31 Ekim 2021 Pazar

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (1-7 Kasım 2021)

 


1 Kasım 2021 Yeni bir haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gökyüzünde Merkür Jüpiter arasında çok olumlu bir açı oluşacaktır. Süpriz haberler, kariyer alanında olumlu gelişmeler gökyüzüne hakim olacaktır. Ay Plüton arasında gün içerisinde gelişecek olumlu açı değişim ve dönüşüm için hazır olduğunuzu size hissettirecektir. Aşk ilişkilerinde ara ara gerginlikler yaşanabilir. Gün genelinde detaycı davranışlar sergilenebilir.

2 Kasım 2021 Ay Başak burcunda hareket edecek. Günün ilk ışıklarında Ay Terazi burcuna geçiş yapmış olacaktır. Detaycı ve zaman zaman kırıcı olabilecek duygular yerini adil olmakla değiştirecektir. Her şeyin dengede ve adil olmasını istediğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek olumsuz ve sert açı olacaktır. Bu açı çatışmalara ve kavgalara sebebiyet verebilir. Ekonomik olarak zorlanacağınız yeni vergi ve zamlar ile karşılaşabilirsiniz. Bugün hobilerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik ruhsal değişimleriniz olabilir. Duygularınızda dalgalanmalar olabilir.

3 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Kariyerinizle ilgili önemli olabilecek konularda karar vermeden önce bir daha düşünmeniz gerekebilir. Gökyüzünde Neptün ve Ay arasındaki açı duygularınızın sizi yanlış yönlendirebileceğini bu yüzden karar vermeden tüm ayrıntıları gözden geçirmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Çocuklarda ateşli hastalıklar görülebilir.

4 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Duygularınızla hareket edip yıkıcı tavırlar sergileyebilirsiniz.  Öfkeli ve sinirli insanlardan uzak durmanız gerekmektedir. Gün genelinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde olumlu güzel anlar yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı 12°40’ Akrep burcunda saat 00:14 de gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Yeni ay Alphecca sabit yıldızı üzerinde gerçekleşecektir. Yükselen burç Aslan burcu olacaktır. En çok etki alacak burçlar 9° ile 15° arasında Akrep, Boğa, Aslan, Kova burçlarında gezegenleri olanlardır. Yeni ay anına Satürn sert açı yaparken Uranüs karşıtlık yapmaktadır. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak durunuz. Ani ve beklenmedik sıkıntılar karşınıza gelebilir. Sağlıkla ilgili problemler görülebilir. Yer sarsıntıları meydana gelebilir.

6 Kasım 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk ışıklarında Ay yay burcuna geçiş yapacaktır. Kendinizi gün genelinde enerjik hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana yuvanızı açabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür Venüs Arasında gerçekleşecek olumlu açı ile maddi ve manevi değerlerle ilgili olumlu ve güzel haberler alınabilir. Gelirlerinizde artma yaşayabilirsiniz.

7 Kasım 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Sağlık konuları ile ilgili problemler karşınıza çıkabilir. Günlük rutin işlerinizde beklenmedik sıkıntılarla karılaşabilirsiniz. İşi ile ilgili sözleşme yapacak olanlar sözleşmeleri gerekirse iki kere okumalıdır. Kariyerle ilgili güzel kararlar alınabilir. İkili ilişkilerinizde güzel destek alabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır.

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.  Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba, günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder