6 Haziran 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (7 - 13 Haziran 2021)


   
7 Haziran 2021 haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlayacağız. Sahip olduğunuz değerleri koruma ihtiyacı ön plana çıkabilir. Maddi kaynaklara daha fazla önem verebilirsiniz. Duygusal ve fiziksel zevkleriniz ön plana çıkabilir. Günün ilk açısı Ay Uranüs arasında gerçekleşecek. İnançlarınızla ilgili konularda ani değişimler ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İnandığınız konuların aslında gözüktüğü gibi olmadığını görebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için kişisel gelişim kursları, felsefe, psikoloji, astroloji gibi konular da eğitim alma kararı alabilirsiniz. Günün ikinci ve son önemli açısı öğle saatlerine doğru kesinleşecek olan Ay Satürn Retro karesi olacaktır. Duygularınızı baskı altına alabilirsiniz. Kendi duygularınızı ifade etmek yerine gizleyebilirsiniz. Çalışma alanınız da uzun zamandır beklettiğiniz işlere başlayabilirsiniz.

8 Haziran 2021 Ay Boğa burcundaki hareketine devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Neptün arasında olumlu açı oluşacak. İkili ilişkilerinizde duygularınızı ve hayallerinizi karşı tarafa rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Öğleden sonra Ay ve Plüton arasında trine açı gerçekleşecektir. Aşk ilişkinize yenilik katmak isteyebilir. Duygularınızı bir sürprizle ifade edebilirsiniz. Finansal yatırımlarınızla ilgili bir yapılanma yapmak isteyebilirsiniz. Destekleyen olumlu açılar güne hakim olurken günün son açısı Ay Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Sosyal çevrenizle güzel anılarınızın olabileceği anlar yaşayabilirsiniz. Duygularınızla hareket edebileceğiniz bir zaman dilimi yaşayabilirsiniz. Saat 21:48 itibariyle Ay ikizler burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygularınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. İletişim konuları, sosyal medya konularında daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

9 Haziran 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. İletişim, medya, yazılı ve sözel iletişim araçları ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Günün ilk açısı Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı olacaktır. İkili ilişkilerle ilgili konularda duygusal hassaslık yaşayabilirsiniz. Ani yatırımlardan kaçınmanız gereken bir gün yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili gelecekte yapacağınız projeleri gözden geçirebilirsiniz. Gece saatlerinde Ay Chiron arasında gerçekleşecek olumlu açı finansal konularda alacaklarınız varsa bunları olumlu yönde etkileyebilir. 

10 Haziran 2021 Ay  İkizler burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Retro konumunda olan Satürn arasında yaşanacak trine açı olacaktır. Duygusal olarak kendinizi kısıtladığınız ne varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Günün en önemli açısı Ay Güneş kavuşumu olacaktır. Yani İkizler burcunda saat 13:52 de bir Güneş tutulması gerçekleşecektir. Yeni başlangıçları temsil eden bir enerjiyi içeren gökyüzü eğitim, yurt dışı ile ilgili seyahat, iletişim ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Kariyer girişimleri ve inançlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Tutulma sonrasında Ay ve Retro Merkür arasında kavuşum açısı gerçekleşecek. Duygularınızı ifade etmek, hissettiklerinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Fakat Merkür Retro olduğu için kendinizi net anlatamaya bilirsiniz ya da karşınızdaki kişi sizi anlayamaya bilir. Akşam saatlerinde Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı duygusal aldanmalara ve aldatılmalara sebebiyet verebilir. İkili ilişkilerde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

11 Haziran 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı Ay Plüton arasında gerçekleşecek 150°lik açı olacaktır. Ani oluşabilecek sağlık sorunlarına dikkat edilmesi gerekebilir. Gece saatlerinde Güneş ve Retro Merkür kavuşum halinde olacak. Sağlık ve iletişimle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Ay Yengeç burcundaki hareketine başlayacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter trine açısı duygularınızı ifade edebileceğiniz güzel bir zaman dilim olacaktır. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni kararlar alabilirsiniz.

12 Haziran 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacaktır. İkili ilişkilerde duygularınızı rahatlıkla ifade edebilirsiniz. İkinci açı Ay Chiron arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yatırımlarınızla ilgili maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay Uranüs arasında olumlu açı meydana gelecektir. Eğlenceli hoş vakit geçirebileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. Ay ve Retro Satürn arasında 150° acı gerçekleşecektir. Aşk ilişkinizde veya çocuğunuzla olan ilişkinizde duygusal problemler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Venüs Chiron karesi aktif olacaktır. Finansal kaynaklarınızda, yatırımlarınız da maddi kayıplar yaşanabilir. 

13 Haziran 2021 Ay yengeç burcunda hareketine devam edecek. Şefkat ve merhamet duyguları ön planda olacaktır. Bitkilerinizin bakımını yapabileceğiniz bir gün olacaktır. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Fiziksel görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı aşk ve flört ilişkilerinde iletişimi artıracaktır. Beklenmedik bir anda evlilik teklifi alınabilir. Öğle saatlerinde Venüs ile Retro Satürn arasında gerçekleşecek açı ani sorumluluklar almanıza sebebiyet verebilir. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Plüton arasındaki karşıtlık açısı duygular da dönüşüme sebebiyet verebilir. Psikolojik olarak nefret ve kin gibi duygular ortaya çıkabilir. Mide hassasiyetleri görülebilir.

Koç

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızı ve bütçenizi ilgilendiren konular gündeminize gelecektir. Alışveriş, harcama, ödemeler ve kazançlar arasında bütçe hesaplamaları yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri bir seyahat gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişimle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. İletişim, sosyal medya, yakın çevreniz, eğitim, seyahat gibi konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yeni bir araba alabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi sevgi, iletişim ve merhamet konuları gündeme gelebilir. Aile ile birlikte güzel bir ziyafet sofrasında hoş zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana atmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için girişimler hayatınıza girebilir. Maddi ve manevi değer duygularınız artabilir. Bazılarınız yeni yatırımlar yapabilir, bazınız miras alabilir, bazılarınız ise yeni bir iş ortamına girebilir işinden kazanç sağlayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. İletişim ile ilgili konularda zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri içinize kapanabilirsiniz. Bazılarınızın sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günün gerçekleşecek Güneş tutulması sizin burcunuzda yani 1. evinizde olacaktır. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Yeni bir imaj yapabilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Dış görünüşünüzü daha sağlıklı bir forma getirmek için spora başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve kariyerinizde kendinizi ön plana çıkartmak ve sahnede olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal kaynaklarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Ödemeleriniz ve gelirlerinizle ilgili bütçe hesaplamaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kişisel gelişiminizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 12. evinizde olacaktır. Kendinizi geliştirebileceğiniz, ruhsal olarak güçlenebileceğiniz, hayatınızda yenilikler getirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri Fiziksel sağlığınızla ve görünüşünüzle yakından ilgilenebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Mide şikayetleriniz artabilir. 

Aslan 

Pazartesi ve Salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle alakalı projelerle uğraşabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevreniz ve iş arkadaşlarınızla görüşmeleriniz artabilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevreniz ve sivil toplum örgütleri gibi topluluklarla olan iletişiminiz artabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapabilirsiniz. 

Başak 

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahat ve inançlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı bağlantılı iletişim ve ticaret konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 10. evinizde olacaktır. Yeni bir iş başlangıcı yapabilirsiniz. İşiniz de terfi alabilirsiniz. Yeni bir iş sözleşmesi yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle arkadaşlarınızla ve tanıdıklarınızla zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigorta ve kredi gibi konular gündeminize gelebilir. Aile bireylerinden finansal destek alıyorsanız bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı kaynaklı konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizi geliştirmek için yeni bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Eğitmen olanlar yeni bir eğitime başlayabilir. Mahkeme ile ilgili konularınız varsa gelişmeler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri işinizle ilgili yapmanız gerekenleri planlayabilirsiniz. Bazılarınız çalışmak zorunda kalabilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, görüşmeler ve sözleşme konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, sigortalar ve kredilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü meydana gelecek Güneş tutulması sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Miras ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili yeni bir tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri manevi duygularınız da artma yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri sağlığınız da hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Evcil dostlarınızın sağlık sorunları oluşabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olacaktır. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 7. evinizde olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir sözleşmeye imza atabilir. Bazılarınız yaşadığı ilişkiyi resmiyete dökmek isteyebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler, krediler ve sigorta gibi konular gündeminize gelebilir. Çözümlenmemiş bir miras varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri yatırım konuları gündeme gelebilir. Borsa ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız partneri ve ilişkisi ile ilgilenmek isteyebilir. Bazılarınız hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri çalışma ortamı ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminizde olabilir. Yeni bir sözleşme gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri aileyi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Aile içi iletişim artabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yatırım konuları gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 5. evinizde olacaktır. Yeni bir kursa başlayabilirsiniz. Yeni bir yatırım yapabilirsiniz. Aşk ilişkisi başlayabilir. Bebek haberi gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri çalışma ortamınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çalışma planı oluşturabilirsiniz. Çalışma ortamınızı dizayn edebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Mide ve bağırsak sisteminiz hassaslaşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevreniz ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Güneş tutulması sizin 4. evinizde olacaktır. Aile içinde yeni bir karar alabilirsiniz. Bir kısmınız aile olmak isteyebilirsiniz. Bir kısmınız yeni yuva kurarken bir kısmınız yeni bir eve taşınabilir. Bir kısmınızın da ailesi genişleyebilir. Aileye yeni bir birey katılabilir. Cumartesi ve Pazar günleri çocuğu olanlar onlarla zaman geçirebilir. Bir kısmınız partnerinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Bazılarınız yatırımla ilgili konularla ilgilenebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder