21 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (23 - 29 Ağustos 2021)

 


23 Ağustos 2021 haftaya Ay Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Ön sezilerinizin ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle olan ilişkilerinizde güzel anlar yaşayabilirsiniz. Eğitim ve kariyer konularında olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile içi beklenmedik güzel sürprizler yaşayabilirsiniz.
24 Ağustos 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi kararlar alınabilir. İş ve kariyerle ilgili konular gündeme gelebilir. Toplantılar gündeminize gelebilir. Sevgi ilişkileri ile ilgili konularda beklenmedik teklifler karşınıza çıkabilir. 
25 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde aceleci tavırlar sergilerken zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Sosyal çevreyle olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Aile içi ilişkiler de çözülmesi gereken sorunlar çözüme ulaşacaktır. Evlilik teklifleri gündeme gelebilir. 
26 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. İş toplantıları gündeme gelebilir. Yatırım konuları ön planda olacaktır. İş sözleşmeleri ve kazançların artması için girişimler yapılabilir. 
27 Ağustos 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Güvenlik ve konfor alanınızı korumak isteyeceksiniz. Çocukların eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili görüşmeler yapabilir, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Bu konularla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. 
28 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik konular gündeme gelebilir. Toplumu ilgilendiren sağlık konuları ile ilgili yeni kararlar çıkabilir. Eğitim ve hizmet konuları ile ilgili konularda kısıtlamalar görülebilir. 
29 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde ben biz dengesinin kurulması konusunda sıkıntı yaşanabilir. İlişki kurduğunuz kişilerle hukuksal problemler yaşanabilir. İkili ilişkiler ve yapılacak sözleşmelerle ilgili sorunlar gün yüzüne çıkabilir. 

Koç
Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. 

Boğa
Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz.

İkizler
Pazartesi ve salı günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmelerine katılabilir. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. 

Yengeç
Pazartesi ve salı günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmeleri ile ilgili konular gündeminize gelebilir.  Sözleşmeler yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Aslan
Pazartesi ve salı günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz.

Başak
Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk, yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir.

Terazi
Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep
Pazartesi ve salı günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yay
Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Oğlak
Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Kova
Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık
Pazartesi ve salı günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir. Bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder