10 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (12 - 18 Temmuz 2021)


 

12 Temmuz 2021 haftaya Ay Aslan burcunda başlıyoruz. Günün ilk saatlerinde duygularınızı açığa vurmak istemeyebilirsiniz. Günlük rutin işlerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren iş temponuz artabilir. Yoğun çalışma saatleri geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde güzel haberler alabilirsiniz. Ailenizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Duygusal yoğunluklar yaşayabilirsiniz.

13 Temmuz 2021 Ay Aslan burcunda hareket ederken güne başlanacak. Öğle saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde sosyal çevrenizle görüşmeler yapabilir, toplantılara katılabilirsiniz. Hastane işleriniz varsa öğleden sonra bu işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Günlük yapılması gereken işler konusunda aile desteği alabilirsiniz. Kazançlarınızı artıracak projeler üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. 

14 Temmuz 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Seyahat konuları gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde yaşanacak sıkıntılar ani tartışmalara sebebiyet verebilir. Finansal konularla ilgili sözleşmeler veya ortak yapılan işlerle ilgili kazanç konuları gündeme gelebilir. 

15 Temmuz 2021 Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerine doğru Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklediğiniz veya yapmak istediğiniz değişim ve dönüşüm için güzel fırsatlar çıkabilir. Aileniz ve yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. Sosyal ortamınızla zaman geçirebilirsiniz. Aile içi ani beklenmedik seyahatler ve planlar gündeme gelebilir. 

16 Temmuz 2021 Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sosyal olacağınız ve yeni ilişkiler kurabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ailenizle birlikte seyahate çıkabilirsiniz. Maddi konular gündeme gelebilir. İletişimin bol olduğu, sosyal olduğunuz, etkinlik ve toplantılara katıldığınız bir gün yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ekstra halledilmesi gereken işler karşınıza çıkabilir. 

17 Temmuz 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Akrep burcuna geçiş yapacak. Uzun zamandır konuşulmamış geçmiş konular gündeme gelebilir. Unutulan bir ödeme karşınıza çıkabilir. Bir toplantıya katılmak için seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle birlikte sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Öğleden sonra hastane, bakım evi gibi kapalı alanlarda yapmanız gereken işlerinizi ertelemek durumunda kalabilirsiniz. Bu erteleme sizi rahatsız hissettirebilir. Yakın çevrenizden tanıdığınız kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Beklenmedik haberler alabilirsiniz. 

18 Temmuz 2021 Ay Akrep burcundaki hareketine devam edecek. Günün geneli finansal konularda problemlere işaret edebilir. Eğitim, seyahat gibi konular gündeme gelebilir. Miras konuları ve alacaklarınız gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemini duyabilirsiniz. Aşk ilişkileri ve çocuklarla ilgili şiddet olayları duyabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili beklenmedik maddi kayıplar görülebilir. Aile içi ani çıkacak seyahatler gündeme gelebilir. Duygusal dalgalanmaların çok olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve Cumartesi günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cuma ve Cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder