısmınız aile olmak isteyebilirsiniz. Bir kısmınız yeni yuva kurarken bir kısmınız yeni bir eve taşınabilir. Bir kısmınızın da ailesi genişleyebilir. Aileye yeni bir birey katılabilir. Cumartesi ve Pazar günleri çocuğu olanlar onlarla zaman geçirebilir. Bir kısmınız partnerinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Bazılarınız yatırımla ilgili konularla ilgilenebilir.