13 Ağustos 2021 Cuma

Haftalık Burç Yorumları (16 - 22 Ağustos 2021)


 16 Ağustos 2021 haftaya Ay Akrep burcundaki transiti ile başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Seyahat etmek ve eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir. İletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreyle gün genelinde bir gerginlik yaşanabilir. Ani kararlar yapabilir, gün genelinde gergin ruh haline sahip olabilirsiniz. 

17 Ağustos 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde sorunlar çıkabilir. Sosyal çevreden kaynaklanan gerginlikler aile içi ilişkilere yansıyabilir. Bazıları bulunduğu çevreyi değiştirmek için taşınabilir. Beklenmedik yangınlar çıkabilir temkinli olmakta yarar var. Kalp rahatsızlıklarına karşı temkinli olunmalıdır. 

18 Ağustos 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Gün içinde sosyal olmak isteyebilir. Sosyal çevrenizle birlikte yoğun iletişim içerisinde bulunabilirsiniz. Seyahatler ve eğitimler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde ani çıkabilecek iletişim problemlerine karşı temkinli olmakta yarar var. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. 

19 Ağustos 2021 Ay Oğlak burcundaki hareketine devam edecek. Sosyal çevreyle olan ilişkilerde beklenmedik tartışmalar ve gerginlikler yaşanabilir. İş toplantıları ve sosyal faaliyetlerde gerginliklere karşı temkinli olmakta yarar var. Aile içi ilişkilerde değer duyguları ön planda olacaktır. Yoğun çalışma temposu içerisinde olunabilecek bir gün yaşayabilirsiniz. Kemik ve kas sisteminde hassasiyet yaşanabilir. Alerjik reaksiyonlar görülebilir. 

20 Ağustos 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Beklenmedik güzel haberler alınabilir. Maddi ve manevi konular gündeme gelebilir. Beklenmedik aniden karar verilmiş toplantılar gündeminize gelebilir. İş toplantıları gündeme gelebilir. 

21 Ağustos 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde pozitif enerjiler ikili ilişkilere hakim olacak. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ani dürtüsel hareketlerden uzak durulmalı, ani öfke patlamaları ve kavgalara karşı temkinli olunmalıdır. Kazalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

22 Ağustos 2021 Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Günün en önemli açısı saat 15:01 de gerçekleşecek dolunay açısı olacaktır. Anın yükselen burcu Yay burcu olacaktır. Maddi ve manevi konular, ticaret, eğitim, iletişim, yakın çevreyle olan ilişkiler, kazalar gündeme gelebilir. Yargı sistemi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Uluslararası sorunlar gündeme gelebilir. Elçiliklerle alakalı konular ve göç ile ilgili sorunlar meydana gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Sosyal çevrenizden olan kişilerle ilişkileriniz bitebilir. 

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. İşinizle ilgili projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Kariyerinizde bir konuyu tamamlayabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurtdışı ile ilgili konularınız varsa bunlarla ilgili konular tamamlanabilir. 

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir. 

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri  ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar gündeminize gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Aile içi ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olurken, finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal yoğunluğunuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane konuları gündeminize gelebilir. Pazar günü gerçekleşecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili gelişmeler olacaktır. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder