28 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (30 Ağustos - 5 Eylül 2021)

 


30 Ağustos 2021 haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. Değişken ve hareketli enerjik olabilirsiniz. Yeni kararlar almak istediğinizde kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Kararsız kalabilirsiniz. Gün genelinde sürekli konuşma ihtiyacı içerisine girebilirsiniz. Yeni bir hobi edinmek isteyebilirsiniz. Hobilerinizi geliştirmek için bir kursa kayıt olabilirsiniz. 

31 Ağustos 2021 Ay ikizler burcundaki hareketine devam edecek. Yazılı ve sözlü iletişim de yoğunluk yaşayabilirsiniz. Araştırmak, okumak ve yazmak gibi aktiviteler için uygun bir gün geçirebilirsiniz. İletişim odaklı olabilirsiniz. Gün içerisinde sağlık problemlerine karşı dikkat edilmelidir. Kemik kırılmaları, cilt ile ilgili alerjik sorunlar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik harcamalar gündeminize gelebilir. Ödemeler için yeterli finansal kaynak bulmakta zorlanabilirsiniz. 

1 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde alıngan, çabuk kırılan ve söylenenleri yanlış anlayabilirsiniz. Özellikle uzun zamandır tanıdığınız insanlarla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 

2 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Aşırı duygusal tavırlar içerisine girebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizde kardeşiniz, anneniz ile ilgili ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. Eğitim ile ilgili netleştiremediğiniz konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. 

3 Eylül 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. İş ortamında ikili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Sağlığınızda özellikle mide bölgesinde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Pozitif enerjinizi artırmak için bol bol su içmenizi tavsiye ederim. Yüzmek, duş almak, bir su kenarına gitmek ruhunuzu dinlendirecektir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. 

4 Eylül 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Dikkatleri üzerinize çekmek, yeteneklerinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde beklenmedik problemler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerde problemler ve sıkıntılar yaşanabilir. Kariyerle ilgili ani girişimler ve kararlar alınabilir. 

5 Eylül 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Kendinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Yeni konular araştırmak isteyebilir, kurslara katılabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki çocuklarla aktivite yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkiler sağlamlaştırılabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyon düzenleme gündeme gelebilir.  Cumartesi ve pazar günleri yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Yatırım konuları, hobiler ve eğlence gündeme gelebilir. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma  günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerin sağlık problemleri gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Hastane, bakım evleri gibi kapalı alanlarda bulunan yakın çevrenizden kişiler varsa bunlarla alakalı konular gündem gelebilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular hayatınızda daha çok ön plana çıkacaktır. Manevi değerleri sorgulayabilirsiniz. Size değer veren insanlarla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi ve Salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hastane kontrolleri gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda ben buradayım demek isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte egoya dikkat etmelisiniz. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. Yeni bir iş projesine başlamak veya işinizde değişiklikler yapmak gündeminize gelebilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron ünvanın da olan kişilerle problemler yaşayabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler gündemde olacaktır. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastaysanız yeni bir tedavi yöntemine başlanabilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri kişisel gelişim ile ilgili konular, eğitimlerle ilgili gündemler yaşanabilir. Seyahat edilebilir. Ticaret ile ilgili konular bazen sıkıntılar ortaya çıkabilir. Çarşamba ve Perşembe ve Cuma günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yeni bir iş projesine başlayabilirsiniz. İşinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazılarınız iş değiştirebilir. 

Yay

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Cumartesi ve Pazar günleri kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurtdışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecektir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar yaşanabilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda köklü değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündem gelebilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözümlemeye çalışabilirsiniz. Eğlenceli keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecektir. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar gündeminize gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri ailenizi ilgilendiren konular gündem gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular daha bir ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde artma yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana evinizi açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder