25 Haziran 2021 Cuma

Haftalık Burç Yorumu ( 28 Haziran - 4 Temmuz 2021)

 


28 Haziran 2021 Ay Kova burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Özgürlük isteği ve bilgi arayışı içinde olabilirsiniz. Kurallara uymakta zorlanabilirsiniz. Marjinal düşünceler ve duygular içine girebilirsiniz. Ay gün içerisinde sadece sabah saatlerinde fazla etkisini hissetmeyeceğimiz etkileşim içerisinde olacaktır. Bunun dışında gezegenlerle etkileşim içerisinde olmayacaktır. 

29 Haziran 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün ilk açısı Venüs ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek 150° açı olacaktır. Beklenmedik ödemeler karşınıza çıkabilir. Ay ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek kavuşum uzun zamandır çıkmak istediğiniz bir seyahat veya almak istediğiniz bir şey varsa bunu yapmak için yoğun istek duyabilirsiniz. Fakat bu istek doğrultusunda hareket ettiğiniz zaman Ay ve Venüs arasındaki 150 ° açı ile beklenmedik yerlere harcama yapılacağını ve bütçelerin zorlanacağını işaret etmektedir. Öğle saatlerine doğru Ay ve Güneş arasında yaşanacak trine açı İkili ilişkiler ve sözleşmeler ile ticaret ve seyahat konularında olumlu bir açı olacaktır. Yakın çevrenizle güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Ay ve Mars arasında yaşanacak 150° açı beklenmedik ödemeleri karşınıza çıkarabilir. Akşam saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı partnerinizle ve varsa çocuklarınızla seyahat edebilirsiniz. Yakınlarınızın ziyaretine gidebilirsiniz.

30 Haziran 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek kare açı ile yakın çevrenizdeki kişilerle ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar sonucu tartışmalar yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek kavuşum açısı gerçekleşecektir. Duygularınızla harekete ederken yanlış kararlar verebilirsiniz. Hayallerinizin peşine koşmak isterken aldatılabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aile içi maddi koşullar ve bütçe ile ilgili yeni kararlar alınabilir. Harcamalar ve gelirlerle ilgili düzenlemeler yapılabilir. 

1 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Öğleden sonra Ay ve Venüs arasında olumlu açı gerçekleşecek. Aile içi ikili ilişkilerde sevgi ve saygı ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde Mars ve Satürn arasında karşıtlık açısı gerçekleşecektir. Finansal olarak gelirleriniz ödemelerinize yetmeyebilir. Maddi sıkıntı içinde olabilirsiniz.

2 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk dakikalarında Ay ve Güneş karesi gerçekleşecektir. Aile içi maddi sebeplerden dolayı çıkacak tartışmalar yaşanabilir. Sakin olmakta yarar var. Sabah saatlerine doğru yaşanacak Ay ve Satürn olumlu açısı ile Ay ve Mars arasında yaşanacak olumlu açı maddi sıkıntılara bir çözüm bulunabileceğini işaret etmektedir. Aile içi yaşanacak maddi ve manevi tüm sıkıntılar Mars Chiron arasındaki olumlu açısı ile çözüme ulaşabilir. Günün son açısı Ay ve Merkür arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ikili ilişkilerde iletişimi ön plana çıkartabilir. Duygularınızı rahatça ifade edebilirsiniz.

3 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareketine devam edecek. Sabahın ilk saatlerinde Ay ve Plüton arasında kare açı gerçekleşecektir. Yatırımlarla ilgili sıkıntılar ve kayıplar yaşanabilir. Maddi konular yüzünden aşk ve çocuk ilişkilerinde problemler çıkabilir. Öğleden sonra Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Akşam saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında yaşanacak olumlu açı yakın çevrenizle eğlenceli zamanlar geçirmenize vesile olabilir. 

4 Temmuz 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı gece saatlerinde Ay ve Retro Satürn arasında 150° açı gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızla ilgili yapmanız gereken bir ödeme varsa bunu hatırlayabilirsiniz. Bütçenizde bu ödeme için plan yapmaya çalışabilirsiniz. Sabah saatlerinde Mars ve Uranüs arasında sert açı olacak. Başkalarından alacağınız varsa bunların gelmemesi ya da yapmış olduğunuz yatırım varsa bununla ilgili sıkıntılar meydana gelebilir. Ani tepkiler ve kararlar verebilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Bu açıyı takip eden açı ise Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yine finansal konular gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı yanlış yönlendirebilirsiniz. Bazılarının aşk ilişkileri ile ilgili problemler çıkabilir. Ay ve Retro Satürn arasındaki sert açı zamanında yapmış olduğunuz yanlışları özellikle maddi olarak gereksiz harcama yapanların zorlanacağı bir gün olabilir. Öğleden sonra Ay ve Güneş arasında meydana gelecek olumlu açı kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Akşam saatlerinde Güneş ve Chiron arasında kare açı meydana gelecektir. Aile içi maddi ve manevi sıkıntılar yaşanabilir. İlerleyen saatlerde Ay ve Uranüs arasında kavuşum açısı keskinleşecek. Bu açıyı takip eden açı ise Ay ve Mars arasında meydana gelecek olan kare açı olacaktır. Gün boyunca sizi zorlayan konularda değişim yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle finansal konularda yapacağınız yatırım veya bütçe planlaması sizi zorlayabilir. Yanlış kararlar alabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir. 

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve Yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız 3 gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacaktır. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı v Çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bu günlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurtdışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Aile içi iletişim atabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günü fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgilenebilir. Onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medya da iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder