24 Temmuz 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumu (26 Temmuz - 1 Ağustos 2021)

 


26 Temmuz 2021 haftaya Ay Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Balık burcuna geçiş yapacak. Günün büyük bir kısmında maddi ve manevi değer duyguları ön planda olacaktır. Maddi harcamalarınızı kontrol etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ikili ilişkilerle ilgili beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

27 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi maddi ve manevi değer konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda aldatılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. Maddi kaynaklarınızı yönetmek konusunda atacağınız adımlar size sonrasında problemler yaşatabilir. Duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Ayaklarda hassasiyet görülebilir. 

28 Temmuz 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacaktır. Günün ilk açısı ile kendinizi değerli hissettirecek değişiklikleri hayatınıza getirmek isteyebilirsiniz. Merkür bugün Aslan burcuna geçiş yapacak. İletişimde gösteriş ve ego ön planda olabilir. İkili ilişkilerde ego ön planda olabilir ve maddi değerlerle güç gösterisi yapılabilir. Finansal konularda yapılacak dürtüsel harcamalar problemlere sebebiyet verebilir. Sevgi ve değer konuları ile ilgili ikili ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Baş bölgesinde ağrılar tetiklenebilir. 

29 Temmuz 2021 Ay Koç burcunda hareketine devam edecek. Maddi değerleri artırmak için ikili görüşmeler yapabilirsiniz. Ortak işler yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal toplantılara katılabilir ve yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat, ticaret ve eğitimle ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi borcu ve yenilenmesi gereken sigortalar varsa gündeme gelebilir. Çözümlenmemiş miras konuları gündeme gelebilir. Kalp sağlığı ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

30 Temmuz 2021 Ay Koç burcundaki hareketine devam edecek. Bu süreçte sinirli, öfkeli olabilirsiniz. Migren ağrıları tetiklenebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Bu kişileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz. Gün genelinde sosyal olmak, toplantılara katılmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ilginizi çekebilir. Eğlenmeye zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Estetik konuları gündeminize gelebilir. 

31 Temmuz 2021 Ay Boğa burcundaki hareketine başlayacak. Aile içi ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk, evlilik ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelirken geçmişe özlem ve geçmiş anılarınızı hatırlamak o günleri yad etmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. 

1 Ağustos 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Ailenizle birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi ve Salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Bütçeniz ile ilgili kararlar ve planlamalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi ve Salı günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve Salı günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa halledebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve Salı günleri eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi ve Salı günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri  eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni bir iş girişimi yapabilirsiniz. 

Başak

Pazartesi ve Salı günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri  eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi ve Salı günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz paralar gündeme gelebilir. 

Akrep

Pazartesi ve Salı günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir.

Yay

Pazartesi ve Salı günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir. 

Oğlak

Pazartesi ve Salı günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partneriniz ve varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi ve Salı günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.  Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. 

Balık

Pazartesi ve Salı günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder