7 Ağustos 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (9-15 Ağustos 2021)

 


9 Ağustos 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Başak burcuna geçiş yapacaktır.  İkili ilişkiler ile ilgili konularda gün genelinde hareketlenme yaşanacak. İkili ilişkiniz olan kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. İkili ilişkilerde şiddet haberleri gündeme gelebilir. Ego savaşları ilişkilerde yaşanabilir. Bazı bölgelerde sıcak havalar devam ederken bazı bölgelerde fırtına ve yağışlar görülebilir. Bazı bölgelerde sudan gelecek zararlara karşı dikkatli olunmalıdır. 

10 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareketine devam edecek. İkili ilişkilerde duygusal problemler, kalp kırıklıkları ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Duygularınızı çekinmeden ifade edebileceksiniz. Fakat burada dikkat edilmesi gereken ailevi konularla ilgili yanlış kararlar alınabilir. Maddi ve manevi değerler konusunda problemler yaşanabilir. Sevdiğiniz kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

11 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde karşınızdaki insanları yanlış anlama eğilimi içerisine girebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İlişkilerde maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Duygularınızı içinizde büyütebilir ve beklenmedik davranışlarda bulunabilirsiniz.

12 Ağustos 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabaha doğru Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Ödemeler, kredi ve sigortalar gibi konular gündeminize gelebilir. Kariyer ile ilgili hayatınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Yönetici olan kişiler yanlış kararlara imza atabilir ve problemler yaşayabilir. Gerginlikler ve kavgalar görülebilir. 

13 Ağustos 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizdeki kişilerle beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları ve aldatılma duyguları yaşayabilirsiniz. Tanıdığınız kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Gizli düşmanlıklar içeren insanlar karşınıza çıkabilir. Yeni anlaşmalar için uygun bir gün olabilir. 

14 Ağustos 2021 Ay Terazi burcunda hareket ederken günün ilk saatlerinde Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde ani duygusal değişimleri içerisine girebilirsiniz. Sevgi ve aşk konuları gündeminize gelebilir. Aile içi varsa miras konuları gündeminize gelebilir. Seyahatlerde kısıtlanmalar yaşanabilir. 

15 Ağustos 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam edecek. Maddi konularla ilgili konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle görüş ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve sözleşmelerde aldanma ve aldatılma, dolandırılmalar olabilir. Dikkatli ve temkinli olmakta fayda var. Yurtdışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Özellikle yurt dışı ile olan ilişkilerde problemler yaşanabilir. Yöneticilerle olan ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Meditasyon, yoga, okült konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Koç

Pazartesi Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Salı ve Çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. 

Boğa

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. 

İkizler

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. İkili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi  Aslan burcunun enerjisinin gökyüzünde olduğu bir gün olacaktır. Günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Yeni işler başlatabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Evcil hayvanlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Hizmet ettiğiniz kişilerle olan ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. Çok çalışmanız gereken bir dönem yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle yeni bir başlangıca imza atabilirsiniz. Bazılarınız ortak iş kurabilir. Bazılarınız ise yeni ilişkiler başlatabilir. Sözleşmeler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder