22 Temmuz 2021 Perşembe

Kova Dolunayı


 24 Temmuz 2021 saat 05:36 da 01°26' Kova burcunda Altair sabit yıldızı kavuşum açısı olan bir dolunay gerçekleşecektir.  Anın yükselen burcu Yengeç burcu olacaktır. İkili ilişkilerde dürtüsel davranışlar ve ego savaşları yaşanabilir. Aşk kıskançlıkları ve bu kıskançlık yüzünden yaşanacak olaylar görülebilir.  İkili ilişkilerde bir bitiş sonlanma yaşanabilir. Sosyal konularda kısıtlamalar görülebilir. 

Koç

Dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecek. Sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. 

Boğa

Dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler 

Dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

Aslan

Dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Rutin işlerinizi planlayabilirsiniz. 

Terazi

Dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Partnerinizle ilgili konular gündemini korurken; hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. 

Akrep

Dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yay 

Dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. 

Oğlak

Dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. 

Kova 

Dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 

Balık

Dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İçsel yolculuğunuza devam edebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder