24 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (26 Temmuz - 1 Ağustos 2021)

 


26 Temmuz 2021 haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Günün büyük bir kısmında maddi ve manevi değer duyguları ön planda olacaktır. Maddi harcamalarınızı kontrol etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ikili ilişkilerle ilgili beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

27 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi maddi ve manevi değer konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Maddi kaynaklarınızı yönetmek konusunda atacağınız adımlar size sonrasında problemler yaşatabilir. Duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Ayaklarda hassasiyet görülebilir. 

28 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün ilk açısı ile kendinizi değerli hissettirecek değişiklikleri hayatınıza getirmek isteyebilirsiniz. Merkür bugün Aslan burcuna geçiş yapacak. İletişimde gösteriş ve ego ön planda olabilir. İkili ilişkilerde ego ön planda olabilir ve maddi değerlerle güç gösterisi yapılabilir. Finansal konularda yapılacak dürtüsel harcamalar problemlere sebebiyet verebilir. Sevgi ve değer konuları ile ilgili ikili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Baş bölgesinde ağrılar tetiklenebilir. 

29 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareketine devam edecek. Maddi değerleri artırmak için ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Ortak işler yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal toplantılara katılabilir ve yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat, ticaret ve eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi borcu ve yenilenmesi gereken sigortalar varsa gündeme gelebilir. Çözümlenmemiş miras konuları gündeme gelebilir. Kalp sağlığı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

30 Temmuz 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam edecek. Bu süreçte sinirli, öfkeli olabilirsiniz. Migren ağrıları tetiklenebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Bu kişileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz. Gün genelinde sosyal olmak, toplantılara katılmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ilginizi çekebilir. Eğlenmeye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Estetik konuları gündeminize gelebilir. 

31 Temmuz 2021 Ay Boğa burcundaki hareketine başlayacak. Aile içi ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk, evlilik ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelirken geçmişe özlem ve geçmiş anılarınızı hatırlamak o günleri yad etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

1 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Ailenizle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili kararlar ve planlamalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni bir iş girişimi yapabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri  eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.  Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir.


22 Temmuz 2021 Perşembe

Kova Dolunayı


 24 Temmuz 2021 saat 05:36 da 01°26' Kova burcunda Altair sabit yıldızı kavuşum açısı olan bir dolunay gerçekleşecektir.  Anın yükselen burcu Yengeç burcu olacaktır. İkili ilişkilerde dürtüsel davranışlar ve ego savaşları yaşanabilir. Aşk kıskançlıkları ve bu kıskançlık yüzünden yaşanacak olaylar görülebilir.  İkili ilişkilerde bir bitiş sonlanma yaşanabilir. Sosyal konularda kısıtlamalar görülebilir. 

Koç

Dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecek. Sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. 

Boğa

Dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler 

Dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

Aslan

Dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Rutin işlerinizi planlayabilirsiniz. 

Terazi

Dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Partnerinizle ilgili konular gündemini korurken; hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. 

Akrep

Dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yay 

Dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. 

Oğlak

Dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. 

Kova 

Dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 

Balık

Dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İçsel yolculuğunuza devam edebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

17 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (19 - 25 Temmuz 2021)

 


19 Temmuz 2021 haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlayacağız. Öğle saatlerinde günün ilk açısı belirginleşecek. Aile içi seyahat konuları gündeme gelebilir. Mars'ın Ay'a yapmış olduğu açı aile içi gerginliklere, duygusal patlamalara sebebiyet verebilir. Maddi ve manevi değer duyguları sorgulanabilir. Gizlide kalmış konular konuşulabilir. Aile içi sorumluluklarda görevler belirlenebilir. 

20 Temmuz 2021 Ay Yay burcundaki hareketine başlayacak. Duygularınızı rahat ifade etmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz. Gün genelinde partnerinizle olan ilişkinizde nostaljik geçmiş günleri yad edebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunlar varsa bunları çözümleyebilirsiniz. 

21 Temmuz 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Partneriniz veya çocuklarınızın sizden gizlediği bir konu varsa açığa çıkabilir. Akşama doğru aktif olup hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Ay ve Güneşin birbirine yapmış olduğu açıları dikkate alırsak gergin ve ani duygu değişimleri içine girebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sosyal gruplaşmalara katılabilirsiniz. Günün önemli açılarından birincisi Venüs Jüpiter karşıtlığı ve ikinci önemli açı ise Mars Plüton 150° açı olacaktır. Maddi ve manevi değer konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Fiziksel sağlığa dikkat edilmelidir. Yangın ve patlamalar yaşanabilir. 

23 Temmuz 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sağlık konuları ve günlük rutin işler yönünde olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Jüpiter 150° açısı olacaktır. Sağlıkla ilgili problem yaşayanlar varsa sağlıkları ile ilgili beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilir. Duygusal konularda değişim ve dönüşüm yaşanabilir. Finansal konular gündeme gelebilir. 

24 Temmuz 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 05:36 da gerçekleşecek Dolunay açısı olacaktır. İkili ilişkilerde bir bitiş sonlanma yaşanabilir. Bazıları ilişkisini evlilik boyutuna taşırken bazıları ise ayrılık kararı alabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Gün genelinde pozitif açılar hakim olacaktır. 

25 Temmuz 2021 Ay  Kova burcundaki hareketine devam edecek. İkili ilişkilerde özellikle iş arkadaşlarınızla problemler ve sıkıntılar yaşanabilir. İkili ilişkilerde düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Duygularınızda saklamayı tercih ettiğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Günün önemli açısı Merkür ve Plüton karşıtlık açısı olacaktır. Yıkıcı konuşmalar yapılabilir. İstenmeyen haberler alınabilir. 

Koç

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Değişim ve dönüşmeyle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecek. Sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Pazar günü ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklaşa yapılacak işler ön planda olacak. Sözleşmelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Değiştirmek istediğiniz konular varsa gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler 

Pazartesi günü rutin günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar evcil hayvanlarının bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Pazar günü seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yatırımlarınız, hobileriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizi planlayabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü finansal konular ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek  dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle ilgili konular gündemini korurken gün içerisinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. 

Akrep

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları ön plana getirebilirsiniz. Ben merkezci olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Pazar günü ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. İçinize kapanabilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Pazar günü sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Aktivitelere katılabilirsiniz. Toplantı gibi organizasyonlara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Pazar günü finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi günü işinizle ilgili konuları halledebilirsiniz. Yoğun bir tempo geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü inançlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yurt dışı ile ilişkide bulunduğunuz kişilerle iletişiminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü içsel yolculuğunuza devam edebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

10 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (12 - 18 Temmuz 2021)


 

12 Temmuz 2021 haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Günün ilk saatlerinde duygularınızı açığa vurmak istemeyebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren iş temponuz artabilir. Yoğun çalışma saatleri geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alabilirsiniz. Ailenizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2021 Ay Aslan burcunda hareket ederken güne başlanacak. Öğle saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde sosyal çevrenizle görüşmeler yapabilir, toplantılara katılabilirsiniz. Hastane işleriniz varsa öğleden sonra bu işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Günlük yapılması gereken işler konusunda aile desteği alabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak projeler üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. 

14 Temmuz 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde yaşanacak sıkıntılar ani tartışmalara sebebiyet verebilir. Finansal konularla ilgili sözleşmeler veya ortak yapılan işlerle ilgili kazanç konuları gündeme gelebilir. 

15 Temmuz 2021 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerine doğru Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz veya yapmak istediğiniz değişim ve dönüşüm için güzel fırsatlar çıkabilir. Aileniz ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Sosyal ortamınızla zaman geçirebilirsiniz. Aile içi ani beklenmedik seyahatler ve planlar gündeme gelebilir. 

16 Temmuz 2021 Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sosyal olacağınız ve yeni ilişkiler kurabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ailenizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Maddi konular gündeme gelebilir. İletişimin bol olduğu, sosyal olduğunuz, etkinlik ve toplantılara katıldığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ekstra halledilmesi gereken işler karşınıza çıkabilir. 

17 Temmuz 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapacak. Uzun zamandır konuşulmamış geçmiş konular gündeme gelebilir. Unutulan bir ödeme karşınıza çıkabilir. Bir toplantıya katılmak için seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle birlikte sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Öğleden sonra hastane, bakım evi gibi kapalı alanlarda yapmanız gereken işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Bu erteleme sizi rahatsız hissettirebilir. Yakın çevrenizden tanıdığınız kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. 

18 Temmuz 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam edecek. Günün geneli finansal konularda problemlere işaret edebilir. Eğitim, seyahat gibi konular gündeme gelebilir. Miras konuları ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemini duyabilirsiniz. Aşk ilişkileri ve çocuklarla ilgili şiddet olayları duyabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili beklenmedik maddi kayıplar görülebilir. Aile içi ani çıkacak seyahatler gündeme gelebilir. Duygusal dalgalanmaların çok olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

5 Temmuz 2021 Pazartesi

Büyük Sirian Günü


 Sirius sabit yıldızı; Alpha Canis Major takım yıldızında yer almaktadır. Ezoterik öğretilerde genellikle köpek, kurt, çakal biçiminde simgelenmiştir. Yunan mitolojisinde avcı Orion'un köpeğidir. Mısır da ölüleri öteki aleme götüren Anubis'tir. Türk mitolojisinde göksel sarayın bekçisi Kurt Asena'dır. İslamda zulkarneyn'in bu yıldıza giderek Yecüc ve Mecücü hapsettiği düşünülür. Roma mitolojisinde Roma şehrinin kurucuları Romelus ve Remus'u emziren ilahi kurttur. Sirius; farklı dillerde Sothis, Şira, Sirona, Serios, Kak-si-di, Huşi gibi adlarla telaffuz edilmiştir. Jüpiter ve Mars doğasında olan bu sabit yıldız; güneşten sonra en parlak ve çıplak gözle görülebilen bir sabit yıldızdır. Onur, zenginlik, liderlik, yardımseverlik, sadakat ve kendini bir misyona adamakla ilgilidir.

Sirius hem eski medeniyetlerde bir çok kez , hem de Kuran-ı Kerim'de Necm suresinde adı geçen gizemli ve bir o kadar da önemli bir sabit yıldızdır. Sirius; ilk bakıldığında tek bir yıldız gibi görünse de, aslında Sirius-A ve Sirius-B olarak adlandırılan iki adet yıldızdan oluşmaktadır. Türkçe de ismi Akyıldız'dır.Sirius çift yıldız sistemi, Güneş'e olan 8.5 ışık yılı uzaklıkla sistemimize en yakın sekiz yıldızdan ikisidir. Gökyüzünde en parlak yıldız olan Sirius-A'nın görünür kadiri -1.47'dir. Güneş sisteminden bakıldığında en parlak ikinci yıldızdan bile iki kat daha fazla parlaktır.

Sirius; Kuran-ı Kerim'de güneşten sonra ismi geçen tek yıldız olup, necm suresinde bahsedilmektedir. Necm yıldız demektir. Necm suresinin 49. ayetinde ''Ve ennehu hüve rabbuş şı'ra. Meali: Doğrusu Şi'ra yıldızının Rabbi de  O'dur. Yine aynı surenin 9. ayetinde Sirius-A ve Sirius-B yörüngeleri ima edilerek ''İki yay mesafesi kadar, hatta daha yakın'' ifadesi geçmektedir. Sirius-A ve Sirius-B'nin birbirleri etrafında dolanış süresinin 49 yıl 9 ay olduğu bilinmektedir. Necm suresindeki 49 ve 9. ayetlerini yan yana getirdiğimizde 49.9 yıl sayısının oluştuğunu görmekteyiz.

Sirius; astrolojide güç, şans, mutluluk ve Tanrısal iradenin insanlar üzerindeki etkisini gösterir. 72 yılda 1° ilerleme yapar. Temmuz ayında meydana gelen Sirius Güneş kavuşumu yılda bir kez gerçekleşmektedir. Bu güne Sirian günü denilmektedir. Bu zamanda gelecek ile ilgili planlar yapmak, dua etmek, dilek dilemek için uygun zamanlardır. Kalıcı olmasını istediğiniz işlerinizi başlatmak için uygun bir zamandır. 6 Temmuz 2021 saat 08:09 da kavuşum açısı gerçekleşecektir. 5-6-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında etkili olacaktır. 

4 Temmuz 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumu (5 - 11 Temmuz 2021)


5 Temmuz 2021 haftaya Ay Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Haftanın ilk açısı öğleden sonra gerçekleşecek Ay ve Neptün arasında olumlu açı olacaktır. Aile içinde güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında trine dediğimiz olumlu açı meydana gelecektir. İçinizde hissettiklerinizi rahatlıkla anlatabilirsiniz. Günün son açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ilişkilerde sürpriz içeren konular gündeme gelebilir. Evlilik teklifleri gündeme gelebilir.

6 Temmuz 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün ilk açısı sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay ve Retro Jüpiter arasında kare açı yaşanacak. Çocukların değeri ile ilgili konular gündeme gelebilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Sirius sabit yıldızı kavuşum açısı olacaktır. Saat 08:09 itibariyle kesinleşecektir. Bir yıllık kaderin yazılacağı bir an olacaktır. Sirius sabit yıldızı bir çok isimle anılmaktadır. Kuran da Necm suresinde geçen Şira yıldızı isimlerinden sadece bir tanesidir. Bu güzel kavuşum anında dua edebilir, dilek dileyebilirsiniz. Öğle saatlerine doğru Merkür ve Neptün arasında kare açı meydana gelecektir. Günlük işlerinizi ve alışverişlerinizi yaparken özellikle para alıp verirken dikkat etmeniz gerekebilir. 

7 Temmuz 2021 Ay İkizler burcunda hareketine devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Venüs arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Bu açıyı Ay ve Retro Satürn arasında gerçekleşecek trine açı takip edecek. Duygularınızı açmak istediğiniz birisi varsa bu açı sizi destekleyecektir. Sorumluluk almadığınız konular gündeminize gelebilir. Sabahın ilk ışıklarında Venüs ve Retro Satürn arasında karşıtlık yaşanacaktır. İkili ilişkilerde kendinizi ve duygularınızı kısıtlayabilirsiniz. İlişkinizde soğuk davranışlar sergileyebilirsiniz. Öğle saatlerinde Ay ve Mars arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Günlük rutin işlerde tamamlanması gereken ne varsa bunları tamamlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı maddiyat yüzünden oluşmuş sorunlara çözüm bulabilirsiniz. 

8 Temmuz 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk açısı Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek sert açı olacaktır. Maddi konularda aldatılma ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Ay ve Merkür arasındaki kavuşum açısı işlerinizle ilgilenirken yüksek konsantre ile çalışmanıza destek verebilir. Ay ve Plüton arasında yaşanacak açı nedeniyle çalışma ortamında yaşanabilecek ani kazalara ve yaralanmalara karşı dikkat etmekte yarar var. Ay ve Betelgeuse sabit yıldızı kavuşumu gökyüzüne hakim olacak. Saat 14:56 da kesinleşecek açı bereket ve şifa çalışmaları yapmak için uygundur. Merkür ve Plüton arasındaki açı çalışma ortamında beklenmedik haberleri ve olayları yaşatabilir. Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başladı. Akşam saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında olumlu açı meydana gelecektir. Çalışmalarınızdan hak ettiğiniz fakat alamadığınız para varsa bunu alabilirsiniz. Akşam saatlerinde Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı aile ilişkilerinde beklenmedik kavgalara, tartışmalara ve olaylara sebebiyet verebilir. 

9 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam ediyor. Ay ve Satürn arasında gerçekleşecek açı ile ikili ilişkilerde kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşanabilir. Ay ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı aile içi ilişkileri olumlu yönde desteklerken aile içi beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Saat 21:08 de Ay ve Sirius sabit yıldızı kavuşum yaşanacaktır. Dua ve meditasyon çalışmaları için uygun bir zaman dilimidir. 

10 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketine devam ediyor. Günün ilk açısı saat 04:16 da gerçekleşecek Yengeç burcunda Yeni ay açısı olacaktır. İkili ilişkilerde yeni başlangıçlar, var olan ilişkilerin resmiyet kazanması, yeni imzalanacak sözleşmeler gündem de olacaktır. Ay ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı ikili ilişkilerde değer duygusunu artırabilir. Akşam saatlerinde Ay ve Plüton arasında meydana gelecek karşıt açı ben ve sen güç kavgaları yaratabilir. 

11 Temmuz 2021 Ay Yengeç burcundaki hareketinde devam edecek. Sabah saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Sabah saatlerinde Ay ve Retro Jüpiter arasında gerçekleşecek açı gün içinde ani harcamalar yapmanıza sebebiyet verebilir. 

Koç 

Pazartesi günü maddi ve manevi değerler, finansal harcamalarınız ve bütçeniz gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Cuma ve Cumartesi günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Bekar olanlar yeni bir yuva kurmak için ilk adımı atabilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Pazar günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü kendinizle ilgilenmek ve kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ben vurgusu fazlalaşabilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Pazar günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iç dünyanızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sizin için gizli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için yeni projelere atılım yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Pazar günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. 

Aslan

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 12. evinizde olacaktır. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Pazar günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü eğitim, seyahat, yurt dışı ticaret ve iletişim konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 11. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü başkalarından gelecek gelirler, ödemeler, sigortalar, sağlıkla ilgili konular, cinsellikle ilgili konular gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bunu yapabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Pazar günü arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. 

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, biten sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeme gelebilir. Ortaklıklar kurulabilir ya da ortak yaptığınız işler varsa bu konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 9. evinizde olacaktır. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Seyahat ve tatil planlarınız olabilir. Yurtdışı bağlantılı işleriniz ve seyahat planlarınız olabilir. Pazar günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yay

Pazartesi günü günlük rutin çalışmalarınız, sorumluluklarınız ve sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 8. evinizde hayatınızda değiştirmek istediğiniz ne varsa bunu değiştirmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sizin için artık değişim ve dönüşüm zamanıdır. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü çocuklarınız varsa bunlarla ilgili konular, aşk ilişkinizle ilgili konular, yatırımlarınız ve sanatsal yeteneklerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Pazar günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir tadilat yapılacaksa bu konular gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 6. evinizde olacaktır. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. 

Balık 

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aracınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Yengeç yeni ayı sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bazılarınıza ise yeni bir bebek haberi gelebilir. Henüz bir aşk ilişkisi olmayanlar için güzel bir aşk başlayabilir. Pazar günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.