19 Haziran 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (21 - 27 Haziran 2021)


 21 Haziran 2021 Ay Akrep burcunda hareket halindeyken yeni bir haftaya merhaba diyeceğiz. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasındaki kare açı olacaktır. Kızgın ve öfkeli olabilirsiniz. Çevrenizdeki kişileri kırabilirsiniz. Günün ikinci açısı Ay ve Satürn arasındaki sert açı inançlarınızı sorgulamanıza sebep olabilir. Öğle saatlerinde Ay ve Uranüs arasında karşıt açı yaşanacak. İnandıklarınızın doğruluğunu kendi kendinize sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Duygularınız sizi yanıltabilir. Öğleden sonra Venüs ve Neptün arasında trine açısı meydana gelecektir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Kendi değerinizi çok rahat fark ettirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Jüpiter Retrosu başlayacak. Jüpiter Balık burcundan Kova burcuna doğru hareket etmeye başlayacak. Jüpiter şans ve ilahi yardım gezegeni enerjisini yeterli miktarda yansıtamayacak. Günün son açısı Ay ve Retro Merkür arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Aile içi ani gelişecek olaylar ve haberler gündeminize gelebilir. 

22 Haziran 2021 Ay Akrep burcunda hareket ederken güne başlıyoruz.  Gecenin ilk saatlerinde Merkür Retrosunu bitirmek üzere durağan hareketine başlayacak. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Hayalini kurduğunuz bir seyahat varsa buna çıkabilirsiniz. Kişisel eğitim konuları ile ilgili bir eğitime katılmak istiyorsanız bunun için uygun olabilir. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde ve aşk ilişkilerinde duygularınızı ifade etmek için fırsat sunabilir. Öğle saatlerine doğru Ay Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile kendinizi geliştirebilmeniz için eğitim alabilir, kültürel turlara katılabilirsiniz.  Öğleden sonra Ay Yay burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerinde meydana gelecek Ay ve Güneş arasında gerçekleşecek 150° açı işinizle ve yatırımlarınızla ilgili ani kararlar verebileceğinizi işaret etmektedir. Günün son açısı Ay ve Retro Jüpiter arasında sert açı olacaktır. Duygularınız ve inançlarınızla ilgili hassas olabilirsiniz.

23 Haziran 2021 Ay yay burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasında gerçekleşecek trine açı olacaktır. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Öğle saatinde Ay ve Retro Satürn arasında olumlu açı meydana gelecek. İşinizde ertelediğiniz sorumluluklarınızı alabilirsiniz. Öğle saatlerinde Güneş ve Retro Jüpiter arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aşk ilişkilerinde ve çocuklarla olan ilişkilerde duygusal hassaslık gösterebilirsiniz. Ay ve Uranüs arasında meydana gelecek 150° açı oluşacaktır. İşiniz ve yatırımlarınız ile alakalı ani duygu değişimleri ile ani alabileceğiniz kararlar olabileceğini işaret etmektedir. Akşam saatlerinde Ay ve durağan pozisyondaki Merkür'ün arasında karşıt açı yaşanacaktır. Duygularınızı ifade etmek yerine susmayı tercih edebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2021 Ay yay burcundaki hareketine devam edecektir. Öğleden sonra Oğlak burcundaki hareketine başlayacaktır. Gecenin ilk saatlerinde Merkür ileri hareketine başlayacaktır. Günün ilk açısı ise Venüs ve Plüton arasında yaşanacak karşıtlık açı olacaktır. Kin ve intikam almak isteyen insanlar ortaya çıkabilir. Maddi problemler yaşanabilir. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Sabahın ilk saatlerinde Ay ve Neptün arasında yaşanacak kare açı meydana gelecektir. Aşırı hassas duygular ön plana çıkabilir. Ay ve Venüs 150° açısı gerçekleşecektir. Aşk ilişkilerinde ani yaşanacak problemler olabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında yaşanacak olumlu açı alacaklarınız ve yatırımlarınızla ilgili olumlu sonuçlar getirebilir. Günün son açısı ise Ay ve Güneş arasında yaşanacak karşıtlık açısı olacaktır. Yani saat 21:39 da Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay meydana gelecektir. Tamamlanma ve bitiş enerjisi taşıyan dolunaylar çocuklarla ilgili bir konunun bitişini, yatırımlarla ilgili bir konunun tamamlanması, aşk ilişkilerinin bazılarının ayrılıkla biterken bazılarının evlilik yoluna girmesi gibi konuları kapsamaktadır. Sosyal çevrenizdeki insanlarla ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

25 Haziran 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay ve Mars arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Yapmanız gereken işleri bir plan dahilinde yapabilir ve kendinizi hep ön planda tutabilirsiniz. Yoğun bir çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı bir işiniz varsa işinizle ilgili beklenmedik problemler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı kalbinizin sesini dinlemeniz gerektiğine işaret etmektedir. Özellikle kariyer alanında alacağınız kararlar da sağduyunuza kulak vermeyi unutmayınız. Akşam saatlerinde Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek uranüsyen açı gerçekleşecektir. İşinizle alakalı beklenmedik bir toplantı yapılabilir. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. 

26 Haziran 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Akşam saatlerinde Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün ilk açısı sabahın ilk ışıkları ile birlikte gerçekleşecek Ay ve Neptün arasında oluşacak olumlu açı olacaktır. Duygularınızla hareket edebilirsiniz. Duygularınız hassaslaşabilir. Kişisel eğitiminize katkı sağlayacak bir eğitim almaya karar verebilirsiniz. Öğle saatlerine doğru Ay ve Plüton arasında kavuşum açısı yaşanacaktır. Duygusal yoğunluklar içerisine girebilirsiniz. Takıntılı ve kıskançlık duyguları yaşanabilir. Derinliklerde kalmış gizli duygular açığa çıkabilir. Öğleden sonra Ay ve Venüs arasında yaşanacak karşıtlık gizli düşmanlıkların ortaya çıkmasına neden olabilir. İkili ilişkilerde problemler oluşabilir. 

27 Haziran 2021 Ay Kova burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Güneş arasında yaşanacak 150° açı olacaktır. İkili ilişkilerde yaşanacak ani tartışmalar görülebilir. Sabah saatlerinde Ay ve Mars arasında yaşanacak karşıt açı ikili ilişkilerde ben sen tartışmalarının yaşanmasına sebebiyet verebilir. Öğleden sonra yaşanacak Ay ve Satürn arasında yanacak kavuşum açısı duyguların kısıtlayabileceğini ikili ilişkilerde gerçek duyguların dile getirilmemesine işaret etmektedir. Akşam saatlerinde Ay ve Uranüs karesi yaşanacaktır. İş ortamında ve sözleşmelerle ilgili problemler çıkabilir. Haftanın ve günün son açısı Ay ve Merkür arasında yaşanacak trine açı olacaktır. Sosyal çevrenizle iletişim kurmak ve sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve Salı günü alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 10. evinizde olacaktır. Kariyerinizde bir tamamlanmayı işaret ediyor. Süren bir iş projesi varsa bunun artık tamamlanacağını göstermektedir. İşinizde bir görev aldıysanız bununla ilgili sonuçları alabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günü işinizle ilgili yoğun çalışmalar yaşayabilirsiniz. Bitirmeniz gereken işlerinizi bitirebilirsiniz. Pazar günü sosyal olmak isteyeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler, sözleşmeler, ortak yapılan işler gündeminize gelebilir. Gizli kalmış konular açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Eğitimler, seyahatler, hukuksal konular, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir bu konularla ilgili devam eden konular varsa bunlarla ilgili tamamlanma olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın işaret ettiği konulara eğilebilirsiniz. Kişisel gelişim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Bir seyahat gündeminize gelebilir. Pazar günü sosyal statünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 8. evinizde olacaktır.  Alacaklarınız ve ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıkları olanlar rutin kontrollerine gidebilir. Ertelenmiş miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günü dolunayın da işaret ettiği konular üzerinde durabilirsiniz. Bir değişim içine girdiyseniz bu tamamlanacaktır. Pazar günü eğitimler, seyahat, yurtdışı ticaret ve akraba ilişkileri planınızda varsa yurtdışı seyahatleri gündeminize gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin aile ise ilgili konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri aşk ilişkiniz, hobileriniz, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 7. evinizde olacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmelerle ilgili konulara gündeme getirebilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konularda bir tamamlanma yaşanabilir. Ortak yapılan bir işi bitirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilişki farklı bir boyuta dönüşebilir. Pazar günü alacaklar ve ödemeler planlanabilir. Kronik sağlık sorunları nüksedebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 6. evinizde olacaktır. Günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. Tedavi olduğunuz bir sağlıksal sorununuz varsa bununla ilgili tedavi tamamlanabilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunay konuları gündeminizde olabilir. Pazar günü ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Yeni sözleşmelere imza atmak gibi konular karşınıza çıkabilir. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri iletişimle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar, sosyal medya ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri eviniz ve aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 5. evinizde olacaktır. Çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. Bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın etki ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve Perşembe günleri iletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Evinizle ilgili ve ailenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir ev alma yolundaysanız ya da aile kurmak gibi konular gündeminizde ise bu konular ile ilgili tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Ya da evinizi tadilat ettiriyorsanız artık bunun bitmesi gibi konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi dolunayın dikkat çektiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü çevrenizdeki çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetler, yatırımlarınız ve aşk ilişkiniz ile yakından ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri değer duygularınız ve maddi konularınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Finansal durumunuzla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 3. evinizde olacaktır. İletişim konuları, sosyal medya, seyahat, alışverişler gibi konular gündeminize gelebilir. Yakın akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yuvanız ve ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle zaman geçirebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bu açığa çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe günü dış görünüşünüz, fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartmak göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal olarak bir alacağınız varsa bunu alabilirsiniz. Finansal durumunuzla ilgili konular netleşebilir. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Eğitim ve kurs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günü sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane ile ilgili konularınız varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Bir düşmanınız varsa bunun farkına varabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır diyete başlamak istiyorsunuz fakat karar alamıyorsanız dolunaydan bir gün sonra başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi dolunayın temsil ettiği konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi ve Salı günleri işinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun çalışma ortamına girebilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal veya iş çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal olacağınız yoğun bir hafta yaşayabilirsiniz. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 12. evinizde olacaktır. İç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon, astroloji ve şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık ve hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu dolunay ile birlikte arkanızdan iş çeviren insanları tespit edip onlardan uzaklaşabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunay ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili problemleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve Salı günleri  seyahat, eğitim gibi konular gündeminize gelebilir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bir davanız varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş yerinde çalıştığınız kişiler ve iş verenlerinizle iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe günü gerçekleşecek Oğlak dolunayı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projesinde görev alıyorsanız bununla ilgili bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dolunayın temsil ettiği konular gündeminize gelebilir. Pazar günü yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık sorunları varsa bununla ilgili hastane konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder