28 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (30 Ağustos - 5 Eylül 2021)

 


30 Ağustos 2021 haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. Değişken ve hareketli enerjik olabilirsiniz. Yeni kararlar almak istediğinizde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Kararsız kalabilirsiniz. Gün genelinde sürekli konuşma ihtiyacı içerisine girebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizi geliştirmek için bir kursa kayıt olabilirsiniz. 

31 Ağustos 2021 Ay ikizler burcundaki hareketine devam edecek. Yazılı ve sözlü iletişim de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Araştırmak, okumak ve yazmak gibi aktiviteler için uygun bir gün geçirebilirsiniz. İletişim odaklı olabilirsiniz. Gün içerisinde sağlık problemlerine karşı dikkat edilmelidir. Kemik kırılmaları, cilt ile ilgili alerjik sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Ödemeler için yeterli finansal kaynak bulmakta zorlanabilirsiniz. 

1 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde alıngan, çabuk kırılan ve söylenenleri yanlış anlayabilirsiniz. Özellikle uzun zamandır tanıdığınız insanlarla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

2 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Aşırı duygusal tavırlar içerisine girebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde kardeşiniz, anneniz ile ilgili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Eğitim ile ilgili netleştiremediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. 

3 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. İş ortamında ikili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda özellikle mide bölgesinde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pozitif enerjinizi artırmak için bol bol su içmenizi tavsiye ederim. Yüzmek, duş almak, bir su kenarına gitmek ruhunuzu dinlendirecektir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. 

4 Eylül 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Dikkatleri üzerinize çekmek, yeteneklerinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerde problemler ve sıkıntılar yaşanabilir. Kariyerle ilgili ani girişimler ve kararlar alınabilir. 

5 Eylül 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni konular araştırmak isteyebilir, kurslara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki çocuklarla aktivite yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir.  Cumartesi ve pazar günleri yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron ünvanın da olan kişilerle problemler yaşayabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe ve Cuma günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız iş değiştirebilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Cumartesi ve Pazar günleri kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

21 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (23 - 29 Ağustos 2021)

 


23 Ağustos 2021 haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Ön sezilerinizin ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde güzel anlar yaşayabilirsiniz. Eğitim ve kariyer konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile içi beklenmedik güzel sürprizler yaşayabilirsiniz.
24 Ağustos 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi kararlar alınabilir. İş ve kariyerle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar gündeminize gelebilir. Sevgi ilişkileri ile ilgili konularda beklenmedik teklifler karşınıza çıkabilir. 
25 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde aceleci tavırlar sergilerken zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Sosyal çevreyle olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Aile içi ilişkiler de çözülmesi gereken sorunlar çözüme ulaşacaktır. Evlilik teklifleri gündeme gelebilir. 
26 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. İş toplantıları gündeme gelebilir. Yatırım konuları ön planda olacaktır. İş sözleşmeleri ve kazançların artması için girişimler yapılabilir. 
27 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Güvenlik ve konfor alanınızı korumak isteyeceksiniz. Çocukların eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili görüşmeler yapabilir, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Bu konularla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 
28 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik konular gündeme gelebilir. Toplumu ilgilendiren sağlık konuları ile ilgili yeni kararlar çıkabilir. Eğitim ve hizmet konuları ile ilgili konularda kısıtlamalar görülebilir. 
29 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde ben biz dengesinin kurulması konusunda sıkıntı yaşanabilir. İlişki kurduğunuz kişilerle hukuksal problemler yaşanabilir. İkili ilişkiler ve yapılacak sözleşmelerle ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir. 

Koç
Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Boğa
Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz.

İkizler
Pazartesi ve salı günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmelerine katılabilir. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Yengeç
Pazartesi ve salı günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmeleri ile ilgili konular gündeminize gelebilir.  Sözleşmeler yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Aslan
Pazartesi ve salı günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz.

Başak
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir.

Terazi
Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep
Pazartesi ve salı günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay
Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova
Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık
Pazartesi ve salı günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

13 Ağustos 2021 Cuma

Haftalık Burç Yorumları (16 - 22 Ağustos 2021)


 16 Ağustos 2021 haftaya Ay Akrep burcundaki transiti ile başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Seyahat etmek ve eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreyle gün genelinde bir gerginlik yaşanabilir. Ani kararlar yapabilir, gün genelinde gergin ruh haline sahip olabilirsiniz. 

17 Ağustos 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Sosyal çevreden kaynaklanan gerginlikler aile içi ilişkilere yansıyabilir. Bazıları bulunduğu çevreyi değiştirmek için taşınabilir. Beklenmedik yangınlar çıkabilir temkinli olmakta yarar var. Kalp rahatsızlıklarına karşı temkinli olunmalıdır. 

18 Ağustos 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde sosyal olmak isteyebilir. Sosyal çevrenizle birlikte yoğun iletişim içerisinde bulunabilirsiniz. Seyahatler ve eğitimler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ani çıkabilecek iletişim problemlerine karşı temkinli olmakta yarar var. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

19 Ağustos 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Sosyal çevreyle olan ilişkilerde beklenmedik tartışmalar ve gerginlikler yaşanabilir. İş toplantıları ve sosyal faaliyetlerde gerginliklere karşı temkinli olmakta yarar var. Aile içi ilişkilerde değer duyguları ön planda olacaktır. Yoğun çalışma temposu içerisinde olunabilecek bir gün yaşayabilirsiniz. Kemik ve kas sisteminde hassasiyet yaşanabilir. Alerjik reaksiyonlar görülebilir. 

20 Ağustos 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Beklenmedik güzel haberler alınabilir. Maddi ve manevi konular gündeme gelebilir. Beklenmedik aniden karar verilmiş toplantılar gündeminize gelebilir. İş toplantıları gündeme gelebilir. 

21 Ağustos 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde pozitif enerjiler ikili ilişkilere hakim olacak. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ani dürtüsel hareketlerden uzak durulmalı, ani öfke patlamaları ve kavgalara karşı temkinli olunmalıdır. Kazalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

22 Ağustos 2021 Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Günün en önemli açısı saat 15:01 de gerçekleşecek dolunay açısı olacaktır. Anın yükselen burcu Yay burcu olacaktır. Maddi ve manevi konular, ticaret, eğitim, iletişim, yakın çevreyle olan ilişkiler, kazalar gündeme gelebilir. Yargı sistemi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Uluslararası sorunlar gündeme gelebilir. Elçiliklerle alakalı konular ve göç ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizden olan kişilerle ilişkileriniz bitebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İşinizle ilgili projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Kariyerinizde bir konuyu tamamlayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar gündeminize gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili gelişmeler olacaktır. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.  

7 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (9-15 Ağustos 2021)

 


9 Ağustos 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Başak burcuna geçiş yapacaktır.  İkili ilişkiler ile ilgili konularda gün genelinde hareketlenme yaşanacak. İkili ilişkiniz olan kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. İkili ilişkilerde şiddet haberleri gündeme gelebilir. Ego savaşları ilişkilerde yaşanabilir. Bazı bölgelerde sıcak havalar devam ederken bazı bölgelerde fırtına ve yağışlar görülebilir. Bazı bölgelerde sudan gelecek zararlara karşı dikkatli olunmalıdır. 

10 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareketine devam edecek. İkili ilişkilerde duygusal problemler, kalp kırıklıkları ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Duygularınızı çekinmeden ifade edebileceksiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken ailevi konularla ilgili yanlış kararlar alınabilir. Maddi ve manevi değerler konusunda problemler yaşanabilir. Sevdiğiniz kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

11 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde karşınızdaki insanları yanlış anlama eğilimi içerisine girebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişkilerde maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Duygularınızı içinizde büyütebilir ve beklenmedik davranışlarda bulunabilirsiniz.

12 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabaha doğru Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeler, kredi ve sigortalar gibi konular gündeminize gelebilir. Kariyer ile ilgili hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Yönetici olan kişiler yanlış kararlara imza atabilir ve problemler yaşayabilir. Gerginlikler ve kavgalar görülebilir. 

13 Ağustos 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizdeki kişilerle beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları ve aldatılma duyguları yaşayabilirsiniz. Tanıdığınız kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar içeren insanlar karşınıza çıkabilir. Yeni anlaşmalar için uygun bir gün olabilir. 

14 Ağustos 2021 Ay Terazi burcunda hareket ederken günün ilk saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde ani duygusal değişimleri içerisine girebilirsiniz. Sevgi ve aşk konuları gündeminize gelebilir. Aile içi varsa miras konuları gündeminize gelebilir. Seyahatlerde kısıtlanmalar yaşanabilir. 

15 Ağustos 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam edecek. Maddi konularla ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve sözleşmelerde aldanma ve aldatılma, dolandırılmalar olabilir. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Özellikle yurt dışı ile olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Yöneticilerle olan ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Meditasyon, yoga, okült konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Salı ve Çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. İkili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni işler başlatabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Hizmet ettiğiniz kişilerle olan ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. Çok çalışmanız gereken bir dönem yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. 

1 Ağustos 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu ( 2 - 8 Ağustos 2021)


2 Ağustos 2021 haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlanılacak. Öğleden sonra Ay İkizler burcuna geçiş yapacaktır. Haftanın ilk açısı Merkür ve Satürn arasında karşıtlık açısı kesinleşecektir. Özellikle iletişim konularında sıkıntılar, problemler yaşanabilir. Tartışmalar görülebilir. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar görülebilir. Ortaklarla yapılan işlerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Finansal konularda yanlış yatırımlar ve kararlar alabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Ufak gerginlikler büyük yaralayıcı ve zarar verici kavgalara dönüşebilir. Günün en önemli açılarından birisi de Güneş Satürn karşıtlık açısıdır. Dikkatli olunması gerekir kazalar ve yaralanmalar tetiklenebilir. Hava sıcaklıklarında artış yaşanabilir. 

3 Ağustos 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizden bazı insanlarla görüşmeme kararı alabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde, çocuklarla olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitim almak ile ilgili bir girişime girilebilir. Miras konuları tetiklenebilir. Aile içi beklenmedik finansal kaynaklar elde edilebilir. Partnerinize duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır problem yaşanılan yakın çevreyle ilgili konular çözümlenebilir. 

4 Ağustos 2021 Ay İkizler burcunda hareketine devam edecek. Aile içi beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler bitme noktasına gelebilir. İletişim tarzı sert ve kavgacı olabilir. Yıkıcı konuşmalardan uzak durulmalıdır. Ani öfke patlamaları ve saldırganlıklar görülebilir. Sağlıkla ilgili problemler görülebilir. Psikolojik olarak sıkıntılar yaşanabilir. Finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler görülebilir. 

5 Ağustos 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Güneş Chiron arasında yaşanacak olumlu açı yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi rahatlıkla düzeltebilme imkanı verebilir. Sosyal çevrenizden kişilerle ilgili beklenmedik haberler alabilirsiniz. Sağlık problemleri ortaya çıkabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Gün genelinde iş yoğunluğunuz artabilir. Beklenmedik sorumluluklar almanız gerekebilir. 

6 Ağustos 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerle ilgili özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle zaman zaman gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aile içi beklenmedik kararlar verilebilir. Aile içi ilişkilerde maddi ve manevi konularla ilgili kararlar alınabilir.

7 Ağustos 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizdeki insanlarla aranızda problemler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı ile birlikte kalple ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Yer sarsıntıları meydana gelebilir. 

8 Ağustos 2021 Ay Aslan burcundaki hareketine devam edecek. Sağlıkla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Finansal konularla ilgili problemler yaşanabilir. Günün en önemli açısı bugün gerçekleşecek Aslan yeni ayı olacaktır. 16 derece Aslan burcunda meydana gelecek yeniayın yükselen burcu 22 derece yay burcu olacaktır. Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları daha çok etki alacaktır. Bu burçların 16 derece yakınlarında kişisel gezegenleri olanlar bireysel olarak daha çok etkilenecektir. Yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Dubhe sabit yıldızı etkisi altında olan yeniay Uranüs ile kare açı yapmaktadır. Satürn ise karşıtlık yapmaktadır. Egonun ortaya çıkması ile alakalı konular, bireysel olarak kendinizi ifade ederken egonun ön planda olabileceğini işaret etmektedir. Liderler, yöneticiler, ünlü kişiler, tanınmış kişiler, eğlence sektörü gibi alanlar daha ön planda ve bunlarla ilgili haberler duyabiliriz. Beklenmedik ani konular, huzursuzluklar 2 hafta boyunca gündeme gelebilir. Liderler ile ilgili beklenmedik kararlar ve durumlar görülebilir. Finansal konularla ilgili ani hareketlenme ve sıkıntılar görülebilir. 

Koç



Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Güneş Satürn karşıtlık açısı sosyal çevrenizle bir aktivite içerisine girecekseniz kazalara karşı dikkatli olmanız gereken sert açıların olduğu bir gün olacak. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. Fakat burada dikkat edilmesi gereken beklenmedik maddi kayıplar görülebilir. 

Boğa



Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba günü aile içi iletişimde daha sakin ve egodan uzak olunmalıdır. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

İkizler



Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç



Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan 



Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Pazar günü gerçekleşecek yeni ay sizin burcunuzda gerçekleşecektir. Yeni bir imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak



 Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron ünvanın da olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 12. evinizde olacaktır. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi



Pazartesi günü finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konuları da gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Miras konuları gündem gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep



Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bunlarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yani aydan etkilenen burçlar arasında yer almaktasınız. Bazılarınız iş değiştirebilir. 

Yay



Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak



Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Bazılarınız tatile çıkabilir. Eğlenceli keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova



Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecektir. Evinizle ilgili bir problem varsa bu gündem gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Yeni aydan etkilenen burçlar arasında yer almaktasınız. İkili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Balık



Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Ertelediğiniz bir alışveriş varsa bu gündeminize gelebilir. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek Aslan yeni ayı sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir.