13 Haziran 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (14 - 20 Haziran 2021)

 


14 Haziran 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket halinde başlıyoruz. Günün ilk açısı Ay ve Mars arasındaki kavuşum açısı olacaktır. Duygusal patlamalar ve çatışmalar getirebilir. Günün ikinci açısı Ay Jüpiter arasında meydana gelecek 150° açı olacaktır. Duygusal yoğunluk ve hassasiyet verebilir. Güneş ve Neptün karesi günün en önemli açısı olacaktır. Aldanma ve aldatılma ve bunların ortaya çıkması gibi konulara sebebiyet verebilir. Ayrıca zehirlenmeler yaşanabilir. Gün içerisinde ikili ilişkilerinizde maddi paylaşımlar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde gökyüzünde gerçekleşecek Ay Uranüs karesi ve Ay Retro Satürn arasında karşıtlık açı gerçekleşecektir. Maddi yatırım ve ödemeler ile ilgili gerginlikler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili harcamalar gündeme gelebilir. 

15 Haziran 2021 Ay Aslan burucunda hareket etmeye  devam edecek. Gece saat 01:01'de gerçekleşecek Retro Satürn ve Uranüs arasındaki kare açı gökyüzünde yerini alacaktır. Maddi tıkanıklıklar getirebilir. Yanlış yatırımlardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Geçmişte yapılan hatalardan dolayı olaylar karşısında sıkışmış hissedebilirsiniz. Sert bir açıdır. Beklenmedik sert olaylar getirebilir. Ani kemik kırılmaları yaşanabilir. Gecenin ilerleyen saatlerinde Mars ve Jüpiter arasında gerçekleşecek açı ani öfke patlamalarına sebebiyet verebilir. Olayları olduğundan daha çok büyütebilirsiniz. Ani sağlık sorunları yaşanabilir. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Retro Merkür arasında olumlu açılar meydana gelecektir. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Sözleşmeler, hukuksal konular ve avukatlarla görüşmeler gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde meydana gelecek 150° açı aile içi konuları gündeminize getirebilir. Aile içindeki bireylerle ilgili ortaya çıkabilecek konular kafanızı karıştırabilir. İnandıklarınızı tekrar sorgulamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Güneş arasındaki olumlu açı ile kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Günün son açısı Ay Plüton arasında gerçekleşecek açı ani duygusal patlamalara ve yıkımlara sebebiyet verebilir. 

16 Haziran 2021 Ay Aslan burcunda hareket ederken sabah saatlerinde Başak burcundaki transitine başlayacak. Sabah saatlerinde Ay Jüpiter karşıtlığı yaşanacak. Hassas, kırılgan ve olayları büyütebilirsiniz. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde gündeminizde seyahatler, eğitimler ve yurtdışı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Uzun zamandır düzeltmek istediğiniz konuları ele alabilirsiniz. 

17 Haziran 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam edecek. Ay Başak burcunda iken titizlik gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Günün ilk açısı sabah saatlerinde Ay ve Retro Satürn arasındaki açı ani duygusal bunalımlara sebebiyet verebilir. Ani alınacak kararlarla maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile  özellikle çocukların eğitim konuları ile ilgili güzel haberler gelebilir. Kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Plüton arasında meydana gelecek uranüsyen açı ikili ilişkilerde ani para kayıpları, ayrılıklar, çatışmalar ve beklenmedik olaylar yaşatabilir. Öğle saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Retro Merkür karesi ikili ilişkilerde problemler, kavgalar, yanlış anlaşılmalar yaratabilir. Öğle saatlerinde Ay Venüs arasında gerçekleşecek olumlu açı kendinizi duygusal olarak daha iyi hissetmenize sebebiyet verecektir. Ay Neptün arasındaki karşıtlık açısı günün son açısı olacaktır. Duygularınız ve kafanız karışık olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorluk çekebilirsiniz. 

18 Haziran 2021 Ay Başak burcundaki hareketine devam edecek. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Plüton arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Manevi olarak değişime açık olacağınız bir zaman dilimi olabilir. Günün ikinci açısı Ay ve Güneş arasında meydana gelecek sert açı olacaktır. Kadın ve erkek ikili ilişkilerinde tartışmalar yaşanabilir. Kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay Terazi burcundaki hareketine başlayacak. Öğleden sonra Ay Jüpiter arasında meydana gelecek 150° açı ani duygusal dalgalanmalar yaşayabileceğinizi göstermektedir. Beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Günün son açısı Ay ve Mars arasında yaşanacak olumlu açı olacaktır. Akşam saatlerinden sonra meditasyon ve kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilirsiniz. 

19 Haziran 2021 Ay Terazi burcundaki hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Maddi sıkıntılarınız varsa işinizde yeni bir girişime başlamak isteyebilirsiniz. Günün ikinci açısı Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Çocuklarınızın kariyerleri ile ilgili beklenmedik konular gündeme gelebilir. Borsa ve yatırım gibi konularda ani beklenmedik kararlar vermekten kaçınınız. Günün son açısı Ay ve Retro Merkür arasında yaşanacak olumlu açı olacaktır. İşinizle alakalı uzun zamandır ötelediğiniz konuları ele alabileceğiniz güzel bir zaman dilimi olacaktır. 

20 Haziran 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarında Ay ve Venüs arasında kare açı gerçekleşecektir. İkili ilişkilerde duygularınızı anlatmakta problem yaşayabilirsiniz. Duygusuzlukla suçlanabilirsiniz. Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek 150° açı aşırı duygusal olmanıza sebebiyet verebilir. Sabahın ilk ışıklarında Ay ve Plüton arasında sert bir açı oluşacaktır. Duygusal gerginlikler, patlamalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra Ay ve Güneş arasında güzel bir açı meydana gelecektir. Kendinizi mutlu hissettiğiniz, duygularınızı ve kendinizi rahat ifade edebileceğiniz, çevrenizdeki insanlarla rahat ilişkiler kurabileceğiniz bir süreç olacaktır. Öğleden sonra Ay Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Akşam saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında trine açı gerçekleşecek. Olaylara pozitif bakabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler, hobileriniz ve yatırım konuları gündeminizde olabilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi sosyal çevrenizden gelecek maddi sıkıntılar gündeme getirebilir. Çarşamba ve Perşembe günü günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz olabilir. Evcil bir hayvanınız varsa bununla ilgilenmeniz gerekebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü ikili ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni sözleşmeler gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır.  Salı günü Satürn ve Uranüs karesi kariyerinizle ilgili konularda kendinizi kısıtlanmış hissettirebilir. Ani duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri yatırım konusu gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri günlük tamamlamanız gereken rutin işlerinizle daha çok uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri yakın çevrenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır.  Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ani kazalara karşı dikkatli olunması gereken bir güne işaret etmektedir. Çarşamba ve Perşembe günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü partnerinizle ve çocuklarla olan ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızla ve ödemelerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi sosyal çevrenizden gelen maddi konular sıkıntı yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizden kardeşleriniz ve akrabalarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri aile ve yuvanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi yapılması gereken işleri yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri kendinizi ön planda göstermek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların takdirini almak isteyebilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler çıkartabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri finansal alacak ve ödemeler gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda artma olabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizden akrabalarınız ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz artabilir. Sosyal medya kullanımınız artabilir. Seyahat edebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve Salı günleri sağlıkla ilgili kontrolleriniz gündeminize gelebilir. İçsel dünyanıza çekilebilirsiniz. Arkanızdan iş çevirenler varsa bunları fark edebilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi günlük rutin işlerde aksamalar ve sıkıntılar yaşatabilir. Eğitim, toplantı ve çalışmalar da aksamalar yaşanabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Finansal kaynaklarınızı planlayabilir ve ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz de artma yaşayabilirsiniz. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi yatırımlarınız ve ödemeleriniz ile ilgili konularda sıkıntılar yaşatabilir. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha yakından ilgilenmelidirler. Çarşamba ve Perşembe günleri hastane kontrolleriniz gündeme gelebilir. İç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yoğun iş temposu ve kariyerinizi ilgilendiren konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi aile içi ikili ilişkilerde problemler yaşatabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Meditasyon yapabilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetler yaşanabilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışı ilişkiler gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi eğitim ve seyahatlerle ilgili konularda sağlık sorunları ve rutin işler nedeniyle problemler yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda artma olabilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde aktif olabilirsiniz. Grup toplantılarına ve çalışmalarına katılabilirsiniz. Nişan, düğün gibi organizasyonlara katılabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigortalar ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi maddi konularınız ve yatırımlarınızla ilgili problemler yaşatabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ilişkileri, eğitim ve seyahat ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile büyüklerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi ailenizle ilişkilerinizde sorunlar yaratabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ödemeler, sigortalar ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı ilişkiler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetler olabilir. Pazartesi Güneş ve Neptün karesi aldanma ve aldatılma gibi konularını gündeminize getirebilir. Ayrıca zehirlenmelere karşı dikkatli olunmalıdır. Salı günü Satürn ve Uranüs karesi yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Trafikte dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi ve alacaklarınızla ilgili hesaplamalar yapabilirsiniz. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder