17 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (19 - 25 Temmuz 2021)

 


19 Temmuz 2021 haftaya Ay Akrep burcunda hareket ederken başlayacağız. Öğle saatlerinde günün ilk açısı belirginleşecek. Aile içi seyahat konuları gündeme gelebilir. Mars'ın Ay'a yapmış olduğu açı aile içi gerginliklere, duygusal patlamalara sebebiyet verebilir. Maddi ve manevi değer duyguları sorgulanabilir. Gizlide kalmış konular konuşulabilir. Aile içi sorumluluklarda görevler belirlenebilir. 

20 Temmuz 2021 Ay Yay burcundaki hareketine başlayacak. Duygularınızı rahat ifade etmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacaktır. Beklenmedik güzel haberler alabilirsiniz. Gün genelinde partnerinizle olan ilişkinizde nostaljik geçmiş günleri yad edebilirsiniz. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunlar varsa bunları çözümleyebilirsiniz. 

21 Temmuz 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Partneriniz veya çocuklarınızın sizden gizlediği bir konu varsa açığa çıkabilir. Akşama doğru aktif olup hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

22 Temmuz 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Ay ve Güneşin birbirine yapmış olduğu açıları dikkate alırsak gergin ve ani duygu değişimleri içine girebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sosyal gruplaşmalara katılabilirsiniz. Günün önemli açılarından birincisi Venüs Jüpiter karşıtlığı ve ikinci önemli açı ise Mars Plüton 150° açı olacaktır. Maddi ve manevi değer konularında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Fiziksel sağlığa dikkat edilmelidir. Yangın ve patlamalar yaşanabilir. 

23 Temmuz 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sağlık konuları ve günlük rutin işler yönünde olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş Jüpiter 150° açısı olacaktır. Sağlıkla ilgili problem yaşayanlar varsa sağlıkları ile ilgili beklenmedik güzel gelişmeler yaşayabilir. Duygusal konularda değişim ve dönüşüm yaşanabilir. Finansal konular gündeme gelebilir. 

24 Temmuz 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı saat 05:36 da gerçekleşecek Dolunay açısı olacaktır. İkili ilişkilerde bir bitiş sonlanma yaşanabilir. Bazıları ilişkisini evlilik boyutuna taşırken bazıları ise ayrılık kararı alabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Gün genelinde pozitif açılar hakim olacaktır. 

25 Temmuz 2021 Ay  Kova burcundaki hareketine devam edecek. İkili ilişkilerde özellikle iş arkadaşlarınızla problemler ve sıkıntılar yaşanabilir. İkili ilişkilerde düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Duygularınızda saklamayı tercih ettiğiniz konuları gündeme getirebilirsiniz. Günün önemli açısı Merkür ve Plüton karşıtlık açısı olacaktır. Yıkıcı konuşmalar yapılabilir. İstenmeyen haberler alınabilir. 

Koç

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Değişim ve dönüşmeyle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 11. evinizde gerçekleşecek. Sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Pazar günü ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortaklaşa yapılacak işler ön planda olacak. Sözleşmelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Değiştirmek istediğiniz konular varsa gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 10. evinizde gerçekleşecektir. Kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz.

İkizler 

Pazartesi günü rutin günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar evcil hayvanlarının bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 9. evinizde gerçekleşecektir. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Pazar günü seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yatırımlarınız, hobileriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Cumartesi günü meydana gelecek Dolunay sizin 8. evinizde gerçekleşecektir. Hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Pazar günü harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 7. evinizde gerçekleşecektir. İkili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 6. evinizde gerçekleşecektir. Rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizi planlayabilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü finansal konular ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek  dolunay sizin 5. evinizde gerçekleşecektir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle ilgili konular gündemini korurken gün içerisinde hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. 

Akrep

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları ön plana getirebilirsiniz. Ben merkezci olabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 4. evinizde gerçekleşecektir. Ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Pazar günü ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. 

Yay 

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. İçinize kapanabilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 3. evinizde gerçekleşecektir. Yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Pazar günü sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. 

Oğlak

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Aktivitelere katılabilirsiniz. Toplantı gibi organizasyonlara katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 2. evinizde gerçekleşecektir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Pazar günü finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. 

Kova 

Pazartesi günü işinizle ilgili konuları halledebilirsiniz. Yoğun bir tempo geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 1. evinizde gerçekleşecektir. Fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Pazar günü kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü inançlarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yurt dışı ile ilişkide bulunduğunuz kişilerle iletişiminiz artabilir. Salı ve Çarşamba günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi günü meydana gelecek dolunay sizin 12. evinizde gerçekleşecektir. İçinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü içsel yolculuğunuza devam edebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder