4 Temmuz 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (5 - 11 Temmuz 2021)


5 Temmuz 2021 haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Haftanın ilk açısı öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Neptün arasında olumlu açı olacaktır. Aile içinde güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında trine dediğimiz olumlu açı meydana gelecektir. İçinizde hissettiklerinizi rahatlıkla anlatabilirsiniz. Günün son açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ilişkilerde sürpriz içeren konular gündeme gelebilir. Evlilik teklifleri gündeme gelebilir.

6 Temmuz 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün ilk açısı sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Retro Jüpiter arasında kare açı yaşanacak. Çocukların değeri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Sirius sabit yıldızı kavuşum açısı olacaktır. Saat 08:09 itibariyle kesinleşecektir. Bir yıllık kaderin yazılacağı bir an olacaktır. Sirius sabit yıldızı bir çok isimle anılmaktadır. Kuran da Necm suresinde geçen Şira yıldızı isimlerinden sadece bir tanesidir. Bu güzel kavuşum anında dua edebilir, dilek dileyebilirsiniz. Öğle saatlerine doğru Merkür ve Neptün arasında kare açı meydana gelecektir. Günlük işlerinizi ve alışverişlerinizi yaparken özellikle para alıp verirken dikkat etmeniz gerekebilir. 

7 Temmuz 2021 Ay İkizler burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Venüs arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Bu açıyı Ay ve Retro Satürn arasında gerçekleşecek trine açı takip edecek. Duygularınızı açmak istediğiniz birisi varsa bu açı sizi destekleyecektir. Sorumluluk almadığınız konular gündeminize gelebilir. Sabahın ilk ışıklarında Venüs ve Retro Satürn arasında karşıtlık yaşanacaktır. İkili ilişkilerde kendinizi ve duygularınızı kısıtlayabilirsiniz. İlişkinizde soğuk davranışlar sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay ve Mars arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerde tamamlanması gereken ne varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı maddiyat yüzünden oluşmuş sorunlara çözüm bulabilirsiniz. 

8 Temmuz 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Maddi konularda aldatılma ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Ay ve Merkür arasındaki kavuşum açısı işlerinizle ilgilenirken yüksek konsantre ile çalışmanıza destek verebilir. Ay ve Plüton arasında yaşanacak açı nedeniyle çalışma ortamında yaşanabilecek ani kazalara ve yaralanmalara karşı dikkat etmekte yarar var. Ay ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşumu gökyüzüne hakim olacak. Saat 14:56 da kesinleşecek açı bereket ve şifa çalışmaları yapmak için uygundur. Merkür ve Plüton arasındaki açı çalışma ortamında beklenmedik haberleri ve olayları yaşatabilir. Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başladı. Akşam saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında olumlu açı meydana gelecektir. Çalışmalarınızdan hak ettiğiniz fakat alamadığınız para varsa bunu alabilirsiniz. Akşam saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı aile ilişkilerinde beklenmedik kavgalara, tartışmalara ve olaylara sebebiyet verebilir. 

9 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam ediyor. Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek açı ile ikili ilişkilerde kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşanabilir. Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ilişkileri olumlu yönde desteklerken aile içi beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Saat 21:08 de Ay ve Sirius sabit yıldızı kavuşum yaşanacaktır. Dua ve meditasyon çalışmaları için uygun bir zaman dilimidir. 

10 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk açısı saat 04:16 da gerçekleşecek Yengeç burcunda Yeni ay açısı olacaktır. İkili ilişkilerde yeni başlangıçlar, var olan ilişkilerin resmiyet kazanması, yeni imzalanacak sözleşmeler gündem de olacaktır. Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde değer duygusunu artırabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında meydana gelecek karşıt açı ben ve sen güç kavgaları yaratabilir. 

11 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketinde devam edecek. Sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek açı gün içinde ani harcamalar yapmanıza sebebiyet verebilir. 

Koç 

Pazartesi günü maddi ve manevi değerler, finansal harcamalarınız ve bütçeniz gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Bekar olanlar yeni bir yuva kurmak için ilk adımı atabilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Pazar günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü kendinizle ilgilenmek ve kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben vurgusu fazlalaşabilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Pazar günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sizin için gizli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni projelere atılım yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Pazar günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. 

Aslan

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 12. evinizde olacaktır. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Pazar günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü eğitim, seyahat, yurt dışı ticaret ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü başkalarından gelecek gelirler, ödemeler, sigortalar, sağlıkla ilgili konular, cinsellikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bunu yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Pazar günü arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. 

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, biten sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir ya da ortak yaptığınız işler varsa bu konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 9. evinizde olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınız olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahat planlarınız olabilir. Pazar günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yay

Pazartesi günü günlük rutin çalışmalarınız, sorumluluklarınız ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 8. evinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sizin için artık değişim ve dönüşüm zamanıdır. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü çocuklarınız varsa bunlarla ilgili konular, aşk ilişkinizle ilgili konular, yatırımlarınız ve sanatsal yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Pazar günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir tadilat yapılacaksa bu konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 6. evinizde olacaktır. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. 

Balık 

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aracınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni bir bebek haberi gelebilir. Henüz bir aşk ilişkisi olmayanlar için güzel bir aşk başlayabilir. Pazar günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder